سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
رابطه علت ومعلولی چیست؟
-
zhr در رابطه علت ومعلولی چیست؟ گفته است:
zzzaaa فککنم مث رابطه ی خورشیده با نورش
راستش منم خیلی باهاش مشکل داشتمو و دارم فقط ی همچین چیزی یادمه که معلممون گفتش
بازم اگه فهمیدم بهت میگم(:
علیت نوعی رابطه است میان دو شیء که یکی را علت و دیگری را معلول میخوانیم، اما عمیقترین رابطهها. رابطه علت و معلول این است که علت وجود دهنده معلول است. آنچه معلول از علت دریافت میکند تمام هستی و واقعیتخویش است، لهذا اگر علت نبود معلول نبود. ما چنین رابطهای در جای دیگر سراغ نداریم که اگر یکی از دو طرف رابطه نبود دیگری هم نبود. علیهذا نیاز معلول به علت، شدیدترین نیازها است. نیاز در اصل هستی. بنا بر این اگر بخواهیم علت را تعریف کنیم باید بگوئیم: « آن چیزی که معلول در کیان و هستی خود به او نیازمند است» -
zzzaaa در رابطه علت ومعلولی چیست؟ گفته است:
علیت نوعی رابطه است میان دو شیء که یکی را علت و دیگری را معلول میخوانیم، اما عمیقترین رابطهها. رابطه علت و معلول این است که علت وجود دهنده معلول است. آنچه معلول از علت دریافت میکند تمام هستی و واقعیتخویش است، لهذا اگر علت نبود معلول نبود. ما چنین رابطهای در جای دیگر سراغ نداریم که اگر یکی از دو طرف رابطه نبود دیگری هم نبود. علیهذا نیاز معلول به علت، شدیدترین نیازها است. نیاز در اصل هستی. بنا بر این اگر بخواهیم علت را تعریف کنیم باید بگوئیم: « آن چیزی که معلول در کیان و هستی خود به او نیازمند است»zzzaaa در رابطه علت ومعلولی چیست؟ گفته است:
علیت نوعی رابطه است میان دو شیء که یکی را علت و دیگری را معلول میخوانیم، اما عمیقترین رابطهها. رابطه علت و معلول این است که علت وجود دهنده معلول است. آنچه معلول از علت دریافت میکند تمام هستی و واقعیتخویش است، لهذا اگر علت نبود معلول نبود. ما چنین رابطهای در جای دیگر سراغ نداریم که اگر یکی از دو طرف رابطه نبود دیگری هم نبود. علیهذا نیاز معلول به علت، شدیدترین نیازها است. نیاز در اصل هستی. بنا بر این اگر بخواهیم علت را تعریف کنیم باید بگوئیم: « آن چیزی که معلول در کیان و هستی خود به او نیازمند است»اینو تو یه سایت پیدا کردم
-
آره درسته علت و معلومی مثل آتیش و گرمای اتیشه که گرما میشه معلول و آتیش میشه علت یعنی آتیش باعث به وجود اومدن گرما شده
-
zhr این کلمات در متن سؤالات و گزینه ها بسیار مشاهده می شود. باید بدانیم که «علت» به معنای " سبب و باعث" است و کلمه ی « معلول» به معنای" نتیجه و میوه"می باشد . اگر این معانی را به جای کلمات علت و معلول بگذاریم می توانیم راحت تر معنای جمله ی مورد نظر را درک کنیم. باید دقت کنیم که لفظ علت و معلول را بایستی با توجه به آیه و حدیث و یا متن کتاب، بکار برده شود که از آن مفهوم می گردد، در این مجموعه سعی گردیده عبارت هایی را که می توان با لفظ « علت و معلول» به کار رود را به صورت تفکیک درس به درس و کتاب به کتاب ارائه گردد.
اینم خوب گفته
-
Sobhan.1999 اوهوم(
ولی بازم با اینک اینو میدونم همش قاطی میکنم/:
-
Sobhan.1999 اوهوم(
ولی بازم با اینک اینو میدونم همش قاطی میکنم/:
منم
-
zhr این کلمات در متن سؤالات و گزینه ها بسیار مشاهده می شود. باید بدانیم که «علت» به معنای " سبب و باعث" است و کلمه ی « معلول» به معنای" نتیجه و میوه"می باشد . اگر این معانی را به جای کلمات علت و معلول بگذاریم می توانیم راحت تر معنای جمله ی مورد نظر را درک کنیم. باید دقت کنیم که لفظ علت و معلول را بایستی با توجه به آیه و حدیث و یا متن کتاب، بکار برده شود که از آن مفهوم می گردد، در این مجموعه سعی گردیده عبارت هایی را که می توان با لفظ « علت و معلول» به کار رود را به صورت تفکیک درس به درس و کتاب به کتاب ارائه گردد.
اینم خوب گفته
اینو از کجا کپی کردی -
Sobhan.1999
عع چه خوووب -
سلام
علت به معنایی وجود دهنده ومعلول گیرنده ی وجود هست معلول وابسته به علت هست و همیشه علت مقدم بر معلول و معلول موخر هست به طور کلی اول باید علت باشد بعد معلول و اینکه اگه علت نباشه معلولی هم نیست .....مثال دوستی با دوستان خدا (معلول)نتیجه ی محبت به خداست(علت) در تست ها به جای کلمه ی علت از کلماتی مانند: سرچشمه سبب ناشی حاکی مولد و..... به کار میبرن. خیلی مبحث راحتی فقط یکم دقت میخواد -
Sobhan.1999 در رابطه علت ومعلولی چیست؟ گفته است:
اینم خوب گفته
اینو از کجا کپی کردی
http://sooda7.mihanblog.com/post/73 -
قانون علیت میگه هر پدیده و اتفاقی علتی داره و هیچ چیز تو این دنیا بدون علت نیست .
مثل اینکه بگی علت قرمز شدن رنگ تورنسل مجاورت با اسید هست .
یعنی بخاطر یه عملی ، عمل دیگری اتفاق افتاده ..اتفاقی که افتاده میشه معلول ، چیزی که باعثش شده میشه علت ....تو این مثال مجاورت با اسید میشه علت ...قرمز شدن تورنسل میشه معلول
اولش ممکنه یکم سخت باشه ولی سعی کن هر موردش رو که میخونی یا هر قانونی رو مثل همین واسه خودت علت و معلول کنی ...بعد از یه مدت دیگه نیازی به فکر کردن هم نداره تست هاش..چه تو دینی چه درس های دیگه