شروع از مهر
-
و میخواستم بدونم چجوری باید از آلا خرید کنیم؟
ملیحه محمد حسنی سلام
همايش هاي پولي آلا براي دوازدهم به دردتون ميخوره فعلا نياز نيست بخريد
جزوه ها رو هم ميزنيد توي سبد خريد، بعد وارد سبد خريد ميشيد و بايد پرداخت اينترنتي كنيد (رمز دوم پويا نياز داريد)
و اين كه به نظرم كتابكارهاي تست خيلي سبز خيلي خوب هستن، هم براي تخصصيا و هم عموميا
از فيلم هاي رايگان آلا هم نگم كه محشرنننننننن :)))
صفرتاصد و كارگاه هاي نكته و تست رو دست كم نگيريد -
سلام من کلاس دهمم رشته تجربی از الان میخوام برای کنکور درس بخونم فقط نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم و از چه کتاب ها و اموزشگاه هایی استفاده کنم ؟؟
ملیحه محمد حسنی سلام من براي فارسي و عربي و خيلي سبز پيشنهاد ميكنم
براي رياضي فيزيك و شيمي زيست(اگه تجربي هستي) نشرالگو
براي زبان مبتكران -
سلام دوستان
من تو تابستون تونستم زیست و دینی دهم یازدهم کاملا جمع کنم
ادبیات و زبان و فیزیک و شیمی هم دست و پا شکسته جوری که الان حسمیکنم چیزی ازشون بلد نیستمبنظرتون استارت بزنم از مهرماه به نتایجخوبی میرسم؟؟؟
خودم خیلی ناامید هستم -
ملیحه محمد حسنی سلام من براي فارسي و عربي و خيلي سبز پيشنهاد ميكنم
براي رياضي فيزيك و شيمي زيست(اگه تجربي هستي) نشرالگو
براي زبان مبتكران@roghayeh-eftekhari مرسی***🥰
-
ملیحه محمد حسنی سلام
همايش هاي پولي آلا براي دوازدهم به دردتون ميخوره فعلا نياز نيست بخريد
جزوه ها رو هم ميزنيد توي سبد خريد، بعد وارد سبد خريد ميشيد و بايد پرداخت اينترنتي كنيد (رمز دوم پويا نياز داريد)
و اين كه به نظرم كتابكارهاي تست خيلي سبز خيلي خوب هستن، هم براي تخصصيا و هم عموميا
از فيلم هاي رايگان آلا هم نگم كه محشرنننننننن :)))
صفرتاصد و كارگاه هاي نكته و تست رو دست كم نگيريدزینب سوزنچی از الان لازم نیست برم کلاس های آموزشی کنکور ؟
-
@roghayeh-eftekhari مرسی***🥰
ملیحه محمد حسنی خواهش ميكنم
درمورد سوال دومت هم فقط ميخوام نظرم بگم به نظرم براي دهم ويازدهم كلاس پولي نياز نيست الان وقت داري تمركزت بذار روي تست زياد و قوي كردن پايه وهمچنين آزمون هاي مختلفي مثل قلمچي و... بررسي كن هر آموزش تست زدن رايگاني كه هست رو ببين همايش و .... بذار براي دوازدهم كه قشنگ برات جمع بندي بشه ويه چيز ديگه تو خودتم ميتوني موفق بشي صرفا اين نيست كه اگه كلاس كنكور نري موفق نميشي
ان شاءالله خبر رتبه برتر شدنتو بشنويم
پ.ن: اگه دوست داري الانم ميتوني بري ولي خب معمولا اين كلاس ها براي جمع بندي براي كنكور -
زینب سوزنچی از الان لازم نیست برم کلاس های آموزشی کنکور ؟
ملیحه محمد حسنی اگه راه ابريشم رو نداريد به نظرم تهيه كنيد
