سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی
-
سلام به همه ️
خدا قوت
بچها، من امسال دوازدهمم، میخوام برای اختصاصیا کتاب جامع بگیرم، ولی در انتخابشون گیج شدم. نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. ️
زیست جامع : میکرو طبقه بندی یا خیلی سبز یا پینو کیو؟ریاضی جامع : میکرو طبقه بندی یا خیلی سبز یا میکرو طلایی؟
فیزیک جامع : میکرو طبقه بندی یا میکرو طلایی یا خیلی سبز؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون -
Raha Nik سلام
ببینید من ک گفتم خیلی سبز سطحش پایین تره منظورم تک پایه ها بود ، پینوکیو از تک پایه ها بهتره و استانداردم هست
ولی IQ سخت تره ... من هر جا تحلیل خوندم گفتن برا منبع آخر اونایی ک ب رتبه های بالا فکر میکنن IQ رو بزنن و ب دانش آموزای ضعیف و حتی متوسط پیشنهاد نمیشه
در مورد ترکیبی بودن هم ک گفتین من خودم IQ استفاده کردم تستای ترکیبی خیلی زیادی داره ( از هر کتاب تست دیگه ای بیشتر ترکیبی داره )ولی اصلا تو زیست نباید خودتونو محدود ب یک منبع بکنین... چون زیست خیلی محدودش گستردس
خیلی میخوام در جوابتون بگم IQ چون واقعا تو زیست عالیه اما این کتاب برای شروع ریسکه هم میتونه خوب باشه و هم بد
اگه وقت ندارین نشر الگو رو بیخیال شین ... اول پینوکیو بعد IQ -
اگه زیستت متوسطه پینوکیو بگیر اگه قویه آیکیو
در مورد ریاضی جامع مهر و ماه بگیر فقط
در مورد فیزیک گاج طبقه بندی بگیر -
amir karami 0 در انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی گفته است:
اگه زیستت متوسطه پینوکیو بگیر اگه قویه آیکیو
در مورد ریاضی جامع مهر و ماه بگیر فقط
در مورد فیزیک گاج طبقه بندی بگیرالیته بگم زیست پینوکیو سطح خیلی بالایی داره ولی خب آیکیو یه نمه سخت تره (هر کدوم هول هوش 4200 تست داره که تعدادش مناسبه
اگه در کنارش سوالات زیست قلچیو و .. کار کنی
در کل همین پینوکیو رو اصطلاحا بجویی در بد ترین شرایط زیر 70 درصد نمیزنی البته اگه یک نکته اش هم فراموش نکنی و تست هاشو حسابی تحلیل کرده باشی -
من خودم از میکرو طبقه بندی استفاده میکنم که عالیه
-
Raha Nik سلام الانا خیلیا درگیر منبعن من از پارسال دنبالش بودم که کدوم بهتره حتی مشاوره های رتبه 22 کنکور رو هم گرفتم
ریاضی میکروش خوبه فیزیکم کلن با میکرو بودم اما زیست بخصوص بخاطر تستاش بنظرم هم باید پینوکیو زد هم میکرو تازه بعدم پاور تستو زیر نظر دارم -
Raha Nik سلام
ببین خیلی سبز کتاب آسونیه ... اگه تو درسی ضعیف یا متوسط هستی ، این کتاب ب عنوان منبع اول خوبه
ریاضی : اگه سطح پایین یا حتی متوسط و خوبی داری با جامع مهرو و ماه شروع کن ... اگه قوی هستی IQ
زیست : 3 مرحله داره ... خیلی سبز ، نشر الگو ، IQ . اگه سطحت خوبه نشر منبع اول بعد IQ . اگه سطحت پایینه با خیلی سبز شروع کن بعد ببین چطوری ... اگه خیلی قوی شدی مستقیم برو IQ اگه نه همون نشر و بعدش IQ
فیزیک : اینم 3 مرحله : خیلی سبز ، میکرو ، نشر الگو ( مراحلش رو مثل زیست انجام بده )
شیمی : بازم 3 مرحله خیلی سبز ، میکرو ، IQ ک اینم مراحلش مثل زیست و فیزیکه ... البته تو شیمی ب جای خیلی سبز از مبتکران هم میتونی استفاده کنیخلاصه اینکه بهترین کتاب تست وجود نداره ، با توجه به سطح و توانایی های خودت باید کتابتو انتخاب کنی
-
amir karami 0
این ( یە نمە) رو خوب اومدی -
shayan jafari در انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی گفته است:
