سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کدوم انتشارات؟
-
سلام بچه ها
میشه یه کمکی کنید
من امسال یازدهم هستم و می خوام چند تا کتاب خوب بخرم
پارسال کتاب های اختصاصی رو همه رو خیلی سبز خریدم خیلی خوب بودن
می خوام بدونم اونایی که خریدن سال یازدهم رو ازش راضی بودن یا ایرادی داشت ؟برای کتاب های ریاضی، فیزیک و شیمی چه کتاب هایی بخرم که نکات کتاب رو کامل و جامع گفته باشه و تست های خوبی هم داشته باشه که نکات رو به خوبی پوشش بده، خیلی تو حاشیه هایی که به درد من و کنکور نمی خوردن نرفته باشه و از همه مهمتر پاسخنامه بی نقص و کامل میخوام
ممنون میشم چند تا منبع خوب معرفی کنید تا از بینشون انتخاب کنم
-
-
Ali Narimankhah 0 سلام
ببین کتاب های کمک درسی متنی متفاوت ندارن ، همه یک چیز رو میگن ولی چیزی که مهمه تستاشونه ، به نظرم اگه از ویدیو آموزشی استفاده میکنید اصلا متن درسنامه رو نخونید و مستقیم برید سراغ تست
و در مورد سوالتون ، کلن کتابای خیلی سبز لول متوسط به بالاست و تست های خوبی داره ، میتونید برای سال یازدهم هم خیلی سبز بگیرید -
مهدی خسروی 0
ممنون -
-
مهدی خسروی 0 در کدوم انتشارات؟ گفته است:
Ali Narimankhah 0 سلام
ببین کتاب های کمک درسی متنی متفاوت ندارن ، همه یک چیز رو میگن ولی چیزی که مهمه تستاشونه ، به نظرم اگه از ویدیو آموزشی استفاده میکنید اصلا متن درسنامه رو نخونید و مستقیم برید سراغ تست
و در مورد سوالتون ، کلن کتابای خیلی سبز لول متوسط به بالاست و تست های خوبی داره ، میتونید برای سال یازدهم هم خیلی سبز بگیریدسلام .
دادن روش اشتباه به فرد مورد نظر گناه حساب می شود و در آینده فرد دید مستقیم دارد ،آیا می دانید؟؟؟
دوست عزیز به نظرم شما سعی کنید فشار روی خودتون نیارید و به نظرم اگر ویدیو تماشا می کنید دوباره درسنامه رو دقیق بخونید و تکرار کنید و بعدش تست بزنید ،وقت دارید پس نگران نباشیدحتما حتما بدانید اصلا اصلا ویدیو شاید ۵ درصد یادگیری باشه ،بقیش مطالعه مکرر و تست است
در ضمن حرف کسی رو هم باور نکنید ، من هم مثل شما حرف چند نفر اینجا رو گوش کردم و الان پولم رفت و شاید منبع هایی که گفتند به درد یک پشت کنکوری می خوره نه یک دوازدهمی
اگر از نظر وضع مالی خوب نیستید ، ریاضی رو میکرو بگیرید جامع کع عکس پرفسور سمیعی روشه هر مبحثی از یازدهم رو خوندید تستش رو بزنید اصلا طبق برنامه قلم چی جلو برید یا هر آزمون دیگه ایمثلا عربی جامع بگیر واقعا کافیهدینی میکرو گاج بگیرید البته اینم جامع زیست رو پایه پایه خیلی سبز بگیرید جامع نگیرید
در پناه خدا باشید
-
Ali Narimankhah 0 اگر تجربی هستی برای زیست فقط نشرالگر بخر
-
Ali Narimankhah 0 سلام دوست عزیز!
ببینید کتابا فق فق بستگی به خودتون داره ینی بستگی به سطح شما داره !
مثلا من سطحم قویه برا ریاضی میگم نشر الگو در حالی ک سطح شما متوسطه میری نشر میگیره تو تستاش گیر میکنی میگ اه این چ منبعیه پس به سطح خودتون نگا کنید ..!
اگر ویدیو اموزشی میبینید از آلا رو درسنامه زیاد مانور ندید و جزوات استادارو بنویسید وو بخونید با متن کتاب و بعد برید سراغ تست و نکات از داخل تست ها در بیارید ..!
هر کتابی ک میگیرید سعی کنید زیاد روی درسنامه مانور ندید فقد تست و تست تست ..!
انتشارات خیلی سبز برا یه شروع خوب هستش چون سوالات استانداردی داره از ساده به سخت ... اما برا منبع دوم میتونید انتشارات سطح بالاتری رو انتخاب کنید !
برا ریاضی من مهر و ماه رو پیشنهاد میدم بهتون .. -