ازمون های آزمایشی
-
rezazoghimoaser بله قبول کردن و جیزی نگفتن برای ازمون هم که یکی 27 شهریور بود و یکی هم 7 مهر هست..
@m-z
بدون کتاب چقدر هزینش کم میشه؟؟؟؟ -
@m-z من خیلی گیج شدم یکی میگه قلم چی یکی میگ گزینه 2:disappointed:
-
-
sahba من با نفرات مشکل ندارم فقط سوالاش استاندارد باشه! قلمچی کارنامه میخواد!! نمیدونم چیکار کنم
-
-
من معدل کتبی پیشم هشت بود چنان سربلند کارنامه بهشون دادم بابا بیخیال کارنامه ببر خیلی تنبلا مثل ما موفق تر از زرنگا هستن خخخ@rezazoghimoaser reza213 @m-z
-
reza213 یعنی به خدا نیومدی پشیمون میشی من خودم حسرت سال های رو میخورم که الکی وقتمو صرف گزینه دو و گاج کردم اگه از سال اول به جای اینکه برم گاج رفته بود کانون الان داشتم پزشکی مشهد یا همدان میخوندم
-
reza213
من ریاضیه سومو شهریور پاس کردم البته بگم دی ماه مریض بودم ریاضی نمره دی نداشتم نمره کم آوردم وگرنه کسانی که نمرشون مثل من بود و دی نمره داشتن قبول شدن! -
من بستگی به جیب بابام داره کدوم برم گزینه 2 حدود 500تومنه
قلم چی 700تومنه حالا اگه کتابارو نخام کم کنن میرم قلم چی :/ -
قلم چی 700تومنه حالا اگه کتابارو نخام کم کنن میرم قلم چی :/ -
reza213
من ریاضیه سومو شهریور پاس کردم البته بگم دی ماه مریض بودم ریاضی نمره دی نداشتم نمره کم آوردم وگرنه کسانی که نمرشون مثل من بود و دی نمره داشتن قبول شدن!@fatemehgh-t در ازمون های آزمایشی گفته است:
reza213
من ریاضیه سومو شهریور پاس کردم البته بگم دی ماه مریض بودم ریاضی نمره دی نداشتم نمره کم آوردم وگرنه کسانی که نمرشون مثل من بود و دی نمره داشتن قبول شدن!متوجه نشدم!! دی( ترم اول) قبول نشدید یا درس ترم دو رو که تو دی دادید قبول نشدید و باز شهریور سال بعد دادید؟؟
-
قلم چی 700تومنه حالا اگه کتابارو نخام کم کنن میرم قلم چی :/@fatemehgh-t در ازمون های آزمایشی گفته است:
قلم چی 700تومنه حالا اگه کتابارو نخام کم کنن میرم قلم چی :/شهر ما 250تومن اول میدی بقیشو تا دی قسط. احتمالا شهر شما هم همینطوره
-
@fatemehgh-t در ازمون های آزمایشی گفته است:
قلم چی 700تومنه حالا اگه کتابارو نخام کم کنن میرم قلم چی :/شهر ما 250تومن اول میدی بقیشو تا دی قسط. احتمالا شهر شما هم همینطوره
reza213 در ازمون های آزمایشی گفته است:
واسه ما تا آخر اینطوره
-
reza213 نه کلا تو عمرم من شهریوری نبودم واقعا از معدلم شکه شدم خخخخ
-
reza213
من ریاضیه سومو شهریور پاس کردم البته بگم دی ماه مریض بودم ریاضی نمره دی نداشتم نمره کم آوردم وگرنه کسانی که نمرشون مثل من بود و دی نمره داشتن قبول شدن!متوجه نشدم!! دی( ترم اول) قبول نشدید یا درس ترم دو رو که تو دی دادید قبول نشدید و باز شهریور سال بعد دادید؟؟
reza213
نه من دی ماه سال سومم امتحان ریاضی ندادم!
امتحان خرداد نمرم کم شد ونمره ی دی ماه نداشتم که کمک کنه که پاس بشم!شهوریوری شدم برا اولین بار !! -
آره قسطی میشه اما اونم باید پولش باشه.بابای منم از کار افتاده اس :(
اما حالا نشدم دیگه مثل پارسال عمل نمیکنم آزمونارو از دوستم میگیرم توخونه همونجور آزمون میدم!!