تفاوت راه ابریشم با فیلمهای صفر تا صد چیه؟
-
سلام دوستان. من راه ابریشم رو کامل تهیه کردم و چون دیر رسیدم از زیستش شروع کردم(دهم) اما انگار تفاوت چندانی با تدریسی که توی سایت هست نداره(بجز جزوه). میخواستم بدونم همه دروس اینطوری هستن؟
راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
سلام دوستان. من راه ابریشم رو کامل تهیه کردم و چون دیر رسیدم از زیستش شروع کردم(دهم) اما انگار تفاوت چندانی با تدریسی که توی سایت هست نداره(بجز جزوه). میخواستم بدونم همه دروس اینطوری هستن؟
راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@sara-83
همه درسا این شکلی نیستند بعد نزدیک به ۴۰۰۰تست در هر درس اگه اشتباه نکنم در مجموع حل شده که در صفر تاصد ها
این میزان تست وجود نداره و بعضی درسای صفرتاصد حل تست ندارن. -
راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@sara-83 نه بابا خیلی خوبن که
مثلا خودم قبل راه ابریشم تست هایی که میزدم مثلا میگفت :کدام یک ممکن نیست نتواند نباشد 😐😂
من باید نیم ساعت مینشتم فعل رو ترجمه میکردم ببینم اصلا چی میگه تست و در نهایت رد میکردم میرفت 😐😂🥲
ولی تو ابریشم استاد موقاری میگن که چجوری باید با تست ها بر خورد کنی و کی سریع رد گزینه کنی و ... . -
@sara-83 نه بابا خیلی خوبن که
مثلا خودم قبل راه ابریشم تست هایی که میزدم مثلا میگفت :کدام یک ممکن نیست نتواند نباشد 😐😂
من باید نیم ساعت مینشتم فعل رو ترجمه میکردم ببینم اصلا چی میگه تست و در نهایت رد میکردم میرفت 😐😂🥲
ولی تو ابریشم استاد موقاری میگن که چجوری باید با تست ها بر خورد کنی و کی سریع رد گزینه کنی و ... .Yegane Dehqan در تفاوت راه ابریشم با فیلمهای صفر تا صد چیه؟ گفته است:
ولی تو ابریشم استاد موقاری میگن که چجوری باید با تست ها بر خورد کنی و کی سریع رد گزینه کنی و ... .ممنون. من هنوز به تست نرسیدم فقط درسنامه رو دیدم که انگار شبیه بود به دوره های قبل. و اینکه انگار یه سری نکات رو بیشتر میگن؟ یه سری چیزا توی کتاب حذف شده ولی توی فیلما همچنان هست.
-
@sara-83
همه درسا این شکلی نیستند بعد نزدیک به ۴۰۰۰تست در هر درس اگه اشتباه نکنم در مجموع حل شده که در صفر تاصد ها
این میزان تست وجود نداره و بعضی درسای صفرتاصد حل تست ندارن.Mohammad Hossein Kazemi صحیح. ممنونم
-
Yegane Dehqan در تفاوت راه ابریشم با فیلمهای صفر تا صد چیه؟ گفته است:
ولی تو ابریشم استاد موقاری میگن که چجوری باید با تست ها بر خورد کنی و کی سریع رد گزینه کنی و ... .ممنون. من هنوز به تست نرسیدم فقط درسنامه رو دیدم که انگار شبیه بود به دوره های قبل. و اینکه انگار یه سری نکات رو بیشتر میگن؟ یه سری چیزا توی کتاب حذف شده ولی توی فیلما همچنان هست.
@sara-83 اره خب
به تست ها برسی متوجه میشی .
پیله ها رو دیدی؟
حتماااا پیله زیست رو ببین -
راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@sara-83 زیست رو از چند نفر دیگه هم شنیدم که میگن فرق نداره با صفر تا صد ولی ریاضی و فیزیک و شیمی که خودمم خریدم با صفرتا صد ها خیلی فرق داره
-
@sara-83 زیست رو از چند نفر دیگه هم شنیدم که میگن فرق نداره با صفر تا صد ولی ریاضی و فیزیک و شیمی که خودمم خریدم با صفرتا صد ها خیلی فرق داره
Mahtab Zolghadr 0 ممنونم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد