سوال از فصل تولید مثل
-
سلام به همگی
من چندتا سوال برام پیش اومده
اول اینکه ماآغاز دوره ی جنسی در خانم ها رو با کاهش هورمون های جنسی همزمان در نظر میگیریم یا افزایشFSH .LH؟
مورد بعدی اینکه کتاب توضیح خاصی در مورد اثر هر کدوم از هورمون های جنسی روی دیواره ی رحم نداده ولی توی تست ها تفاوت هایی در نظر میگیرن براشون...حالا ما این تفاوت ها رو در نظر بگیریم یا نه؟
و مورد آخر اینکه ما فقط اسپرم و تخمک رو یاخته جنسی در نظر میگیریم یا اینکه اووسیت اولیه و...رو هم در نظر باید بگیریم؟
ممنون از همگی
دانش-آموزان-آلاء همیار -
سلام به همگی
اول اینکه ماآغاز دوره ی جنسی در خانم ها رو با کاهش هورمون های جنسی همزمان در نظر میگیریم یا افزایشFSH .LH؟
مورد بعدی اینکه کتاب توضیح خاصی در مورد اثر هر کدوم از هورمون های جنسی روی دیواره ی رحم نداده ولی توی تست ها تفاوت هایی در نظر میگیرن براشون...حالا ما این تفاوت ها رو در نظر بگیریم یا نه؟
و مورد آخر اینکه ما فقط اسپرم و تخمک رو یاخته جنسی در نظر میگیریم یا اینکه اووسیت اولیه و...رو هم در نظر باید بگیریم؟
ممنون از همگی
دانش-آموزان-آلاء همیارsamira foroutan
درود
1:مطمئن نیستم ولی به نظرم هر دوش ، البته تو کتاب گفته که کاهش هورمونای جنسی و در نتیجه تخریب جدار رحم میشه علامت شروع دوره بعد ولی درمورد LH و FSH نمیدونم
2:چه تفاوتایی ؛ تو کتاب یه سری چیزارو به طور غیر مستقیم گفته ولی نمیدونم منظورتون اوناس یا نه
3: یاخته ی جنسی رو فقط اسپرم و تخمک در نظر میگیریم
. -
samira foroutan
درود
1:مطمئن نیستم ولی به نظرم هر دوش ، البته تو کتاب گفته که کاهش هورمونای جنسی و در نتیجه تخریب جدار رحم میشه علامت شروع دوره بعد ولی درمورد LH و FSH نمیدونم
2:چه تفاوتایی ؛ تو کتاب یه سری چیزارو به طور غیر مستقیم گفته ولی نمیدونم منظورتون اوناس یا نه
3: یاخته ی جنسی رو فقط اسپرم و تخمک در نظر میگیریم
.@سینا-0
من مورد اول رو توی فیلم های آقای ذبحی چک کردم گفتن با محرک هیپوتالاموس شروع میشه انگار
منظورم از تفاوت ها اینه که مثلا استروژن بیشتر باعث افزایش ذخامت آندومتر میشه و پروژسترون فعالیت ترشحی آندومتر رو بیشتر میکنه -
سلام به همگی
ممنون از همگی
دانش-آموزان-آلاء همیارsamira foroutan در سوال از فصل تولید مثل گفته است:
سلام به همگی
ممنون از همگی
دانش-آموزان-آلاء همیارسلام سعی میکنم هر چی که میدونم رو در اختیارتون بذارم
در مورد اولی کتاب آغاز دوره جنسی رو قائدگی نشون داده
در مورد دومی فکر میکنم کتابتون چیزی درموردش نگفته قبلا خیلی توضیح داده بود مثل اون جدولی که براتون فرستادم نمیدونم الانم هست یا نه فکر کنم نیست.
