IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
غلظت یون سدیم
-
نیمه شبتون بخیر
تو پاسخنامه ی خیلی سبز میگه با وجودباز شدن کانالهای دریچه دار و ورود یونهای سدیم به درون سلول (قبل از این نقطه)(معنی این نوشته داخل پرانتز هم نفهمیدم )همواره سدیم در خارج از سلول نسبت به داخل سلول غلظت بیشتری دارد.
بعد يه سوال پیش میاد پس چجوری با ورود سدیم به سلول از کانال دریچه دار درون سلول نسبت به بیرون مثبت میشه در حالی که غلظتش در درون سلول کمتره نسبت به بیرون؟؟؟ -
@دانش-آموزان-آلا @تجربیا
-
Elahe Baran Mmm سلام
چون اختلاف میاد پایین بعد میره تا مثبت 30
نوشته قبل این نقطه احتمالا منظور نقطه 0 بوده
تا صفر هنوز سدیم بیرون بیشتر صفر که میشه یعنی اختلاف صفر بعدازاون داخل سلول سدیم بیشتر
به 30 که میرسه کانال دریچه دار پتاسیمی باز میشه و.... -
@roghayeh-eftekhari سلام
نه تو قله ۳۰+ نوشته غلظت یون سدیم در بیرون نسبت به درون بیشتره
اما درحالی که کلی سدیم از کانال دریچه دار وارد درون سلول شده . اینجارو واقعا نمیفهمم@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا -
-
Elahe Baran Mmm خب حرفش غلطه چون اصلا همین اختلاف که باعث ایجاد پیام عصبی میشه
-
@roghayeh-eftekhari دیگه مغزم واقعا چت داده
-
Elahe Baran Mmm من کتاب خیلی سبز زیست ندارم ولی خیلی اشتباه دیدم ازش چیز عجیبی نیست تعجب نکن
-
Elahe Baran Mmm سلام به نظر من همان طور که سدیم همیشه بیرون بیشتره پتاسیم همیشه داخل بیشتره و در پتانسیل عمل مجموع سدیم و پتاسیم داخل از مجموع سدیم و پتاسیم خارج بیشتر میشه
-
AmirReza Soleimani یعنی چی مجموعشون؟
-
این پست پاک شده!