فشار هوا
-
سلام
دلیل کم شدن فشار هوا کدوم یکی ازیناست ؟
1.فشار هوا به خاطر وزن ستون هواست پس هرچی بالاتر میریم وزن ستون هوا کمتر میشه فشار کم میشه
2.هرچقدر زمین دور شیم چگالی هوا کم میشه در نتیجه فشار هوا کم میشه
میشه بگیم دوتاش درسته یا یکیشون غلطه؟
@دانش-آموزان-آلاء متن ایتالیک ( کج ) -
سلام به نظرم هردوشون درسته چون که اگر هوا رو یک شاره درنظر بگیریم و فشارشو بخواهیم بدست بیاریم از فرمول رو جی اچ استفاده میکنیم و همان طور که می دونید هر چقدر که میریم بالاتر چگالی کم میشود در نتیجه با اون فرمول اگه بخواین حساب کنین میبینیم هر دو جمله درسته
-
از طرفی هم می دانیم که فشار برابر است با ام جی تقسیم بر آ و اگر تصور کنیم که مساحت یکسان است هرچه که ارتفاع را کم میکنیم به عبارتی داریم وزن را کم میکنیم چون به ازای افزایش ارتفاع وزن گازها هم زیاد می شود پس با کاهش ارتفاع وزن را کم می کنیم و همانطور که وزن با فشار رابطه دارد و وقتی وزن کم شود چون مساحت یکسان است پس ما فقط به به وزن توجه میکنیم و طبق رابطه وزن و فشار ، فشار نیز کاهش میابد
-
سلام
1.فشار هوا به خاطر وزن ستون هواست پس هرچی بالاتر میریم وزن ستون هوا کمتر میشه فشار کم میشه
@دانش-آموزان-آلاء متن ایتالیک ( کج )F GH 2 هر دو درستن
چون به دلیل نیروی وزن ، مولکول ها در نزدیکی سطح زمین افزایش پیدا میکنن(تراکم بیشتری پیدا میکنن) بنابراین چگالیشون افزایش پیدا میکنه
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء متن ایتالیک ( کج )سلام
@دانش-آموزان-آلاء متن ایتالیک ( کج )البته موارد متعددی وجود داره
مثلا کاهش دما در لایه های بالایی که به منفی میرسه! و عملا جنب جوش خیلی کمی داریم در مولکول و ذرات اتمسفر آن لایه
دلیل دیگر هم وزن گونه ها هست که با افزایش تنوع مولکولی همراهه .
یعنی شما در 25 کیلومتری از سطح دریا تنوع ذرات اتمسفر بیشتری پیدا میکنی که به واسطه اینه وزنشون زیاده .گرانش زمین به همه چیز تاثیر گذاره . 1- وزن مولکول ها باعث میشه به قولی تراکم زیاد تری داشته باشن در ارتفاعات کم
2- دمای کم باعث میشه جنب جوش کمی داشته باشیم در لایه بالایی . و عین این میمونه که هواپیما در وسط اسمون حرکت نکنه!!! خب میاد پایین!البته میشه پارامتر گرما رو به واسطه چگالی حذف کرد! چون همچین ادعایی رو با چگالی هم میشه ثابت کرد!
-
F GH 2 هر دو درستن
چون به دلیل نیروی وزن ، مولکول ها در نزدیکی سطح زمین افزایش پیدا میکنن(تراکم بیشتری پیدا میکنن) بنابراین چگالیشون افزایش پیدا میکنه
Mohadeseh Danesh ممنون از توضیحتون
-
از طرفی هم می دانیم که فشار برابر است با ام جی تقسیم بر آ و اگر تصور کنیم که مساحت یکسان است هرچه که ارتفاع را کم میکنیم به عبارتی داریم وزن را کم میکنیم چون به ازای افزایش ارتفاع وزن گازها هم زیاد می شود پس با کاهش ارتفاع وزن را کم می کنیم و همانطور که وزن با فشار رابطه دارد و وقتی وزن کم شود چون مساحت یکسان است پس ما فقط به به وزن توجه میکنیم و طبق رابطه وزن و فشار ، فشار نیز کاهش میابد
Saba haghshenas در فشار هوا گفته است:
ارتفاع کم بشه وزن زیاد نمیشه ؟ مگه g با افزایش ارتفاع کم نمیشه ؟ حتی وزن ستون هوا هم که کم میشه هرچقدر بالا بریم . حس میکنم دارم دوتا چیزو قاطی میکنم که این قسمت توضیحتونو نفهمیدم .
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء متن ایتالیک ( کج )البته موارد متعددی وجود داره
مثلا کاهش دما در لایه های بالایی که به منفی میرسه! و عملا جنب جوش خیلی کمی داریم در مولکول و ذرات اتمسفر آن لایه
دلیل دیگر هم وزن گونه ها هست که با افزایش تنوع مولکولی همراهه .
یعنی شما در 25 کیلومتری از سطح دریا تنوع ذرات اتمسفر بیشتری پیدا میکنی که به واسطه اینه وزنشون زیاده .گرانش زمین به همه چیز تاثیر گذاره . 1- وزن مولکول ها باعث میشه به قولی تراکم زیاد تری داشته باشن در ارتفاعات کم
2- دمای کم باعث میشه جنب جوش کمی داشته باشیم در لایه بالایی . و عین این میمونه که هواپیما در وسط اسمون حرکت نکنه!!! خب میاد پایین!البته میشه پارامتر گرما رو به واسطه چگالی حذف کرد! چون همچین ادعایی رو با چگالی هم میشه ثابت کرد!
mohamad rəza خیلی ممنونم از کمکتون
-
Saba haghshenas در فشار هوا گفته است:
ارتفاع کم بشه وزن زیاد نمیشه ؟ مگه g با افزایش ارتفاع کم نمیشه ؟ حتی وزن ستون هوا هم که کم میشه هرچقدر بالا بریم . حس میکنم دارم دوتا چیزو قاطی میکنم که این قسمت توضیحتونو نفهمیدم .
F GH 2 منظور من از کم کردن ارتفاع یعنی به سمت بالا رفتن و از زمین فاصله گرفتن اگر بخواهیم از زمین محاسبه کنیم باید بگوییم ارتفاع افزایش مییابد هرچه که ارتفاع افزایش می یابد از سطح زمین فشاری که بر یک نقطه ای از شاره وارد بشه ناشی از وزن ستون هواس که چون هرچه بالا میرویم گاز ها کمتر میشه یعنی نسبت به یک متر پایین ترش قطعا گاز کمتری وجود داره و داریم m رو کاهش میدیم ولی g که ثابته حالا ۹.۸ یا ۱۰
-
Mohadeseh Danesh ممنون از توضیحتون
F GH 2 خواهش میکنم⚘
-
2 is true
-
2 is true
Hooman Ghasemi سلام یعنی یک غلطه ؟
-
-