یعنی فقط در حد کتاب بدونید کافیه ولی تا جایی که من میدونم اینطور بوده
البته هورمون های استروژن و پروژسترون بر دیواره رحم اثر میذارن و باعث ضخیم شدن دیواره اش میشن در همین حد درباره تاثیر هورمون بر دیواره رحم بود
درمورد سومی هم راستش همیشه سوال خودمم بوده ولی متاسفانه جواب درسی آخر براش پیدا نکردم
ولی احتمالا یاخته جنسی در انسان باید خود گامت ها باشند(این بهترین جوابیه که پیدا کردم)z Gheibi
این نظرات من بود اگر ایرادی میبیند خوشحال میشم اصلاح کنید
-
samira foroutan در سوال از فصل تولید مثل گفته است:
سلام به همگی
ممنون از همگی
دانش-آموزان-آلاء همیارسلام سعی میکنم هر چی که میدونم رو در اختیارتون بذارم
در مورد اولی کتاب آغاز دوره جنسی رو قائدگی نشون داده
در مورد دومی فکر میکنم کتابتون چیزی درموردش نگفته قبلا خیلی توضیح داده بود مثل اون جدولی که براتون فرستادم نمیدونم الانم هست یا نه فکر کنم نیست.
یعنی فقط در حد کتاب بدونید کافیه ولی تا جایی که من میدونم اینطور بوده
البته هورمون های استروژن و پروژسترون بر دیواره رحم اثر میذارن و باعث ضخیم شدن دیواره اش میشن در همین حد درباره تاثیر هورمون بر دیواره رحم بود
درمورد سومی هم راستش همیشه سوال خودمم بوده ولی متاسفانه جواب درسی آخر براش پیدا نکردم
ولی احتمالا یاخته جنسی در انسان باید خود گامت ها باشند(این بهترین جوابیه که پیدا کردم)z Gheibi
این نظرات من بود اگر ایرادی میبیند خوشحال میشم اصلاح کنید
@kosar-mortazavi
خیلی ممنون ازتون
توی کتاب من نمودار های مربوط به غلظت این هورمون ها حذف شده
من سوال سوم رو بخاطر این پرسیدم که کتاب در مورد یاخته سرتولی گفته پشتیبانی و تغذیه یاخته های جنسی رو بر عهده دارد بخاطر همین به شک افتادم -
@kosar-mortazavi
خیلی ممنون ازتون
من سوال سوم رو بخاطر این پرسیدم که کتاب در مورد یاخته سرتولی گفته پشتیبانی و تغذیه یاخته های جنسی رو بر عهده دارد بخاطر همین به شک افتادمsamira foroutan در سوال از فصل تولید مثل گفته است:
@kosar-mortazavi
خیلی ممنون ازتون
من سوال سوم رو بخاطر این پرسیدم که کتاب در مورد یاخته سرتولی گفته پشتیبانی و تغذیه یاخته های جنسی رو بر عهده دارد بخاطر همین به شک افتادمخواهش میکنم دوست عزیز
بله بله منم دقیقا بخاطر همین موضوع برام سوال بوده ولی متاسفانه هیچ جا یادم نمیاد جوابی براش پیداکرده باشم -
@سینا-0
من مورد اول رو توی فیلم های آقای ذبحی چک کردم گفتن با محرک هیپوتالاموس شروع میشه انگار
منظورم از تفاوت ها اینه که مثلا استروژن بیشتر باعث افزایش ذخامت آندومتر میشه و پروژسترون فعالیت ترشحی آندومتر رو بیشتر میکنهsamira foroutan
خب این تفاوت هایی که میگین در کتاب هست
مستقیم نگفته ولی میشه از قسمت چرخه رحمی استنباط کرد
. -
@kosar-mortazavi
خیلی ممنون ازتون
من سوال سوم رو بخاطر این پرسیدم که کتاب در مورد یاخته سرتولی گفته پشتیبانی و تغذیه یاخته های جنسی رو بر عهده دارد بخاطر همین به شک افتادمsamira foroutan
در این موردی که میگین منم یه مدتی بهش مشکوک بودم ولی همیشه در تست ها فقط گامت هارو یاخته جنسی میگرفتن و یه جایی هم استاد موقاری تاکید میکردن که یاخته جنسی ، فقط گامت ها هستن نه یاخته های قبلشون
. -
samira foroutan
در این موردی که میگین منم یه مدتی بهش مشکوک بودم ولی همیشه در تست ها فقط گامت هارو یاخته جنسی میگرفتن و یه جایی هم استاد موقاری تاکید میکردن که یاخته جنسی ، فقط گامت ها هستن نه یاخته های قبلشون
.@سینا-0
ممنون ازتون