7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
فشار اسمزی
-
خوندم که(از وظایف مهم نمک، نگهداری آب در بدن است و سدیم یا ماده اصلی نمک طعام در مایعات بین سلولی وجود دارد. وقتی میزان نمک طعام در غذا بالا میرود، فشار اسمزی مایعات داخلی بدن افزایش مییابد و برای جبران این افزایش فشار، شخص دچار احساس تشنگی میشود و آب بیشتری مصرف میکند. در این شرایط آب اضافی در بدن تجمع یافته و ایجاد ادم میکند) حالا یعنی چی نگهداری اب در بدن؟؟ یعنی تو مایعات بین سلولی اب رو تو یون خودش نگه میداره که باعث افزایش فشاا اسمزی مایع بین سلولی میشه؟؟؟؟؟
تجربی تجربیا @همیار @راه-ابریشمی-ها-زیست -
sara cherry
درود
در اسمز ، بین دوطرف غشای نیمه تراوا ، مولکولای آب به سمتی میرن که غلظت مواد حل شده توش بیشتره ، حالا اگه مایعات بین سلولا غلظت بیشتری نسبت به خون داشته باشن ، آب بیشتری بهش وارد میشه تا غلظت بین خون و این مایعات یکسان بشه ؛ برا همین میگه که این یونا آبو نگه میدارن ، منظور اینه که این یونا غلظتو میبرن بالا و بدین ترتیب آب بیشتری میاد داخل مایعات بین سلولی تا غلظت با خون برابر بشه
. -
سینا 0 خیلی ممنون بعد الان میشه بگید این تحلیلم درسته یا نه
در رابطه با اینکه لیل اینکه چرا نمک باعث خیز میشه: یک میگیم به خون غلظت میده و باعث افزایش فشار خون و فشار تراوشی میشه و دوم یون سدیم نمک باعث تنظیم فشار اسمزی مایعات بدن میشه
حالا یعنی الان تحلیلی که میگم درسته ؟؟؟
نمک غذا جذب میشه و از دستگاه گوارش میره تو خون و به خون غلظت میده و فشار خون میره بالا و از طرفی هم با تراوش مواد به مایع بین سلولی سدیم باعث افزایش فشار اسمزی مایع بین سلولی میشه و هنگام برگشت مواد فشار اسمزی خون چون کمتر ا زفشار اسمزی پلاسما هستش مواد به خوبی برنمیگرده و تجمع پیدا میکنه تو بافت -
sara cherry
صحیح
. -
سینا 0 ممنون از شما