کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟
-
سلام
شاید افراد زیادی مثل من دوست داشته باشن بدونن که برنامه مهر ماه به چه صورته و چند ساعت در روز مطالعه وجود داره و آیا هفته اخر تابستان اعلام میشه یا روز دیگه ای -
این بزرگترین معمای این چند دهه است که هنوز بی جواب مانده و به وقتش اعلام خواهد
-
این بزرگترین معمای این چند دهه است که هنوز بی جواب مانده و به وقتش اعلام خواهد
arthur morgan اونیکی معمای جزوه ها بزرگتره
-
arthur morgan اونیکی معمای جزوه ها بزرگتره
Yegane Dehqan اره اونکه بزرگترین معمای تاریخه
-
Yegane Dehqan اره اونکه بزرگترین معمای تاریخه
-
اگر میشد یکم زودتر اعلام بشه که خیلی خوب میشد
بالاخره ممکنه زمان بندیایی که برنامه داره به برنامه ما نخوره و چند روزی برای معادل سازی کردن برنامه وقتمون گرفته بشه
ولی روز آخر تابستون که برنامه بیاد وسط بحران تک و تنها موندیم و هرچی ادمینای محترمو هم اد کنیم دیگه فایده ای نداره!!
@M-an و Arshia Yazdian واقعا راه نداره زودتر اعلام کنید؟ -
این پست پاک شده!
-
سلام خسته نباشید
برای سال تحصیلی برنامه چطوریه؟
کی برنامه رو میدید؟
فکر میکنم دانش آموزان باید از الان بدونن که قرار هست از بعد مهر قراره چند ساعت با الا کار کنن، تا بتونن با مدرسه هماهنگ کنن@M-an دانش آموز @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش
-
سلام خسته نباشید
کی برنامه رو میدید؟
فکر میکنم دانش آموزان باید از الان بدونن که قرار هست از بعد مهر قراره چند ساعت با الا کار کنن، تا بتونن با مدرسه هماهنگ کنن@M-an دانش آموز @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش
-
سلام خسته نباشید
کی برنامه رو میدید؟
vccc برنامه ک از اول مهر میدن ، اونطورم ک من از بچه ها شنیدم حدودا روزی ۷ ۸ ساعت
-
منم موافقم
زمان داشته باشیم من خودمم باید تغییراتی انجام بدم.
-
منم موافقم تازه قرار بود تو ویدیو های مشاوره به یه سری مسائل دیگه ( مثلا با گوشیمون چیکار کنیم ) هم پرداخته بشه که فعلا خبری نیست
-
سلام به همه
واقعا از بی خبری داریم میمیریم و متاسفانه تو این دو سه روز هیچکس هم خبری ازش نیست
لطفا جواب بدید
1_ جزوه ها چیشد؟
۲_ برنامه از کی شروع میشه؟
۳_ ی شایعه ای شده بود که جزوات دیزاین جدید تو سایت نمیاد و فقط چاپ و ارسال میشهقضیه چیه؟
لطفا جوابتون «وقتی نهایی بشه اعلام میکنیم نباشه» چون خیلی وقته هنوز نهایی نشده -
سلام به همه
واقعا از بی خبری داریم میمیریم و متاسفانه تو این دو سه روز هیچکس هم خبری ازش نیست
لطفا جواب بدید
1_ جزوه ها چیشد؟
۳_ ی شایعه ای شده بود که جزوات دیزاین جدید تو سایت نمیاد و فقط چاپ و ارسال میشهقضیه چیه؟
لطفا جوابتون «وقتی نهایی بشه اعلام میکنیم نباشه» چون خیلی وقته هنوز نهایی نشده -
سلام به همه
لطفا جواب بدید
1_ جزوه ها چیشد؟
-
سلام به همه
لطفا جواب بدید
1_ جزوه ها چیشد؟
لطفا جوابتون «وقتی نهایی بشه اعلام میکنیم نباشه» چون خیلی وقته هنوز نهایی نشدهمهدی خسروی 0
شایع نیستش عزیزم -
مهدی خسروی 0
شایع نیستش عزیزمMohammad Hassan Rajjab Pour حس میکنم اون ۷۰ درصد داره کمتر میشه