برنامه مطالعاتی برای سال یازدهم
-
سلام دوستان الایی
من میرم یازدهم ریاضی خواستم ببینم اگه کسی برنامه مطالعاتی سال یازدهم ریاضی داره رو میتونه بفرسته برام ممنون میشم
-
سلام دوستان الایی
من میرم یازدهم ریاضی خواستم ببینم اگه کسی برنامه مطالعاتی سال یازدهم ریاضی داره رو میتونه بفرسته برام ممنون میشم
Amirreza Karimi سلام بچه هاروهم تگ كنيد
@دانش-آموزان-آلاء -
Amirreza Karimi سلام بچه هاروهم تگ كنيد
@دانش-آموزان-آلاء@roghayeh-eftekhari ممنون
-
سلام دوستان الایی
Amirreza Karimi منظورتو نفهمیدم راستش
-
فاطمه رحیمی در برنامه مطالعاتی برای سال یازدهم گفته است:
میگن اگه میشه کسی که برنامه برای سال یازدهم ریاضی داشته یا داره با ایشون به اشتراک بذاره
-
سلام دوستان الایی
Amirreza Karimi سلام
برنامه مطالعاتي بايد شخصي سازي شده باشه تا به دردتون بخوره
برنامه ي هركس مطابق شخصيت و روحيشهبه طور كلي پيشنهاد ميكنم با روند كلاس هاي مدرسه تون پيش بريد. ولي هر مبحثي كه تدريس ميشه خودتون زياد تست بزنيد و سعي كنيد يازدهم رو تا قبل از تابستان ببنديد
و تابستان يازدهم به دوازدهم فقط مرور و جمع بندي دهم و يازدهم رو داشته باشيد
اينطوري خيلي از بقيه جلو ميفتيد -
سلام دوستان الایی
Amirreza Karimi
من خودم تجربیم ولی بهتون میگم شاید کار امد باشه براتون
شما اگه ورودی یازدهم هستید باید دهم و تابستون جمع بندی میکردید اگه نکردید که موردی نداره
در طول سال یازدهم تمرکزتون روی سال یازده باشه
ولی اگه برای دهم هم برنامه میخواید بهتره دروس عمومی دهم و یازدهم و باهم پیش ببرید و فقط روی اختصاصی یازدهم تمرکز کنید و اختصاصی دهم و بزارید برای تابستون
عمومی دهم و یازدهم و به این صکرت پیش ببرید که اگه دوساعت قراره زبان بخونید یه ساعت زبان دهم و بخونید با تست و یک ساعت زبان یازدهم و مثلا درس اول زبان 10 و درس اول زبان11
برای خوندن و تست هم مدت بگیرید مثلا هر سوال عمومی یک دقیقه بیست و پنج سوال پونزده دقیقهتشت زنیتون ضریب دار باشه
ینی کتاب تست و که وا میکنید تستا رو پشت هم نزنید سوال 1234 و نزنید بلکه ضریب 2 یا ضریب 3 رو بزنید
سوال2 4 6 8 و ...
شپا باید سه نوبت تست بزنید
یه تست پس از خوندن کتاب که بلافاصله درسنامه کتاب تست و خونده و تست میزنید میشه تست اموزشی
یه تست بعد از دوسه روز ک باعث تسبیط مطالب خونده شده میشه تست سنجشی
و ی تست جامع پایان هفتهدروس زبان عربی ادبیات و اینا رو هر شب لغاتشون و مرور کنید که فراموشتون نشه
عربی و ادبیات و تیکه تیکه بخونید و تست بزنید تا یادگیریتون کامل شه
مثلا عربی داری ترجمه قواعد و...
