دهم / انتقال مواد در یاخته / آندوسیتوز و اگزوستوز
-
درود
من توی یکی از تست ها به یه نکته ای برخوردم که گفته بود :آندوسیتوز و اگزو سیتوز فقط برای یوکاریوت هاست و در پروکاریوت ها وجود ندارد
این نکته از کدوم قسمت کتاب استنباط میشه؟؟
@سجاد-ذوالفقاری
سلام😊
رو جوابم مطمئنم نیستم ولی فکر کنم واس اینکه اندوسیتور و اگزوسیتوز با مصرف یا تولید وزیکول همراهه
به نظرم من پروکاریوت ها ندارن چون اندامک ندارن وزیکول ندارن خو
بازم میگم رو جوابم مطمئن نیستم ولی فکر کنم دلیلش اینه -
درود
من توی یکی از تست ها به یه نکته ای برخوردم که گفته بود :آندوسیتوز و اگزو سیتوز فقط برای یوکاریوت هاست و در پروکاریوت ها وجود ندارد
@سجاد-ذوالفقاری
سلام
شک دارم به حرفم ولی خوب شاید چون دستگاه گلژی ندارن اندوسیتوز براشون ممکن نیست -
درود
-
یکی از دلایلشو گفتن
دلایل دیگه ای هم داره و تو باکتریای مختلف فرق داره. یه دلیلش میتونه بخاطر وجود دیواره سلولی باشه( مثلا سلولای گیاهی یه سری باکتریا دیواره سلولی دارن)البته الان یادم اومد که تو نظام قدیم یه سری جاها میگفتن اگزوسیتوز دارن یه سریا هم میگفتن نه. به دلیل ترشحات مواد سمیشون میگفتن اگزوسیتوز دارن
اما فکر نمیکنم کلا تو حیطه نظام جدید بخواد وارد بشه این مباحث کلا
-
درود
-
@سجاد-ذوالفقاری من جوابشو میدونم.
میدونیم که اگزو و آندو فقط با انرژی atp انجام میشوند
چون باکتری ها اندامک ندارند. پس میتوکندری ندارند که براشون atp (انرژی مورد نیاز اگزوسیتوز و آندوسیتوز) رو تولید کنه.@m-sina
پروکاریوتا توی غشاشون اگه تنفس هوازی داشته باشن زنجیره انتقال الکترون دارن و اگه هم بی هوازی از همون گلیکولیز انرژیشونو تامین میکنن -
@m-sina
پروکاریوتا توی غشاشون اگه تنفس هوازی داشته باشن زنجیره انتقال الکترون دارن و اگه هم بی هوازی از همون گلیکولیز انرژیشونو تامین میکنن -
@amir-bernousi خب قاعدتا هوازی نیستش چون متیوکندری میخواد. ولی درمورد گلیکولیز نمیدونم! ممکنه اون مقدار کمِ atp برای اگزو و آندو کافی نباشه
@m-sina پروکاریوت هوازی هم داریم، زیادم داریم
گفتم زنجیره انتقال الکترونش برای تولید انرژی توی غشای سلولیشون انجام میشه به دلیل اینکه میتوکندری ندارن
-
@sania-andiravan
sallar savadkoohi
Kim Jisooخیلی ممنون:blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: