بر نامه راه ابریشم
-
سلام وقت بهیر و روزتون خیر
یه سوال الان برنامه مهر کی منتشر میشه و کسانی که مثل بنده اوایل تابستون بسته رو تهیه نکردن و دیگه تای مطالعه تابستان رو ندارن باید چیکار کنن -
یه سوال الان برنامه مهر کی منتشر میشه و کسانی که مثل بنده اوایل تابستون بسته رو تهیه نکردن و دیگه تای مطالعه تابستان رو ندارن باید چیکار کننMahdi Rezazadeh سلام بچه ها رو تگ کن تا پیامت رو ببینن .
دانش-آموزان-آلاء
مدیر-محصول-ابریشم -
یه سوال الان برنامه مهر کی منتشر میشه و کسانی که مثل بنده اوایل تابستون بسته رو تهیه نکردن و دیگه تای مطالعه تابستان رو ندارن باید چیکار کننMahdi Rezazadeh
سلام اول بايد دوستان رو تگ كنيد تا پيامتونو ببينند
در مورد سوالتون
طبيعتا اين هفته تا هفته ديگه منتشر ميشه و برنامه هم از صفر صفر شروع ميشه
يعني كساني كه نتونستند تابسبتون باشن ميتونن قشنگ از مهر شروع كنند و برنامه مناسب اونها هم هست -
Mahdi Rezazadeh سلام بچه ها رو تگ کن تا پیامت رو ببینن .
دانش-آموزان-آلاء
مدیر-محصول-ابریشمYegane Dehqan
ممنون -
Mahdi Rezazadeh
سلام اول بايد دوستان رو تگ كنيد تا پيامتونو ببينند
در مورد سوالتون
طبيعتا اين هفته تا هفته ديگه منتشر ميشه و برنامه هم از صفر صفر شروع ميشه
يعني كساني كه نتونستند تابسبتون باشن ميتونن قشنگ از مهر شروع كنند و برنامه مناسب اونها هم هستHanane Kaaj
ممنون -
یه سوال الان برنامه مهر کی منتشر میشه و کسانی که مثل بنده اوایل تابستون بسته رو تهیه نکردن و دیگه تای مطالعه تابستان رو ندارن باید چیکار کننMahdi Rezazadeh سلام
من تیکت زدم هفته آینده هم جزوه و هم برنامه منتشر میشه
و از اول مهر باز پروژه راه ابریشم از صفر شروع میشه و اگه تابستان رو خوب نخوندین هم اشکالی ندارد چون میتونین جبران کنین -
Mahdi Rezazadeh سلام
و از اول مهر باز پروژه راه ابریشم از صفر شروع میشه و اگه تابستان رو خوب نخوندین هم اشکالی ندارد چون میتونین جبران کنینSaeid Zare پیله ها هم جز برنامه هست؟؟؟
-
سلام به همه الایی های گل و مشتی و عشق...اقا ما میخوایم با اجازه الا یه سری کتاب ها رو اینجا بفروشیم تا بتونیم هزینه خرید جزوه های ابریشم رو در بیاریم...کتاب کمک درسی زیاد دارم برا کنکور که مشتیه و اگه خواستین زیر همین پست کامنت کنین عزیزان دلم عشقید همتون.
دانش-آموزان-آلاء
مدیر-محصول-ابریشم -
Saeid Zare پیله ها هم جز برنامه هست؟؟؟
mahsaaa rezaeee
بله -
Mahdi Rezazadeh سلام
و از اول مهر باز پروژه راه ابریشم از صفر شروع میشه و اگه تابستان رو خوب نخوندین هم اشکالی ندارد چون میتونین جبران کنینSaeid Zare ببخشید خبری راجب قیمت جزوه ها ندارید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد