IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
صفر تا صد زیست کدوم استاد بهتره؟
-
سلام بچه ها میخواستم بدونم به نظر شما درسنامه زیست کدوم استاد ها بهتره و تست های استاد مقاری کافی هست یا خیر؟برای زیست نیاز هست کتاب تست بخرم؟
@دهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ -
Mona Ghanbary سلام
حتما حتما حتما حتما کتاب زیست نسل جدید نشرالگو رو بخرید -
Mona Ghanbary همچنین پیشنهاد میکنم ۲ جلسه از آقای ذبحی ببینید شاااااید خوشتون اومد .....
وگرنه هر طور دوست دارید ... -
Mona Ghanbary سلام دوست عزیزم️
من از کلاس دهم با استاد موقاری پیش می رفتم ، چند بار توی زیست قلم چی دو رقمی کشور آوردم و درصدم هیچ وقت زیر هفتاد نرفت اما متاسفانه امسال به خاطر درگیری روحی و مصرف دارو از کنکور موندم... میخوام بگم خیالت از آقای موقاری تخت تخت باشه همه چی رو کامل و دقیق توضیح میدن️ فقط سعی کن قبل دیدن ویدیو ها حتما پیش خوانی داشته باشیدر مورد کتاب تست هم بهترین کتاب برای میشه گفت تمام پایه ها از نظر من خیلی سبزه. من هم نشر الگو رو امتحان کردم هم میکرو رو ولی متاسفانه غلطاشون زیاده و نکات کنکوریشون کم تر از خیلی سبز. اگه کلاس دهمی هستی، برای جمع بندی یا زمانی که وقت کافی نداری آی کیو هم کتاب خیلی خوبی هستش. موفق باشی ایشالا️️
-
سلام.
من از دهم با اقای موقاری جلو اومدم و تستای خیلی سبزم میزدم. درصدام همیشه بالای ۶۰ میشه