واقعا انقدر كامله كه نياز به هيچ كلاس ديگه اي نداريد -
ملیحه محمد حسنی اگه راه ابريشم رو نداريد به نظرم تهيه كنيد
واقعا انقدر كامله كه نياز به هيچ كلاس ديگه اي نداريدزینب سوزنچی چجوری باید راه ابریشم رو از آلا بخرم اسمش برای دهم چیه ؟
فقط برای یک درسه یا همه ی درس ها ؟ -
زینب سوزنچی چجوری باید راه ابریشم رو از آلا بخرم اسمش برای دهم چیه ؟
فقط برای یک درسه یا همه ی درس ها ؟ملیحه محمد حسنی فکرکنم زینت فکرکرد دوازدهمی
فکرنکنم راه ابرشیم برا دهم داشته باشه شاید داشته باشه نمیدونم Yegane Dehqan یگانه بهشون توضیح بده -
ملیحه محمد حسنی خواهش ميكنم
درمورد سوال دومت هم فقط ميخوام نظرم بگم به نظرم براي دهم ويازدهم كلاس پولي نياز نيست الان وقت داري تمركزت بذار روي تست زياد و قوي كردن پايه وهمچنين آزمون هاي مختلفي مثل قلمچي و... بررسي كن هر آموزش تست زدن رايگاني كه هست رو ببين همايش و .... بذار براي دوازدهم كه قشنگ برات جمع بندي بشه ويه چيز ديگه تو خودتم ميتوني موفق بشي صرفا اين نيست كه اگه كلاس كنكور نري موفق نميشي
ان شاءالله خبر رتبه برتر شدنتو بشنويم
پ.ن: اگه دوست داري الانم ميتوني بري ولي خب معمولا اين كلاس ها براي جمع بندي براي كنكور@roghayeh-eftekhari مرسی از کمکت عزیزم
-
@roghayeh-eftekhari مرسی از کمکت عزیزم
ملیحه محمد حسنی خواهش میکنم
-
ملیحه محمد حسنی فکرکنم زینت فکرکرد دوازدهمی
فکرنکنم راه ابرشیم برا دهم داشته باشه شاید داشته باشه نمیدونم Yegane Dehqan یگانه بهشون توضیح بده@roghayeh-eftekhari
-
آلا راهنما نداره که بفهمیم چجوری باید ازش استفاده کنیم ؟
-
فقط برای یک درسه یا همه ی درس ها ؟ملیحه محمد حسنی سلام
راه ابریشم برای کنکوره یعنی هر تا پایه رو داره (هر سه پایه ترکیبی با هم )
شما میتونید ابریشم رو تابستونی که میرید ۱۲ام تهیه کنید .از خوده اپلیکیشن و یا سایت آلا میشه تهیه کرد .
برای اطلاعات بیشتر به اینستاگرام آلا سر بزنید و هایلایت های استوری رو بخونید .
سوالی داشتید اینجا بپرسید یا تیکت بزنید . -
ملیحه محمد حسنی سلام
راه ابریشم برای کنکوره یعنی هر تا پایه رو داره (هر سه پایه ترکیبی با هم )
شما میتونید ابریشم رو تابستونی که میرید ۱۲ام تهیه کنید .از خوده اپلیکیشن و یا سایت آلا میشه تهیه کرد .
برای اطلاعات بیشتر به اینستاگرام آلا سر بزنید و هایلایت های استوری رو بخونید .
سوالی داشتید اینجا بپرسید یا تیکت بزنید .Yegane Dehqan ممنون
-
فقط برای یک درسه یا همه ی درس ها ؟ملیحه محمد حسنی حق با رقيه بانو هستش فكر كردم دوازدهمي
راه ابريشم مخصوص دوازدهمياس ولي شما اگه دهمي كه خيلييي جلويي
چرا ناراحتي پس؟ -
سلام برنامه مهر و ماه چیه ؟
یه برنامه ریزیه برای درس خوندن ؟