فیزی دهم
-
-
@yeganeh-fallah سلام من سوال اول را حل کردم جوابم شد گزینه چهارم اگه درسته بگو برات میفرستم وگرنه که هیچی...
-
@yeganeh-fallah سلام من سوال اول را حل کردم جوابم شد گزینه چهارم اگه درسته بگو برات میفرستم وگرنه که هیچی...
-
@yeganeh-fallah سلام من هر کاری کردم نتونستم فرستادن عکس رو یاد بگیرم
شرمنده فکر کنم باید برات توضیح بدمنگاه اول دوتا استوانه تو ذهنت مجسم کن یکی تو پر و یکی تو خالی خوب شعاع توپر که معلومه ولی اونی که تو خالی هست دوتا شعاع براش گفته یکی شعاع خارج و یکی شعاع داخلی خوب شعاع خارجی همون شعاع اصلی استوانه است بدون در نظر گرفتن حجم برداشته شده و شعاع داخلی همون شعاع حجم برداشته شده است بعد باید بیایم حجم هر کدوم از استوانه هارو به دست بیاوریم استوانه تو پر که راحته و حجمش میشه پی ار به توان دو در ارتفاع استوانه
و حجم استوانه تو خالی را باید به دست بیاری که باید حجم استوانه اصلی را بهدست بیاری بدون در نظر گرفتن تو خالی بودنش و بعد حجم برداشته شده رو ازش کم کنی که جواب میشه پی ار به توان دو ضربدر سه چهارم در ارتفاع
بعد میای چگالی دو استوانه را به هم تقسیم میکنیم که بعد باید این اعداد به دست آمده را در اون بزاریم و یه مقدار ساده سازی میکنی و در آخر به سه خط کسری چهار میرسی
اگه جای رو متوجه نشدی بگو دوباره توضیح بدمموفق باشی

تو این سه تا اگه هر کردوم بلدین بگین😢