امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سوالات راه ابریشمی ها
-
ابوالفضل ریسی
شبتون خوش -
پیله ها رو از الان شروع کنیم یا توی برنامه ای که از مهر شروع میشه، زمان برای مطالعه پیله ها هم هست؟
-
سلام من چرا نمیتونم از زمان کوب راه ابریشم استفاده کنم؟ انگار اصلا وجود نداره از لب تاب آنلاین میبینم
-
چطوری میتونم یه دکمه بزنم فیلم ده ثانیه عقب یا جلو بشه؟
-
fatemehahmadi
این قابلیت در داشبورد نیست
اگر با کامپیوتر یا لب تاپ هستین با موس باید جلو عقب کنین که معمولا ی ذره دقیق شدنش سخته -
سلام دوستان من توی توصیه ها خونده بودم که نزارین درسنامه ها تموم بشن بعدش برین تست . اینو میشه باز کنین ؟ یعنی هر جلسه که تدریس شد بریم سراغ جزوه تست ببینیم کدوما رو بلدیم بزنیم ؟
راستی واقعا لازم نیس حل همه ی تستارو ببینیم ؟ مگه اونا جزء آموزش نیستن ؟ -
F GH 2 از کجا خوندی؟
درستش اینه که درسنامه رو بخونی و مسلط بشی بهش و فردای اون روز تست بزنی .
یعنی مثلا قبل تست به درسنامه نگاه نکنی .( مثلا امروز درسنامه رو بخونی و فردا یا چند رو بعدش تست بزنی)
اگه توی یه روز و یه ساعت درسنامه و تست رو با هم داشته باشی ، مغزت فکر میکنه مطالب رو بلده و وقتی تست بزنی خب همه رو درست میزنی دیگه( چون تازه خوندی مطالب رو ) و بعد درصدهای کاذب بهت میده و اینجوری گول میخوری .
-
F GH 2
سلام Yegane Dehqan جان که توضیح کامل داد
راجع به قسمت اخر سوالتون بگم که شما وقتی خودت از قبل تست هارو حل میکنی میتونی بری فیلمش رو ببینی ولی خب رو دور تند (تقریبا1/5)بزاری که اگر احیانا برای یه سوال استاد راه حل خاص یا یه نکته جدید داشتن بتونی یادداشت برداری کنی -
@ftm-montazeri کامله درسته
بعضیا میگن فیلم تحلیل تست ها رو نگاه نکنید که وقتتون رو میگیره ولی به نظرم اشتباهه چون نکات تستی و بهتری رو از تحلیل تست ها میشه یاد گرفت .
-
Yegane Dehqan دقیقا
-
Yegane Dehqan توی تاپیک تجربیات راه ابریشمیا خوندم همونی که اینجا لینک دادن
-
Yegane Dehqan
@ftm-montazeri
من فیلم درسنامه رو با این سرعت میبینم خیلی فیلمه آخه خود آقاسهراب گفتن همه رو نبینین -
@نگین-محمدیان در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:
@hamed-shakouri سلام شبتون بخیر
خب من اصولا چیزی نمیگم چون تجربیات بقیه بهتره:)ولی منشن شده بودم میام هرچی کمک کننده هست رو بگم
پراکنده نمیتونم حرف بزنم پس طبق سوالای خودتون جواب میدم
3تا سوال اول:راه ابریشم رو با سینما اشتباه نگیرین....کاری که من خودم فرسنگای ابتدایی انجام میدادم!!
قرار نیست با نشستن پشت میز و صرفا فیلم دیدن نتیجه بگیریم
شما باید حرکتتون از استاد بیشتر باشه هر نکته ای که میدونید یادتون میره رو بنویسید مخصوصا برای ریاضی و فیزیک. تو شیمی هم حتما متن ها رو هایلایت کنید
فیلمای حل تست رو خواهشا با درسنامه اشتباه نگیرید کل فیلما رو نگاه کنید
تست حل میکنید هرجا مشکل بود میرید سراغ فیلم و حل استاد
همه درسنامه ها رو با هم تموم نکنید....بعد هر درسنامه حتما تست بزنید...تا تست یه فرسنگ تموم نشده سراغ فرسنگ بعدی نرید
4.فرسنگ به فرسنگ پرینت گرفتم چون جزوه ها یه جا نمیومد
5.هر درس و هر فرسنگ جدا مرتب کردم....زیست فرسنگ 1 یه جزوه جدا...فرسنگ 2 هم جدا...باقی دروس هم همین شکل
البته فقط جزوه درسنامه رو پرینت گرفتم....تست های فرسنگ ابتدایی رو پرینت میکردم ولی بقیه از پی دی اف خوندم که کاغذ کمتر مصرف بشه و به صرفه باشه
6.همون سه هفته فکر کنم کافی باشه ولی بعضی فرسنگ ها سنگین تر هستن نهایت 1 ماه طول بکشه....بازم بستگی به سرعت عمل خودتون داره
7.گزینه دو شرکت میکردم....وقتایی که درس میخوندم آره خوب بود خیلی کمک کننده بود برام....وقتایی که نمیخوندم و کم کاری میکردم هم قاعدتا نباید انتظار نتیجه داشته باشم:)
8.آره صفر تا صد ها رو دیدم...چون تورق خیلی خلاصه بود و به تنهایی متوجه نمیشدم
ولی ریاضی اینجوریه که شما با دیدن صفر تا صد و تورق نباید انتظار حل همه تستا رو داشته باشی :))) تازه وقتی داری تست حل میکنی درس رو یاد میگیری مخصوصا استاد ثابتی که تستاشون نکته دار هست....پس هرکدوم که حل کردید و نکته جدید داشت حتما تو جزوه خودتون بنویسید
9.روش پیشنهادی من برای زیست به ترتیب:
مطالعه سطحی کتاب_دیدن راه ابریشم_مطالعه جزوه_برای محکم کاری دوباره مطالعه کتاب و وارد کردن نکات مهم_حل تست
10.انقدری تجربه دارم که نمیدونم از کجاش بگم :)) فقط اینو میدونم که کاش الان جای شما بودم و انقدر وقت برای کنکور داشتم که بتونم نتیجه مطلوبم رو بگیرم....کاش انقدر کمال گرا نبودم....کاش انقدر درگیر حاشیه و انتخاب منابع و ....نمیشدم....و هزاران ای کاش دیگه :((
همینا به ذهنم اومد امیدوارم مفید باشه و موفق باشیدایشون گفته بودن :
همه درسنامه ها رو با هم تموم نکنید....بعد هر درسنامه حتما تست بزنید...
@دانش-آموزان-آلاء بچه ها کسی نظری داره ؟ فیلمای درسنامه که تموم شدن فیلم تستا رو ببینم یا موازی باید پیش برن ؟ اگه بخوام موازی بخونم ایده ای دارین که چطوری باشه ؟ -
F GH 2
ببینید الان به نظر من مثلا استاد ثابتی توی حل تست ها(به خصوص تست های اموزشی)نکته ها ظریف و تکنیک میگن که دیدنشون میتونه توی سرعت تست زنی کمک کنه
ولی خب بازم خودتون شرایط خودتون و مدل درس خوندنتون رو بهتر از هرکس دیگه ای میدونید -
F GH 2
اگه منظورتون از اون همه فیلم فیلمای پاسخنامه است که
من اینکارو میکردم
تست ها رو خودم حل میکردم و فیلم پلی میکردم و خب دور تقریبا تند میزاشتم که یه فیلم نیم ساعت یا چهل دقیقه ای توی یه ربع تموم میشد و فقط راه حل هامو با استاد چک میکردم و اگر یه جایی میدیدم یه نکته اضافه تر دارند میگن فیلمو اروم میکردم نکته رو مینوشتم و دوباره روی دور تند تر
اینطوری برای من خیلی زمان نمیبردالبته بماند که درسنامه بعضی از استادا رو هم یکمی سرعتش میبردم بالا
-
fatemehahmadi باید بخرید فکر کنم