امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ساباط کاروان راه ابریشم (1)
-
sallar savadkoohireplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Arshia Yazdian
سلام اقای یزدیان
در مورد برنامه ریزی
به نظر من مشاورین به قول اون جمله معروف بیان ماهی گیری یادمون بدن
مثلا اصول برنامه نویسی
افزایش خورد خورد ساعت مطالعه
و اینکه چه زمانایی برای چه درسایی از نظر بازده مغزی خوبن رو یادمون بدن.
چون مثلا من خودم الان دیگه فیلم نمیخوام ببینم برای همین برنامه تابستون رو نتونستم استفاده کنم
مشاورم رفتم بگیرم سرم کلاه رفت :))))))))یه نظر دیگه هم داشتم اینکه برنامه برای فارغ التحصیلا و دانش اموزا جدا باشه
الان ماها وقتمون ازاد تره چون مدرسه نداریم -
Amir Shafie در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
۱- سفارش جزوه ها از چه تاریخی شروع میشه؟ واسه این که بدقول نشم تاریخشو نمیگم ولی خب نزدیکه
۲- جزوه ها علاوه بر تغییر گرافیکی و طرح بندی، تغییرات محتوایی هم دارن؟ مثلا چیزی به جزوه های قبل اضافه شده؟ تو درس شیمی و زیست یه سری مطالب اضافه شده ولی عموما نه،تغییر زیادی ندارن (اگه حذفیات رو در نظر نگیری)
۳- برای زیست، شکل ها به جزوه جدید اضافه شده؟ مگه تو جزوه قبلی شکل نبود؟
۴- درمورد برنامه مهرماه لطفا یه توضیحی بدین یکم پایین تر یه چیزایی گفتم
۵- اینکه برنامه برای بچه های قلم چی با گزینه۲ فرق داره؟ بله بله،برنامه فارق الطهسیل هم با دانش آموز فرق داره حتی
۶- مصاحبه با رابه برتر ها کی منتشر میشه؟ رابه های برترو نمیدونم، ولی رتبه های برتر داره انجام میشه
۷- ویدیو های مشاوره ی دبیران کی میاد؟ اونم در طول سال ایشالا منتشر میشه، تکی که حال نمیده، با یکی از مشاورا برن چطوره؟
۸- زین بی قرار ها کی ضبط میشه؟ سوال خیلی سختیه ولی یکم سرم خلوت شه،جزوه ها رو با خیال راحت برسونم دستتون ضبطشو شروع میکنم
۹- سوپرایز ***لاخ و آزمون های **ج رو کی اعلام میکنید؟ اولی که گفتی چیز زشتیه ؟ -
آقا عرشیا فقط جزوه هارو زود آماده کنین که تا مهرماه به دستمون برسه. برنامه مهرماه از 1 مهر شروع میشه؟ یا 27 شهریور؟
-
من با اینکه تایم ندید راحتم .
چون قرار نیست تو شاد بمونم و وقت تلف کنمبعد یه سوال
یاااا خدا آقای یزدیان یعنی هنوز برنامه رو ننوشتید؟ -
Arshia Yazdian
سلام و درود
خسته نباشید
حالتون خوبه ؟ -
Arshia Yazdian در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
Amir Shafie در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:۱- سفارش جزوه ها از چه تاریخی شروع میشه؟ واسه این که بدقول نشم تاریخشو نمیگم ولی خب نزدیکه
۲- جزوه ها علاوه بر تغییر گرافیکی و طرح بندی، تغییرات محتوایی هم دارن؟ مثلا چیزی به جزوه های قبل اضافه شده؟ تو درس شیمی و زیست یه سری مطالب اضافه شده ولی عموما نه،تغییر زیادی ندارن (اگه حذفیات رو در نظر نگیری)
خیلی ممنونم
۳- برای زیست، شکل ها به جزوه جدید اضافه شده؟ مگه تو جزوه قبلی شکل نبود؟
شکل ها خیلی کم بودن در جزوه قبل و استاد بیشتر به کتاب مراجعه میکردن
۴- درمورد برنامه مهرماه لطفا یه توضیحی بدین یکم پایین تر یه چیزایی گفتم
۵- اینکه برنامه برای بچه های قلم چی با گزینه۲ فرق داره؟ بله بله،برنامه فارق الطهسیل هم با دانش آموز فرق داره حتیخیلی عالیه
