IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
ایکیو زیست
-
#کمک
سلام من یه مدته از آیکیو زیست استفاده میکنم ولی در مطالبش دچار دوگانگی شدم میشه لطفا یکی راهنماییم کنه؟
مثلا بنداره انتهای مری رو برای معده نمیدونه درحالیکه آقای موقای بارها گفتن که بنداره انتهای مری برای ابتدای معده هم هست
یا معده فقط یک بنداره داره اونم پیلور
و این که در معده آنزیم سلولاز وجود داره
و غده های لوله گوارش فقط برای لایه مخاطی درحالی که تو منبع خیلی سبز گفته شده هم زیرمخاطی و هم مخاطی
ممنون میشم از راهنماییتون️ -
سلام برای اینکه تاپیک تون دیده شه باید گروه ها رو منشن کنید
@یازدهم @دوازدهم @دهم @تجربیا
من جواب سوالاتون رو دقیق نمیدونم ولی تا جایی که میدونم و یادمه برای کنکور 1401 فقط یه بنداره انتهای مری داریم و اینکه آنزیم سلولاز معده انسان نداره و سلولز در انسان گوارش پیدا نمیکنه
البته شنیدم آنزیم سلولاز در روده بزرگ هست ولی دیگه اونجا گوارش سلولز به درد ما نمیخوره
ولی در کل میگن تو بدن انسان گوارش پیدا نمیکنه -
Mehrsa Zarrabi سلام.
ایکیو ایراد زیاد داره ولی اگه باهاش اختلاف نظر پیدا کردی نظر خودتو ملاک بگیر چون خیلی ایراد داره مثلا تو جدولشم برای مری گوارش مکانیکی در نظر نگرفته .کتاب خوبیه ولی زیاد با پاسخنامه سر و کله نزن چون گیج میشی
-
Mehrsa Zarrabi سلام
درباره بنداره انتهای مری باید بگم که کتاب درست گفته
بنداره انتهای مری جزو مری هست و نباید بگیم ابتدای معده (توی کتاب درسی هم این موضوع مشخصه ، جایی از کتاب اسم بنداره ابتدای معده نیومده)
خلاصه :
کاردیا️بنداره انتهای مری (ابتدای معده)
پیلور️بنداره انتهای معده (ابتدای روده ) -
Reza Panahi خیلی ممنونم ازتون
-
مصطفي عباسیان دقیقاا ممنونم
-
@sania-andiravan ممنونم که گفتید من تازه عضو شدم و اصلا از طریق گذاشتن مطالب اطلاعی ندارم