اثبات منطق یه نکته فیزیک دهم فصل چهار!
-
سلام بچه ها🙂
من درباره جمله(مستقل از ابعاد جسم اگر به دو جسم همجنس به یک اندازه گرما دهیم حجمشون به یک اندازه زیاد میشه)فکر کردم اما اثباتش نتونستم کنم🙄کسی میتونه بگه این نکته از کجا اومده؟😬🙏Kit Cat کی گفته اینو 😙
-
Kit Cat کی گفته اینو 😙
مصطفي عباسیان
سلام جمله رو عینا از روی خیلی سبز نوشتم -
سلام بچه ها🙂
من درباره جمله(مستقل از ابعاد جسم اگر به دو جسم همجنس به یک اندازه گرما دهیم حجمشون به یک اندازه زیاد میشه)فکر کردم اما اثباتش نتونستم کنم🙄کسی میتونه بگه این نکته از کجا اومده؟😬🙏 -
مصطفي عباسیان
سلام جمله رو عینا از روی خیلی سبز نوشتمKit Cat
اینم امکان نداره! احساس میکنم شاید یه سو تفاهم کوچولو رخ داده باشه. شاید درصد میزان تغییرات بوده. نه میزان تغییرات و حواست نبوده ... چون یه همچین جملهای داریم و درستم هست:« مستقل از ابعاد جسم اگر به دو جسم همجنس به یک میزان گرما دهیم میزان درصد تغیراتشون (طولی، سطحی و حجمی) با هم برابر هست»
میشه از جمله و صفحهاش عکس بگیری؟ -
Kit Cat
اینم امکان نداره! احساس میکنم شاید یه سو تفاهم کوچولو رخ داده باشه. شاید درصد میزان تغییرات بوده. نه میزان تغییرات و حواست نبوده ... چون یه همچین جملهای داریم و درستم هست:« مستقل از ابعاد جسم اگر به دو جسم همجنس به یک میزان گرما دهیم میزان درصد تغیراتشون (طولی، سطحی و حجمی) با هم برابر هست»
میشه از جمله و صفحهاش عکس بگیری؟@amin-forouzan
اره دیقا! درصد میشه گفت ولی خود انبساط طولی / سطحی / حجمی به خود اون مشخصات هندسی فضایی جسم بستگی دارن
-
Kit Cat
میشه از جمله و صفحهاش عکس بگیری؟ -
Kit Cat
حرفمو پس میگیرم. دمش گرم عجب نکتهای.
سر این تاپیک و سوال شما دو چیز اثبات شد. اول اینکه لازمه در مورد فصل گرما تجدید نظر کنم!
دوم هم اینکه، بفرما:

سوم هم مرسی بابت تاپیک و نکتهات ... (آخر هفته به کار میاد!)