۶- مصاحبه با رابه برتر ها کی منتشر میشه؟ رابه های برترو نمیدونم، ولی رتبه های برتر داره انجام میشه
۷- ویدیو های مشاوره ی دبیران کی میاد؟ اونم در طول سال ایشالا منتشر میشه، تکی که حال نمیده، با یکی از مشاورا برن چطوره؟
با مشاورا باشه خیییلی بهتره
۸- زین بی قرار ها کی ضبط میشه؟ سوال خیلی سختیه ولی یکم سرم خلوت شه،جزوه ها رو با خیال راحت برسونم دستتون ضبطشو شروع میکنم
۹- سوپرایز ***لاخ و آزمون های **ج رو کی اعلام میکنید؟ اولی که گفتی چیز زشتیه ؟
آها این یعنی فعلا نمیخواید بگید
-
arthur morgan برنامه بعد استراحت اینه که یه برنامه خفن بهتون بدیم
-
Arshia Yazdian
سلام آقای یزدیان
خواستم سوال بپرسم دیدم دوستان زحمت تقریبا تمام سوالای منو کشیدن
فقط اگه بگید جزوه ها حداکثر تا چه تاریخی به دست ما میرسه خیلی ممنون میشم
بازم ممنون از تیم درجه یک الا و راه ابریشم -
amirmohammad shakeri در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
استاد طلوعی خبر دادن برای هر فصل 80 تا تست پیشرفته اضافه میشه. چه زمانی؟ نگرانش نباش به هر فرسنگی برسیم منتشر میشه
کنکورچه ها از کی تکمیل میشن؟ مهر؟ بله بله،حتما
برای ریاضیات رشته ریاضی تغییراتی داریم اصن؟ تست های بیشتر مثلا؟ تست بیشتر ریاضی که این همه تست داشت، ولی خب یه سنگلاخ مشتی میزاریم که یه وقت تو کنکور سوال فضایی نیاد
این زین بی قرار استاد ثابتی چیشد؟
جزوه ها از کی اماده سفارش میشن / از کی رو سایت قرار میگیرن؟
این دوتا سوالم پایین تر گفتم -
Arshia Yazdian ادرس بدید بیام برنامه رو ببینم چه جوریه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
من چون عقبم از برنامه دارم دیوونه میشم
هی میگم چرااا عقبم و نمیرسم و ...
از یه طرفم میگم اشکال نداره یگانه تو میتونی و فلااان
کمک -
mohammadreza hatami ایول
این طرز فکرو دوست داشتم -
Sara Sarwi واسه سنگلاخ زود نیست الان ؟
-
Nazanin Nobakht ایشالا که بشه
اگه اتفاقی نیوفته -
سوپرایز هایی علاوه بر سنگلاخ و تحلیل گاج هم دارین برامون؟
-
shayan jafari خوشم اومد، ایول
-
Amir Shafie سنگلاخ چیه ؟فقط برای ریاضیه؟
Arshia Yazdian -
Arshia Yazdian
سلام اقا عرشیا امیدوارم حالتون خیلی خوب باشه
اقا عرشیا بعضی بچه ها تو تیکت از پشتیبان ها پرسیده بودن که ایا جزوات دیزاین جدید آلا بصورت پی دی اف هم قرار میگیره یا نه که پشتیبان ها بهشون گفته بودن که جزوات دیزاین جدید فقط برای سفارشه و قرار نیست پی دی افش رو داشبردمون قرار بگیره
اولندش که شما در مورد جواب این پشتیبان نظری ندارید؟
دویم که پس اگه جزوات دیزاین از لحاظ محتوایی با دیزاین قبلیا فرقی نداره و فقط برا سفارشه و پی دی اف هم نداره ما میتونیم بریم همون جزوه قبلیا یا اینایی که با اپدیت جدید میذارید رو پرینت بگیریم ؟؟
ممنونم ازتون -
Arshia Yazdian
بعضی از فصول دخم رو استاد موقاری خیلی سریع تدریس کردن
آیا قراره بعضی فصول دوباره ضبط بشه برای زیست؟ -
Arshia Yazdian سلام وقت بخیر و خداقوت الان برای بودجه بندی از 27 شهریور باید شروع کنیم؟؟
-
Mina Sadeghi
■●■
۱۵ تا ۲۰ تست سخت برای هردرس و فرسنگ که بهش سنگلاخ میگیم!
تحلیل آزمون های گاج هم خواهیم داشت!