بچه ها کسی از خرم آباد هست؟
-
کسی استاد های خرم آباد رو میشناسه؟واسه درس های ریاضی و فیزیک و شیمی پیش کدوم استاد برم؟
-
کسی استاد های خرم آباد رو میشناسه؟واسه درس های ریاضی و فیزیک و شیمی پیش کدوم استاد برم؟
KingAlireza7277 سلام وه مردم خورماوه
-
KingAlireza7277
سلام نشد امسال؟ -
KingAlireza7277 سلام وه مردم خورماوه
@sobhan-1999 سلام داداش چطوری؟شما خبر داری از استاد ها و موسسات خرم آباد؟
-
KingAlireza7277
سلام نشد امسال؟مهی جون سلام,خوبه یه نفر منو شناخت خخخ,نه والا به دلایلی نشد...شما چی؟
-
مهی جون سلام,خوبه یه نفر منو شناخت خخخ,نه والا به دلایلی نشد...شما چی؟
KingAlireza7277 در بچه ها کسی از خرم آباد هست؟ گفته است:
بله که شناختم ....پارسال خیلی پیگیر پرستاری بودین ....
من 4 هزار شدم ولی خب میرم ازاد دیگه -
سلام
به نظر من به جای هزینه کردن برای اینکه بری کلاس بهتره که dvd های حرف اخر رو تهیه کنی هر سه کتاب ریاضی فیزیک وزیست . ریاضیش که استاد منتظری بی نظیره بی نظیر ...@m-z سلام,من رشتم ریاضیه,زیست رو که نمیخوام ولی ریاضی و فیزیک رو میخوام,حس میکنم کلاس از دی وی دی بهتره...
-
KingAlireza7277 در بچه ها کسی از خرم آباد هست؟ گفته است:
بله که شناختم ....پارسال خیلی پیگیر پرستاری بودین ....
من 4 هزار شدم ولی خب میرم ازاد دیگهمهی جون بله بله درسته,خب خوبه رشته های تجربی آزاد و ملی فرق نمیکنه
-
سلام
به نظر من به جای هزینه کردن برای اینکه بری کلاس بهتره که dvd های حرف اخر رو تهیه کنی هر سه کتاب ریاضی فیزیک وزیست . ریاضیش که استاد منتظری بی نظیره بی نظیر ... -
-
@m-z
شما 4 تا پست گذاشتی همشم داری از موسسات دیگه تعریف میکنی...
بچه ها گمراه نشن یه وقت@dr-saraaa
خیییلی مشکوکه...
-
نه کلاس وقتتو میگیره دی وی دی رو هر وقت خواستی میتونی استفاده کنی و چند بار هم ببینی فیزیک رو که نمیدونم ولی اگه ریاضی میخوای درصد بالا بزنی دی وی دی استاد منتظری خیلی خوبه خیلی یه بار برا همیشه یاد میده راستی سال چندمته که کنکور میدی ...
@m-z پارسال تجربی کنکور دادم ولی رشتم ریاضیه,امسال سال دوممه میخوام ریاضی کنکور بدم
-
@m-z پارسال تجربی کنکور دادم ولی رشتم ریاضیه,امسال سال دوممه میخوام ریاضی کنکور بدم
KingAlireza7277 شما یا از فیلمای آلاء استفاده کن یا برو کلاس کنکور. سراغ دی وی دی هم نرو. از من نصیحت...
-
KingAlireza7277 شما یا از فیلمای آلاء استفاده کن یا برو کلاس کنکور. سراغ دی وی دی هم نرو. از من نصیحت...
-
@sara-mg در بچه ها کسی از خرم آباد هست؟ گفته است:
موافقم چون کلاس واقعا وقت گیره -
@sara-mg در بچه ها کسی از خرم آباد هست؟ گفته است:
موافقم چون کلاس واقعا وقت گیره@sobhan-1999
من دی وی دی رو گفتم. البته تو وقت گیر بودن کلاس شکی نیست...! -
KingAlireza7277 به نظر من آلا بهترین گذینس