خستگی
-
سلام به همتون امیدوارم حالتون خوب باشه
شما چطور درس میخونید؟
من روزی چهار ساعت درس میخونم و واقعا خیلی خسته میشم اما دلم میخواد بیشتر بخونم ولی واقعا خیلی شدید خسته میشم شما چطور از خستگی جلوگیری میکنید ؟
ممنون میشم ساعت خوابتون رو هم بگید -
-
شما چطور درس میخونید؟
من روزی چهار ساعت درس میخونم و واقعا خیلی خسته میشم اما دلم میخواد بیشتر بخونم ولی واقعا خیلی شدید خسته میشم شما چطور از خستگی جلوگیری میکنید ؟
ممنون میشم ساعت خوابتون رو هم بگیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky در خستگی گفته است:
شما چطور درس میخونید؟
ممنون میشم ساعت خوابتون رو هم بگیدسلام
اگه تازه شروع کردین اشکال نداره
ولی اگه خیلی وقته دارین میخونبن و ساعت مطالعتون الان انقدره سعی کنین کم کم زیادش کنین روزی نیم ساعت اضاف کنین یهو میبینین خیلی پیشرفت کردین -
Abbas Zangaraky در خستگی گفته است:
شما چطور درس میخونید؟
ممنون میشم ساعت خوابتون رو هم بگیدسلام
اگه تازه شروع کردین اشکال نداره
ولی اگه خیلی وقته دارین میخونبن و ساعت مطالعتون الان انقدره سعی کنین کم کم زیادش کنین روزی نیم ساعت اضاف کنین یهو میبینین خیلی پیشرفت کردین@fargol-sh سلام ممنون
-
شما چطور درس میخونید؟
ممنون میشم ساعت خوابتون رو هم بگیدنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه مثل تایم شروع درس
یا مثلا یه کمبود هایی مثل ویتامین ث یا کم خونی یا کمبود آهن نداشتن انگیزه و....
اگه دلیلش رو پیدا کنید میتونید راه حلش رو پیدا کنید و تایم درس خوندنتون رو بالا ببرید -
Abbas Zangaraky
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه مثل تایم شروع درس
یا مثلا یه کمبود هایی مثل ویتامین ث یا کم خونی یا کمبود آهن نداشتن انگیزه و....
اگه دلیلش رو پیدا کنید میتونید راه حلش رو پیدا کنید و تایم درس خوندنتون رو بالا ببرید@ftm-montazeri ممنون
-
شما چطور درس میخونید؟
ممنون میشم ساعت خوابتون رو هم بگیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky سلام
ب نظر من سعی کن دیدگاهتو نسبت ب درس عوض کنی ، ی کاری کنی ک درس برات لذت بخش باشه
اگر نمیتونی آروم آروم (مثلا روزی نیم ساعت) ب ساعت مطالعت اضافه کن ، کم کم راه میوفتی -
Abbas Zangaraky سلام
ب نظر من سعی کن دیدگاهتو نسبت ب درس عوض کنی ، ی کاری کنی ک درس برات لذت بخش باشه
اگر نمیتونی آروم آروم (مثلا روزی نیم ساعت) ب ساعت مطالعت اضافه کن ، کم کم راه میوفتیMaster Alien سلام ممنون
-
@fargol-sh سلام ممنون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
شما چطور درس میخونید؟
ممنون میشم ساعت خوابتون رو هم بگیدنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky
دلیل خستگیتون میتونه کمبود ویتامین دی یا شایدم کم خونی باشه حتما از قرصای مکمل استفاده کنین به رژیم غذاییتون خیلی اهمیت بدین اصلا فست فود و غذاهای چرب نخورین ک شمارو خسته تر میکنه
ورزش کنین بهترین موقشم بعد بیداریه ولی قبل خواب اصلا نکنید چون نمیتونین بخوابین
خواب مفید داشته باشین ی ساعت منظم بخوابین و بیدارشین
قبل خوابتون از گوشی و وسایل اینچنین دوری کنین چون اشعه هاش باعث میشه نتونین خوب بخوابین و درنتیجه روز بعد بی رمق هستین
نماز بخونین و راز و نیاز کنین مخصوصا نماز صبح شدیدا انرژی بخشه این رو تجربه کردم ب شخصه
هرهفته نیم ساعت به تایم مطالعت اضافه کن فقط نیم ساعت اینطوری کم کم ساعت مطالعت بالا میره بدون اینکه اذیت شی
صبحا دوش بگیر اگه وقت کردی
اگه صبح زود بیدار شدی پنجره رو باز کن و هوای تمیز و پاک رو استشمام کن رو مغزت و حتی پوستت تاثیر مثبت میزاره ")
موفق باشی -
Abbas Zangaraky
دلیل خستگیتون میتونه کمبود ویتامین دی یا شایدم کم خونی باشه حتما از قرصای مکمل استفاده کنین به رژیم غذاییتون خیلی اهمیت بدین اصلا فست فود و غذاهای چرب نخورین ک شمارو خسته تر میکنه
ورزش کنین بهترین موقشم بعد بیداریه ولی قبل خواب اصلا نکنید چون نمیتونین بخوابین
خواب مفید داشته باشین ی ساعت منظم بخوابین و بیدارشین
قبل خوابتون از گوشی و وسایل اینچنین دوری کنین چون اشعه هاش باعث میشه نتونین خوب بخوابین و درنتیجه روز بعد بی رمق هستین
نماز بخونین و راز و نیاز کنین مخصوصا نماز صبح شدیدا انرژی بخشه این رو تجربه کردم ب شخصه
هرهفته نیم ساعت به تایم مطالعت اضافه کن فقط نیم ساعت اینطوری کم کم ساعت مطالعت بالا میره بدون اینکه اذیت شی
صبحا دوش بگیر اگه وقت کردی
اگه صبح زود بیدار شدی پنجره رو باز کن و هوای تمیز و پاک رو استشمام کن رو مغزت و حتی پوستت تاثیر مثبت میزاره ")
موفق باشینوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 سلام خیلی ممنون همچنین شما