Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سوال فیزیک ۱ - قرقره
-
Mikaeil Mazrai
سلام خیلی ممنونم از پاسخگویی شما
ببخشید این چیزی که فرمودید(هر گاه اصطکاک نباشه و جرم نخ ها ناچیز باشه مجموع انرژی پتانسیل گرانشی و جنبشی دستگاه صفره)همواره وجود داره؟..البته من فکر کنم منظورتون (هر گاه اصطکاک نباشه و جرم نخ ها ناچیز باشه مجموع %(#ff0000)[تغیرات] پتانسیل گرانشی و جنبشی دستگاه صفره)هست چون شما تغیرات توی برگه گذاشتید..؟
البته سوال تغیرات نگفته و نمیدونم شما چرا تغیرات حساب کردید؟(قسمت صورتی توی عکس)
و اینکه چون در نهایت به حالت سکون درومدن چرا اینجا مجموع جنبشی شون صفر نمیشه؟ -
Kit Cat
خب اگه اصطحکاک نباشه در دستگاه(مجموعه)انرژی تلف نمیشه و چون از حالت سکون بوده سرعت اولیه صفر هست و تعغیرات انرژی جنبشی همون انرژی جنبشی میشه، ما که نمیدونیم پس از مسافت گفته شده ساکن میشن یا نه ! فقط ما داریم این بخش رو برسی میکنیم، پس سرعت داره، اگه دقت کنی بعضی از جسم ها تعغیر انرژی پتانسیل در این بخش ندارن زیرا تعغیر ارتفاع ندارن و به طور مختصر در این حالت فقط این تعغیرات مجموع انرژی جنبشی ها و پتانسیل گرانشی ها صفر میشه برقراره..امیدوارم متوجه شده باشید -
Mikaeil Mazrai
سلام متوجه شدم...
خیلی خیلی خیلییی متشکرم -
Mikaeil Mazrai
سلام من واقعا شرمندم که یه سوال دیگه میپرسم...
یه سوال جواب دادید و هزار پرسش جانبی ازش!:)
ببخشید توی سوال مجموع انرژی جنبشی A وB رو ۱۵ گذاشته ولی شما توی قسمتی که قرمز قرار دادم اون رو گذاشتید و بعد تغیرات انرژی جنبشیB رو هم گذاشتید...یعنی انگار ۱۵ ژول رو مجموع تغیرات انرژی جنبشی دو جسم A و C قرار دادید یا...ببخشید میشه دربارش توضیح بدن