خیلی سبز درباره ملخ اشتباه میکنه یا من؟
-
سلام دوستان یه جمله از کتاب خیلی سبز هست که میگه(در دستگاه گردش خون انسان مثل دستگاه گردش مواد ملخ حین انقباض قلب گروهی از دریچه های قلب بازند)
در حالی که ملخ فقط دریچه های سرخرگی داره که موقع انقباض قلب که خون میخواد بریزه تو رگا این دریچه ها بازن...پس چرا میگه گروهی؟🤔 -
@سینا-0
سلام ولی من توی مطالعاتم خونده بودم که منافذ ملخ دریچه دار نیستن بلکه به واسطه ماهیچه ها و فشار وارده بسته میشن...🙄اشتباهه؟Kit Cat

سلام الزاما هر دریچه ای هم ماهیچه دار نیست مثلا دریچه های سینی و لانه کبوتری و ... که به واسطه ی فشار و ... باز و بسته میشن -
-
سلام دوستان یه جمله از کتاب خیلی سبز هست که میگه(در دستگاه گردش خون انسان مثل دستگاه گردش مواد ملخ حین انقباض قلب گروهی از دریچه های قلب بازند)
در حالی که ملخ فقط دریچه های سرخرگی داره که موقع انقباض قلب که خون میخواد بریزه تو رگا این دریچه ها بازن...پس چرا میگه گروهی؟🤔 -
@سینا-0
سلام ولی من توی مطالعاتم خونده بودم که منافذ ملخ دریچه دار نیستن بلکه به واسطه ماهیچه ها و فشار وارده بسته میشن...🙄اشتباهه؟Kit Cat

سلام الزاما هر دریچه ای هم ماهیچه دار نیست مثلا دریچه های سینی و لانه کبوتری و ... که به واسطه ی فشار و ... باز و بسته میشن -
Kit Cat

سلام الزاما هر دریچه ای هم ماهیچه دار نیست مثلا دریچه های سینی و لانه کبوتری و ... که به واسطه ی فشار و ... باز و بسته میشنAmirReza Soleimani
😳سلام!خیلیییی متشکرم اصلااا دقت نکرده بودم!!!
خیلیییی متشکرم🌹🙏🙏🙏🙏 -
Kit Cat

سلام الزاما هر دریچه ای هم ماهیچه دار نیست مثلا دریچه های سینی و لانه کبوتری و ... که به واسطه ی فشار و ... باز و بسته میشنAmirReza Soleimani ولی کلا دریچه درساختارش ماهیچه اصن نیست بافت پوششی و پیوندیه
-
AmirReza Soleimani ولی کلا دریچه درساختارش ماهیچه اصن نیست بافت پوششی و پیوندیه
Kim Jisoo
سلام جیسو خانم یا جیسو جون که نه شاید باید بگم بلینک گرام و بزرگوار؟!🙂(من خودمم با اسم خودم نیستم کامل درک میکنم هیچ حرفی بر اینکه اسم خودتون نیست ندارم بخدا سوتفاهم نشه😁❤)
منم همونموقع که گفتن همین چیز شما رو خواستم بگم ولی خب فکر کنم اشتباه جمله سازیشونه...مهم برا من عکس بود که یافتم...البته اگه مشکل ایشون باشه که خیلی خوشحال میشم به وسیله تاپیک من ایشون هم مشکلشون حل بشه و یه جیزی یاد بگیرن🙂
راستش تنبلیم شد این نکته رو تایپ کنم و اون لحظه اتقدر فرو رفتم تو عکسی که فرستاده بودن و دقت بهش نکرده بودم که کلا از خیرش گذشتم... در کل مرسی تیزبینی!!❤😬