Raha Nik سلام
ببین خیلی سبز کتاب آسونیه ... اگه تو درسی ضعیف یا متوسط هستی ، این کتاب ب عنوان منبع اول خوبه
ریاضی : اگه سطح پایین یا حتی متوسط و خوبی داری با جامع مهرو و ماه شروع کن ... اگه قوی هستی IQ
زیست : 3 مرحله داره ... خیلی سبز ، نشر الگو ، IQ . اگه سطحت خوبه نشر منبع اول بعد IQ . اگه سطحت پایینه با خیلی سبز شروع کن بعد ببین چطوری ... اگه خیلی قوی شدی مستقیم برو IQ اگه نه همون نشر و بعدش IQ
فیزیک : اینم 3 مرحله : خیلی سبز ، میکرو ، نشر الگو ( مراحلش رو مثل زیست انجام بده )
شیمی : بازم 3 مرحله خیلی سبز ، میکرو ، IQ ک اینم مراحلش مثل زیست و فیزیکه ... البته تو شیمی ب جای خیلی سبز از مبتکران هم میتونی استفاده کنیخلاصه اینکه بهترین کتاب تست وجود نداره ، با توجه به سطح و توانایی های خودت باید کتابتو انتخاب کنی
البته اگه بری سایت تحلیلاز رو بخونی سطح خیلی سبز پینوکیو رو جزو کتاب های چالشی دسته بندی کرده
ولی خب خیلی سبز پایه به پایه واقعا سادس و برای دانش آموز صفر کیلومتر میخوره که تازه با مفاهیم آشنا شده -
Sina Sina در انتخاب کتاب تست برای دروس اختصاصی گفته است:
amir karami 0
این ( یە نمە) رو خوب اومدیقربانت
-
shayan jafari
آها یه حرف دیگه
کلا 9 ماه مونده به کنکور
حالا این بنده خدا سطحش متوسط باشه اول بره نشر الگو رو بزنه بعدش بره سراغ آیکیو خب خیلی زمان بره راحت توی این چند ماه چند ده هزار تست باید حل کنه تا تمام شه
همون پینوکیو با آزمونای قلچیو گاج که تو اینترنت هست سوالات زیستشو کار کنه بهتره -
amir karami 0 من خیلی سبز فیزیک و شیمی و زیست تو طول سال کنار مدرسه استفاده کردم و اصلا چالشی نبود
معلمامونم همشون برا منبع اول خیلی سبز معرفی میکردن و بعد برا قوی ترا چیزای دیگه...خیلی سبز سطح متوسط یا میشه گفت استانداردی داره ولی الان با این روند کنکور کافی نیست و برا تسلط باید بعدش منبع سخت تر زده بشه
-
amir karami 0 تستای زیست الگو زیادن درسته چون کتاب جامع برا زیست نداره
ولی واقعا زیست IQ حیفه از زیر دست در بره
برا همین گفتم اگ خیلی سبز رو بزنه و وضعش خوب شه مستقیم میتونه سوئیچ کنه رو IQ -
shayan jafari سلام
میشه گفت تقریبا در درس زیست شناسی متوسط رو به بالا هستم
دهم تست های خیلی سبز و یازدهم میکرو گاج رو کار کردم.من تا کنکور زمان زیادی ندارم، و در حال حاضر باید فقط جامع و ترکیبی کار کنم.
به نظرتون خیلی سبز پینو کیو بهتره یا ای کیو گاج ؟ -
Raha Nik سلام
ببینید من ک گفتم خیلی سبز سطحش پایین تره منظورم تک پایه ها بود ، پینوکیو از تک پایه ها بهتره و استانداردم هست
ولی IQ سخت تره ... من هر جا تحلیل خوندم گفتن برا منبع آخر اونایی ک ب رتبه های بالا فکر میکنن IQ رو بزنن و ب دانش آموزای ضعیف و حتی متوسط پیشنهاد نمیشه
در مورد ترکیبی بودن هم ک گفتین من خودم IQ استفاده کردم تستای ترکیبی خیلی زیادی داره ( از هر کتاب تست دیگه ای بیشتر ترکیبی داره )ولی اصلا تو زیست نباید خودتونو محدود ب یک منبع بکنین... چون زیست خیلی محدودش گستردس
خیلی میخوام در جوابتون بگم IQ چون واقعا تو زیست عالیه اما این کتاب برای شروع ریسکه هم میتونه خوب باشه و هم بد
اگه وقت ندارین نشر الگو رو بیخیال شین ... اول پینوکیو بعد IQ -
amir karami 0 من الان رفتم تحلیلاز
تو نکات منفی کتاب زده سطح کلی متوسط -
من برا شیمی و ریاضی چی بگم
یازدهم تجربیسطحم متوسطه.
-
مصطفي عباسیان سلام
شیمی مبتکران خیلی خوبه