نظرسنجی: تدریس کدام دبیر شیمی را انتخاب کنم؟
-
سلام رفقا وقتتون بخیر
من در طول تابستون خیلی وقت کمی برای شیمی گذاشتم و نتونستم خوب و درست بخونمش .. اگه بخام این هفته رو فقطططط شیمی بخونم چجوری میتونم تمومش کنم ؟ دبیری میشناسین ک بتونم از فیلم های ایشون استفاده کنمو بعد از ی هفته خیالم راحت باشه ک کتابو حداقل یدور کردم ؟
ممنون میشم کمکم کنیناین پست پاک شده! -
arthur morgan
شنیدم برای ورود به یازدهم باید شیمی دهمو کامل بلد بود برای همینه میخوام تو یه هفته تمومش کنم
با نحوه تدریس دبیرای الا کاملا میتونم کنار بیام ولی چون تعداد فیلما زیاده نمیتونم همشو ببینم و استرس میگیرمfatemeh hosseini 3 آقای پویان نظر 50 جلسه میانگین 30 دقیقه ای دارن یعنی برای دیدنش فقط 25 ساعت نیاز پس این بیست پنج ساعت توی دوروز سه روز تقسیم کن ببین بعدش یا مرور کن یا استراحت کن البته این نظر من
-
این پست پاک شده!
Mr Stronge
خیلی خیلی ممنونم -
fatemeh hosseini 3 آقای پویان نظر 50 جلسه میانگین 30 دقیقه ای دارن یعنی برای دیدنش فقط 25 ساعت نیاز پس این بیست پنج ساعت توی دوروز سه روز تقسیم کن ببین بعدش یا مرور کن یا استراحت کن البته این نظر من
@roghayeh-eftekhari فیلماشون برای اخیرا نیست اگه اشتباه نکنم درسته ؟ کتابها تغییر کرده یا نه اطلاعی ندارید ؟ و 50 جلسه برای هر سه فصله ؟
-
arthur morgan
شنیدم برای ورود به یازدهم باید شیمی دهمو کامل بلد بود برای همینه میخوام تو یه هفته تمومش کنم
با نحوه تدریس دبیرای الا کاملا میتونم کنار بیام ولی چون تعداد فیلما زیاده نمیتونم همشو ببینم و استرس میگیرماین پست پاک شده! -
@roghayeh-eftekhari فیلماشون برای اخیرا نیست اگه اشتباه نکنم درسته ؟ کتابها تغییر کرده یا نه اطلاعی ندارید ؟ و 50 جلسه برای هر سه فصله ؟
fatemeh hosseini 3 خب نباشه بیشتر تغییرات حذفی بوده تو میخوای یه دانش کلی وخوب بدست بیاری ببینشون بعد کتاب خودت دقیق بخون اونموقع عالی یادش میگیری
آره برای هرسه فصل -
fatemeh hosseini 3 خب نباشه بیشتر تغییرات حذفی بوده تو میخوای یه دانش کلی وخوب بدست بیاری ببینشون بعد کتاب خودت دقیق بخون اونموقع عالی یادش میگیری
آره برای هرسه فصل@roghayeh-eftekhari
ممنونم -
آره برای هرسه فصل@roghayeh-eftekhari
رفتم دانلود کنم فیلماشون رو ولی زدن دانلود با استفاده از اپلیکیشن الامن الان با لپ تاپم و اپلیکیشنو نمیتونم رو ویندوز نصب کنم چیکار کنم ؟
-
سلام رفقا وقتتون بخیر
من در طول تابستون خیلی وقت کمی برای شیمی گذاشتم و نتونستم خوب و درست بخونمش .. اگه بخام این هفته رو فقطططط شیمی بخونم چجوری میتونم تمومش کنم ؟ دبیری میشناسین ک بتونم از فیلم های ایشون استفاده کنمو بعد از ی هفته خیالم راحت باشه ک کتابو حداقل یدور کردم ؟
ممنون میشم کمکم کنینfatemeh hosseini 3 سلام
آقای پویان نظر رو انتخاب کن و تا کنکور با ایشون باش .
عالی هستن -
@roghayeh-eftekhari
رفتم دانلود کنم فیلماشون رو ولی زدن دانلود با استفاده از اپلیکیشن الامن الان با لپ تاپم و اپلیکیشنو نمیتونم رو ویندوز نصب کنم چیکار کنم ؟
fatemeh hosseini 3
درود
برای کار با برنامه های موبایل از شبیه سازا استفاده کنید
من از memu استفاده میکردم و خیلی عالی بود
. -
fatemeh hosseini 3
درود
برای کار با برنامه های موبایل از شبیه سازا استفاده کنید
من از memu استفاده میکردم و خیلی عالی بود
.@سینا-0
ممنونم -
@roghayeh-eftekhari
fatemeh hosseini 3 سلام
مسئولين آلا گفتن كه سيستمي تهيه كردن كه تماشاي فيلم ها به صورت آنلاين، اينترنت كمتري مصرف كنه
پيشنهاد ميكنم آنلاين ببينيد و از قابليت تلسكوپ هم استفاده كنيد خيلي پرفايده اس -
fatemeh hosseini 3 سلام
مسئولين آلا گفتن كه سيستمي تهيه كردن كه تماشاي فيلم ها به صورت آنلاين، اينترنت كمتري مصرف كنه
پيشنهاد ميكنم آنلاين ببينيد و از قابليت تلسكوپ هم استفاده كنيد خيلي پرفايده اسزینب سوزنچی
واقعا ؟ من این موضوع رو نمیدونستم واقعا ممنونم -
سلام استاد پویان نظر
-
-
سلام من امسال تازه وارد دهم میشم
دبیر شیمی برای ۰ تا ۱۰۰ دهم چه استادی را پیشنهاد میکنید ؟behiw es استاد پویان نظر عالی هستن
و آقای گودرزی هم امسال رکورد داشتن فکر کنم ایشون هم خوب هستن -
سلام خسته نباشید
در میان استادان آلا که شیمی دوازدهم را تدریس کرده اند کدام استاد در تدریس خود بیشتر روش تستی و نکته ای کار کرده اند؟ -
سلام خسته نباشید
در میان استادان آلا که شیمی دوازدهم را تدریس کرده اند کدام استاد در تدریس خود بیشتر روش تستی و نکته ای کار کرده اند؟zahra dadkhah سلام وقتتون بخیر
همه ی استاد ها خوب و عالی هستن بستگی داره خوت با تدریس کدومشون ارتباط میگیری.ولی من خودم با استاد پویان نظر که پیش رفتم خیلی عالی و خوب بودن و نتیجه گرفتم..
موفق باشید. یاعلی