امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
نمیدونم چیکار کنم راه ابریشمو
-
رضا لطیفی 0 ب نظر منم مشکلی نداره ولی مدیرو منشن کردم بزار خود مدیر راهنماییت کنه
-
رضا لطیفی 0 خب حرف شما مثل این میمونه که مثلاااااا کسی برداره ماشین باباش رو بدون اینکه خبر بده بهش و از راه خلاف ، ماشین رو بفروشه .
خب وقتی باباعه بفهمه آیا اون آدم رو زنده میزاره؟
یا باباهه وایمیسته و نگاه میکنه ؟؟؟
بالاخره که یه خشم و عصبانیتی تو باباهه هست با این کار دیگه ؟؟؟
نه؟؟؟
چون ماشین واسه باباعه هست و باید از اون اجازه گرفته بشه . -
Yegane Dehqan
بنظرم نظراتمون عصبیش میکنه ما ک اونقدر اگاهی نداریم مدیرومنشن زدم خودش توضیح میده -
Yegane Dehqan بله درسته.
-
فاطمه رحیمی چرا عصبی ؟
دعوا نداریم که فاطمه جون
حالا من نظرم رو گفتم و صبر کنید تا آقای یزدانی بیاد .
-
Yegane Dehqan
اگه کسی بعد خرید پشییمون ش چی؟ -
فاطمه رحیمی نه من نمیخوام بفروشم، فقط خواستم به همکلاسیمون بگم تا مشکل حل بشه و به قول معروف وظیفه شرعی خودمون رو انجام داده باشیم.....(ولی ناگفته نماند که من دیدم یکی از موسسات وقتی میخوای پکیج رو به یکی بدی مثلا بعنوان هدیه، باید اون فرد ۴۰درصد قیمتش رو به موسسه پرداخت کنه)......ولی من بعید بدونم که آلای عزیز که دنبال رضایت خدا و موفقیت بچه هاست چنین چیزی کنه.
-
رضا لطیفی 0
الا فقط با خریدن محصول اجازه دیدن میده نه مالکیت، و اجازه فروش نمیده و خودشون گفتن راضی نیستن -
رضا لطیفی 0 محصولی ک خرییدیی مال خودتت هرگونه فغروش و استفاده تجاری و کپی ممنوع
همکلاسییتو بیار پیش خودت دوتایی نگاه کنید ان فک نکنم مشکل داشته باشع -
@atena-karimi
گفت نمیخواد بفروشع -
Yegane Dehqan بابا الله اکبر.....اصلا چیزی که شما تو عکس نشان دادی داستانش فرق میکنه از آسمان تا زمین با داستانمون.
-
Shqw yeqq سلام اینطور اشتباهی نکن ک میری به تباهی
اولن مشاورت مجازی گرفتی یا ن حضوریه و میبینی خودت مشاورو؟!
دوما شما میخای یه محصولی ک خودت خریدیش و بفروشی به یه محصولی ک تا نخریش نگا کردنش شرعا حرامه؟!
اصن راجب یه چی دیگ میگم شما تا حالا فیلمای این استاددبابایی و اینارو دیدین؟!!
راه ابریشمو چی؟!
ببین عزیز من نمدونم فیلماررو دیدی یا ن اگ دیدی ک هیچ اگ ندیدی زود دست به کار نشو زد و با استاد بابایی حال نکردی بعد میخای چکار کنی ؟!
راه ابریشم شیمی و زیست عالین باور کن من ندارم ولی تو همین الا میشناسم ک تو کنکور 1400 برا شیمی از همی راه ابریشم هر چی یادش بوده استفاده کرد زیستم ک نگم
بخدا ک هر پکیجی بگیری موفیقت تو کنکور به تلاشت بستگی داره هر مشاوری داشته باشی بخدا به تلاش خودت بستگی داره
با یه قلم شکستم یه نفر درس میخونه بهترین تلاش میکنه بهترین رتبه رو میار
نگو از الان حالم از سال کنکور بهم میخوره -
دارم دیگه گیج میشما ول کنید
-
فاطمه رحیمی
کلی نمیتونه به کسی بده جز خواهر و برادر تنی خودش -
اگه اعتبار داری پیوی شخصی مدیران پیام بده یا صبرکن مدیر منشن کردمش بیاد جواب بده ما هیچکدوم متخصص نیستییم ببهتره از خودشون راهنمایی بگیری
-
@atena-karimi بله چنین چیزی درسته.
-
@atena-karimi الان فهمیدم که مشکلتون کجاس....بابا فرض کنید من پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کردم و به هر دلیلی پشیمون شدم مثلا میخوام تغییر رشته بدم یا ترک تحصیل کنم و میخوام بفروشمش به کسی که اونم کنکوری هست نه به کسی بفروشم که میدونم نیتش بده و بخواد منتشر کنه.......پارسال یکی بود پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کرده بود و میخواست بفروشه به من که کنکوریم به خاطر اینکه تصمیم گرفته که براساس سوابق تحصیلی بره دانشگاه، ولی من در آخر خریداری نکردم به هر دلیلی....الان مثل این آقا اگه میفروخت به من، ایا مشکل شرعی براش پیش می آمد...بنظرم نه.
-
@dr-mahh مشاورا جدیدا فقط فکر فروش محصولن
-
رضا لطیفی 0 بله اگه بعنوان دلال باشی و بخوای منتشرش کنی اره این حرام است.