مریستم :)
-
-
-
@dr-mahh
سلام
میشه گفت دیوارشون چوب پنبه ای نشده یا عدسک ندارن یا آوندای پسین رو ندارن یا همون کامبیوم چوب پنبه ساز و چوب آبکش هم ندارن اما چوبی شدن دیواره به دلیل رسوب لیگنین اصلا ربطی به مرستم پسین نداره...😉 -
@dr-mahh
اینکه چوبی هستن یا خیر رو کتاب نگفته و مشخصا نمیاد دربارش بپرسه ولی قطعا مریستم پسین ندارن و افزایش قطرشون هم ربطی به مریستم پسین نداره... -
@dr-mahh
اینکه چوبی هستن یا خیر رو کتاب نگفته و مشخصا نمیاد دربارش بپرسه ولی قطعا مریستم پسین ندارن و افزایش قطرشون هم ربطی به مریستم پسین نداره... -
و من الان گیج شدم :////
-
Kit Cat درسته کتاب نگفته اما من میخام از این طریق اینو بدونم ک ایا همه تک لپه ای ها مریستم پسین ندارن ؟!
-
@dr-mahh
بله همه تک لپه ای ها مریستم پسین ندارن و خود کتاب گفته که مرستم پسین فقط و فقط توی دولپه ای هاست -
Kit Cat چون اخه از یه نفر پرسیدم گف مگ نخل ک مریستم پسین نداره ینی چوبی نیس ؟! و اون گفته بود چون چوبی مریستم پسین هم داره
@dr-mahh
نه ببین پیشنهاد میکنم بری کتاب زیست نظام قدیم یا چند سال پیش بود اون رو دانلود کنی یه مبحث درباره تغیر ترکیبات دیواره داشته اونجا قشنگ توصیح داده که اصلا چوبی شدن یا همون رسوب لیگنین و یا دیواره ژله ای و اینها ربطی به مریستم پسین و فعالیتش نداره!
کلا چوبی شدن میتونه توی هم تک لپه ای ها باشه هم دولپه ای ها اما مریستم پسین فقط دولپه ای داره -
@dr-mahh
نه ببین پیشنهاد میکنم بری کتاب زیست نظام قدیم یا چند سال پیش بود اون رو دانلود کنی یه مبحث درباره تغیر ترکیبات دیواره داشته اونجا قشنگ توصیح داده که اصلا چوبی شدن یا همون رسوب لیگنین و یا دیواره ژله ای و اینها ربطی به مریستم پسین و فعالیتش نداره!
کلا چوبی شدن میتونه توی هم تک لپه ای ها باشه هم دولپه ای ها اما مریستم پسین فقط دولپه ای داره