تست از کلیه
-
ســـلام بر رفقای مهربان!🌈
یه سوال از کلیه داشتم. گزینه 2 رو ببینید. پاسخنامه این گزینه رو درست گرفته
اما من کاری به درست و غلطش ندارم فعلا. بیشتر این برام سواله که براساس کجای کتاب اینو استنباط کرده و ازش تست طرح شده!؟ ممنون میشم بگید🌷
-
اما من کاری به درست و غلطش ندارم فعلا. بیشتر این برام سواله که براساس کجای کتاب اینو استنباط کرده و ازش تست طرح شده!؟ ممنون میشم بگید🌷
@m-sina
سلام
اول کلا تست رو تحلیل کنم🙂...
گزینه یک غلطه...چون مویرگ های کلیه از نوع منفذ دارن و این یعنی غشای پایه ضخیم دارن!!گزینه دو هم مطمئنید جواب گزینه دوعه؟(اصلا سوال غلطه بنظرم!)طبق
تدریس آقای موقاری (این نکته رو صفحه ۷۲ کتاب گفتن)۸۰ درصد نفرون ها غشری هستن و ۲۰ درصد مجاور مرکزی هستن(غشری ها کاملا توی بخش غشری کلیه هستن و مجاور مرکزی ها بخش بزرگی از لوله هنله اشون توی بخش مرکزی هستش)پس در هر صورت نفرون های مرکزی و غشری هر دو کپسول بومن و در نتیجه کلافکشون تو بخش غشریه!پس بنظرم گزینه دو هم غلطه...
گزینه سه هم غلطه چون شبکه مویرگی توی قسمت لوله هنله دو طرفس
و چهارمم که نه چون سرخرگ های کوچیک قدرت کشسانی بالا ندارناین مسئله نفرون مجاور مرکز و غشری توی کتاب اورده نشده من نکاتش رو تا جایی که تونستم براتون توضیح دادم اگر متوجه نشدید پیشنهاد میکنم این قسمت مربوط بهش رو تو صفرتاصد زیست دهم آقای موقاری ببینید🙂
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشن🙏 -
@m-sina
سلام
اول کلا تست رو تحلیل کنم🙂...
گزینه یک غلطه...چون مویرگ های کلیه از نوع منفذ دارن و این یعنی غشای پایه ضخیم دارن!!گزینه دو هم مطمئنید جواب گزینه دوعه؟(اصلا سوال غلطه بنظرم!)طبق
تدریس آقای موقاری (این نکته رو صفحه ۷۲ کتاب گفتن)۸۰ درصد نفرون ها غشری هستن و ۲۰ درصد مجاور مرکزی هستن(غشری ها کاملا توی بخش غشری کلیه هستن و مجاور مرکزی ها بخش بزرگی از لوله هنله اشون توی بخش مرکزی هستش)پس در هر صورت نفرون های مرکزی و غشری هر دو کپسول بومن و در نتیجه کلافکشون تو بخش غشریه!پس بنظرم گزینه دو هم غلطه...
گزینه سه هم غلطه چون شبکه مویرگی توی قسمت لوله هنله دو طرفس
و چهارمم که نه چون سرخرگ های کوچیک قدرت کشسانی بالا ندارناین مسئله نفرون مجاور مرکز و غشری توی کتاب اورده نشده من نکاتش رو تا جایی که تونستم براتون توضیح دادم اگر متوجه نشدید پیشنهاد میکنم این قسمت مربوط بهش رو تو صفرتاصد زیست دهم آقای موقاری ببینید🙂
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشن🙏 -
Kit Cat سلام ممنون. بله منم کاملا تدریس آقای موقاری رو دیدم. احتمالا تست غلطه چون منم اینطور حسی داشتم
@m-sina
البته من اینجوریم که کلا هر چی بلد نیستم و شک دارم و... میگم غلطه😂بعد تازه با شجاعتم ایراد میگیرم و معلم بادم رو خالی میکنه که نه جانم!اتفاقا سوال من خیلی هم درسته کار خودته ک میلنگه!🙂...
اما خب من هر جوری نگاهش کردم و طبق جزواتم بنظرم اینجا من و شما درست میگیم و مشکل از خود تسته!🙂
در کل خواهش میکنم🙏 -
@m-sina
درست میگی مربوط به کتاب نیست. خارج از کتابه.
خارج از کتاب هم، یادمه یه عکس دیده بودم ازش. توی نفرون اتفاقاً یادمه که گلومرول و بومن فقط توی بخش قشری بودن، مرکزی نبودن اصلاً. تازه اون کلمه برخلاف هم کارو خرابتر میکنه، اصلاً راه نداره جوابش ۲ باشه ...