ریاضی یازدهم تجربی آقای صدری
-
سلام دوستان کسایی که از صفرتاصد ریاضی تجربی آقای صدری استفادهکردن به نظرشون سطح تدریشون چجوریه ؟؟ تایم زیادی میگیره ؟؟ تدریشون در حد کنکور هس؟؟؟ کسایی که استفاده کردین نتیجه هم گرفتین و راضی بودین؟؟
-
سلام دوستان کسایی که از صفرتاصد ریاضی تجربی آقای صدری استفادهکردن به نظرشون سطح تدریشون چجوریه ؟؟ تایم زیادی میگیره ؟؟ تدریشون در حد کنکور هس؟؟؟ کسایی که استفاده کردین نتیجه هم گرفتین و راضی بودین؟؟
-
-
-
دانش آموز کنکوری دوستان لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم
-
mohammad m 1
سلام
برای منی که کلا پایه ریاضیم خیلی ضعیف بود و یه مشکل عظیمی با دس ریاضی دارم خوب بود
چون استاد ثابتی روندشون تنده من اذیت میشم ولی ایشون قشنگ جا میندازن
اگه ریاضیتون اوکیه برین سراغ استاد ثابتی
اگر ضعف دارین استاد صدری مناسبن -
mohammad m 1
سلام
برای منی که کلا پایه ریاضیم خیلی ضعیف بود و یه مشکل عظیمی با دس ریاضی دارم خوب بود
چون استاد ثابتی روندشون تنده من اذیت میشم ولی ایشون قشنگ جا میندازن
اگه ریاضیتون اوکیه برین سراغ استاد ثابتی
اگر ضعف دارین استاد صدری مناسبنsallar savadkoohi بله ممنون. تو ریاضی منم ضعف دارم مثل شما ولی الان کنکوری هستم و ۸۰ تا فیلم واقن زیادن . اما با برنامه ریزی میشه همه شو نگاه کرد
-
sallar savadkoohi بله ممنون. تو ریاضی منم ضعف دارم مثل شما ولی الان کنکوری هستم و ۸۰ تا فیلم واقن زیادن . اما با برنامه ریزی میشه همه شو نگاه کرد
mohammad m 1
الان که کنکوری هستین پیشنهاد من به شما یا راه ابریشم استاد ثابتی هستش یا کلاس سالانه استاد ملاک پور
درمورد اقای حیدری و سادات هم شنیدم ولی چون خودم باهاشون نبودم قضاوت نمیکنم
حالا من درسنامه امسال استاد ثابتی رو ندیدم میسپرم به راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
ولی استاد ملاک پور واقعا از پایه و مفهومی درس میدن
اصولی باهاشون پیش برید قطعا خیلی شمارو بالا میکشه تدریس و جزوه عالیشون