استراحت کم توی برنامه
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
من با یه مشکلی مواجه شدم گفتم با شما مطرح کنم شاید بتونین راهنماییم کنید .
من چون از برنامه راه ابریشم عقب افتادم هفته ی بعد هم مجبورم بخونم تا جمع بندی تموم بشه و برنامم اینطور بود که از ۲۶ شهریور تا مهر استراحت کنم که آقای یاری هم تأکید داشتن روی این موضوع.
تا اینجا مشکلی نبود تا وقتی که معلم زیستمون امتحان فصل اول زیست دوازدهم رو گذاشت ۳۱ شهریور (باید بگم که ما از ۱۵ مرداد مدرسه مون شروع شده)
فصل اول زیست دوازدهم هم نکات زیادی داره معلم ما هم امتحانات سختی میگیره .یعنی باید دو روز قبل شروع کنم به خوندن
با این اوضاع برای استراحت ۲ الی ۳ روز میمونه
و در ضمن با معلمم صحبت کردم و قبول نکردن که تاریخ امتحان رو عوض کنن.
بنظرتون من چکار کنم؟
یا اگه همون ۲،۳ روز استراحت کنم کافیه و بعدا مشکلی برام پیش نمیاد ؟
خیلی روی این موضوع فکر کردم ولی گفتم از تجربیات شما استفاده کنم زودتر به نتیجه میرسم.
ممنون که وقت گذاشتید و خوندید پیامم رو و ببخشید که یکم طولانی شد -
من چون از برنامه راه ابریشم عقب افتادم هفته ی بعد هم مجبورم بخونم تا جمع بندی تموم بشه و برنامم اینطور بود که از ۲۶ شهریور تا مهر استراحت کنم که آقای یاری هم تأکید داشتن روی این موضوع.
تا اینجا مشکلی نبود تا وقتی که معلم زیستمون امتحان فصل اول زیست دوازدهم رو گذاشت ۳۱ شهریور (باید بگم که ما از ۱۵ مرداد مدرسه مون شروع شده)
فصل اول زیست دوازدهم هم نکات زیادی داره معلم ما هم امتحانات سختی میگیره .یعنی باید دو روز قبل شروع کنم به خوندن
بنظرتون من چکار کنم؟
خیلی روی این موضوع فکر کردم ولی گفتم از تجربیات شما استفاده کنم زودتر به نتیجه میرسم.
ممنون که وقت گذاشتید و خوندید پیامم رو و ببخشید که یکم طولانی شد -
سلام از برنامه عقب موندی یعنی استراحتتو کردی و الان باید انرژی خواندن داشته باشی روز استراحت رو به یک روز عوض کن اون یک روز هم داخل خونه نمون و بزن بیرون که روحت عوض بشهاز فضای مجازی دوری کن فصل اول زیست رو بخون که امتحانت به مشکل نخوره .امید وارم به دردت خورده باشه اگه مفید بود لایک کن . موفق باشی
️
-
سلام از برنامه عقب موندی یعنی استراحتتو کردی و الان باید انرژی خواندن داشته باشی روز استراحت رو به یک روز عوض کن اون یک روز هم داخل خونه نمون و بزن بیرون که روحت عوض بشهاز فضای مجازی دوری کن فصل اول زیست رو بخون که امتحانت به مشکل نخوره .امید وارم به دردت خورده باشه اگه مفید بود لایک کن . موفق باشی
️
javat Javati
خیلی ممنون
اما استراحت نکردم بخاطر درسهای مدرسه و بودجه بندی آزمون گزینه ۲ عقب افتادم
ولی پیشنهاد خوبیه طبیعت رفتن -
javat Javati
خیلی ممنون
اما استراحت نکردم بخاطر درسهای مدرسه و بودجه بندی آزمون گزینه ۲ عقب افتادم
ولی پیشنهاد خوبیه طبیعت رفتنRoshan Gh من معمولا زیاد درس میخونم هفته ای ۷۰ الی ۸۰ ساعت درس میخونم و خیلی خسته میشم جمعه ها رو هیچی نمیخونم و فقط میزنم بیرون بعد دوباره از شنبه شروع میکنم و سعی میکنم ساعات مطالعه رو بالا ببرم و از فضای مجازی دور تر بشم
️
-
Roshan Gh من معمولا زیاد درس میخونم هفته ای ۷۰ الی ۸۰ ساعت درس میخونم و خیلی خسته میشم جمعه ها رو هیچی نمیخونم و فقط میزنم بیرون بعد دوباره از شنبه شروع میکنم و سعی میکنم ساعات مطالعه رو بالا ببرم و از فضای مجازی دور تر بشم
️
javat Javati
موفق باشید -
بنظرتون من چکار کنم؟
ممنون که وقت گذاشتید و خوندید پیامم رو و ببخشید که یکم طولانی شدRoshan Gh ببینید اگر که می تونید توی این دوسه روز استراحت بکنید و درست و حسابی تجدید قوا کنید به نظر من کافی است ولی اگر که مثل من هستید و زمان زیادی نیاز به استراحت کردن دارید وقت زیاد بگذارید چون اگر که بخواهید با خستگی درس بخوانید بازده شما عملا کاهش میابد و شاید حتی نتوانید چیزی بفهمیید ولی بازم خودتان فکرش کنید و از بین بهتر وبهترین بهترین را انتخاب کنید
-
Roshan Gh ببینید اگر که می تونید توی این دوسه روز استراحت بکنید و درست و حسابی تجدید قوا کنید به نظر من کافی است ولی اگر که مثل من هستید و زمان زیادی نیاز به استراحت کردن دارید وقت زیاد بگذارید چون اگر که بخواهید با خستگی درس بخوانید بازده شما عملا کاهش میابد و شاید حتی نتوانید چیزی بفهمیید ولی بازم خودتان فکرش کنید و از بین بهتر وبهترین بهترین را انتخاب کنید
arthur morgan
خیلی ممنون از راهنمایی شما