شما یه ساعت عربی 11 رو دو تیکه کنید ی نیم ساعت کلا ترجمه کار کنید و تست بزنید و نیم ساعت هم بزارید روی قواعد و تست زنی
خوندن نرکیبی همه موارد درس اول فارسی عربی و فلان درس اشتباه
زمان خوندن هردرس پیشنهادی و خودتون باید برنامه بچینید برنامتون متناسب با برنامه مدرستون باشه که افت تحصیلی نداشتع باشید مثلا اگه یکشنبه عربی دارید شنبه روز پیش تو برنامتون عربی داشته باشید و خونده باشید
بین خوندن دروستون مثلا2 ساعت فلان درس وسطش ی ربع ی ربع استراحت داشته باشید
ن که برید پای تلویزیون و کارای دیگه
بلکه راه برید چشماتونو ببندید و مرور کنید یا ی ماده خوراکی و بخورید که خستگیتون بره(شیرین باشع)
اگه هم که ورودی دوازدهم هستید
میتونید عمومی یازدهم و دوازدهم و جلو ببرید و دهم بمونه برای تابستون -
Amirreza Karimi
من خودم تجربیم ولی بهتون میگم شاید کار امد باشه براتون
شما اگه ورودی یازدهم هستید باید دهم و تابستون جمع بندی میکردید اگه نکردید که موردی نداره
در طول سال یازدهم تمرکزتون روی سال یازده باشه
ولی اگه برای دهم هم برنامه میخواید بهتره دروس عمومی دهم و یازدهم و باهم پیش ببرید و فقط روی اختصاصی یازدهم تمرکز کنید و اختصاصی دهم و بزارید برای تابستون
عمومی دهم و یازدهم و به این صکرت پیش ببرید که اگه دوساعت قراره زبان بخونید یه ساعت زبان دهم و بخونید با تست و یک ساعت زبان یازدهم و مثلا درس اول زبان 10 و درس اول زبان11
برای خوندن و تست هم مدت بگیرید مثلا هر سوال عمومی یک دقیقه بیست و پنج سوال پونزده دقیقهتشت زنیتون ضریب دار باشه
ینی کتاب تست و که وا میکنید تستا رو پشت هم نزنید سوال 1234 و نزنید بلکه ضریب 2 یا ضریب 3 رو بزنید
سوال2 4 6 8 و ...
شپا باید سه نوبت تست بزنید
یه تست پس از خوندن کتاب که بلافاصله درسنامه کتاب تست و خونده و تست میزنید میشه تست اموزشی
یه تست بعد از دوسه روز ک باعث تسبیط مطالب خونده شده میشه تست سنجشی
و ی تست جامع پایان هفتهدروس زبان عربی ادبیات و اینا رو هر شب لغاتشون و مرور کنید که فراموشتون نشه
عربی و ادبیات و تیکه تیکه بخونید و تست بزنید تا یادگیریتون کامل شه
مثلا عربی داری ترجمه قواعد و...
شما یه ساعت عربی 11 رو دو تیکه کنید ی نیم ساعت کلا ترجمه کار کنید و تست بزنید و نیم ساعت هم بزارید روی قواعد و تست زنی
خوندن نرکیبی همه موارد درس اول فارسی عربی و فلان درس اشتباه
زمان خوندن هردرس پیشنهادی و خودتون باید برنامه بچینید برنامتون متناسب با برنامه مدرستون باشه که افت تحصیلی نداشتع باشید مثلا اگه یکشنبه عربی دارید شنبه روز پیش تو برنامتون عربی داشته باشید و خونده باشید
بین خوندن دروستون مثلا2 ساعت فلان درس وسطش ی ربع ی ربع استراحت داشته باشید
ن که برید پای تلویزیون و کارای دیگه
بلکه راه برید چشماتونو ببندید و مرور کنید یا ی ماده خوراکی و بخورید که خستگیتون بره(شیرین باشع)
اگه هم که ورودی دوازدهم هستید
میتونید عمومی یازدهم و دوازدهم و جلو ببرید و دهم بمونه برای تابستونفاطمه رحیمی دمت گرم ، مفید و عالی
-
فاطمه رحیمی دمت گرم ، مفید و عالی