خرید پک راه ابریشم برای رشته ریاضی
-
سلام لطفا پاسخ بدید:
من امسال پایه دهم رو تموم کردم و میروم یازدهم ریاضی
خواستم ببینم که میشه راه ابریشم رو خرید و تا کنکور استفاده کرد یا باید همون سال دوازدهم خریدش؟یک مورد دیگه:اینکه اگر الان بخرمش سال اینده خودش اپدیت میشه یا باید دوباره نسخه جدیدش بخرم؟
-
سلام لطفا پاسخ بدید:
خواستم ببینم که میشه راه ابریشم رو خرید و تا کنکور استفاده کرد یا باید همون سال دوازدهم خریدش؟یک مورد دیگه:اینکه اگر الان بخرمش سال اینده خودش اپدیت میشه یا باید دوباره نسخه جدیدش بخرم؟
Amirreza Karimi سلام
تابستونی که میخوای بری ۱۲ ام بخری خیلی بهتره چون مطالب ترکیبه و حداقل باید هم دهم و هم یازدهم رو یه بار قبلا خونده باشی .
و اینکه بله مطالب اپدیت میشه براتون . -
-
Amirreza Karimi سلام
تابستونی که میخوای بری ۱۲ ام بخری خیلی بهتره چون مطالب ترکیبه و حداقل باید هم دهم و هم یازدهم رو یه بار قبلا خونده باشی .
و اینکه بله مطالب اپدیت میشه براتون .Yegane Dehqan خیلی ممنون پس همون سال دوازدهم میخرم
-
Yegane Dehqan خیلی ممنون پس همون سال دوازدهم میخرم
Amirreza Karimi بله حالا زوده برای شما .
خدا بخواد تابستون سال بعد بخرید . -
امسال بخری برد کردی و کلی جلو افتادی
-
سلام لطفا پاسخ بدید:
Amirreza Karimi فکر کنم تا هر وقت بخوای فیلماش در اختیارته ، آپدیت هم میشن
-
Amirreza Karimi سلام
و اینکه بله مطالب اپدیت میشه براتون .Yegane Dehqan سلام یگانه خانم
یک سوال برام پیش اومده که، مطالب به طور رایگان آپدیت میشن یا نه؟
-
Yegane Dehqan سلام یگانه خانم
یک سوال برام پیش اومده که، مطالب به طور رایگان آپدیت میشن یا نه؟
Amirreza Karimi سلام بله
من اسفند پارسال خریدم یعنی زمانی که هنوز بچه های ۱۴۰۰ کنکور ندادن ( من کنکوری ۱۴۰۱ ام)
و الان هر چی برای بچه های ۱۴۰۱ میاد برای منم میاد .
تازه چون پارسال خریدم و خب زود هم خریدم هر آپشن یا هدیه ای که به بچه های ۱۴۰۰ میدادن برای منم میومد .
-
سلام لطفا پاسخ بدید:
Amirreza Karimi
سلام
اين سوال رو بهتره از پشتيباني بپرسيد
اما اگر مطالب خيلي زياد عوض نشه، يعني طوري كه از اول همه رو ضبط نكنند، بله براتون هر آپديتي كه اتفاق بيوفته براي شما هم در داشبوردتون عملي ميشه
من هم پارسال دي خريدم و الان همه تغييرات براي من هم اعمال ميشه
اما بايد ببينين تغييرات چقد هست
مثلا امسال شيمي در حد1.2 فيلم جديد ضبط شد اما اگر بخواهند از اول همه چيو ضبط كنند ديگه براي شما اپديت نميشه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد