چطور از الان با راه ابریشم پیش برم؟
-
Setare Ghorbani دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
من راه ابریشم تقریبا دوهفته بعد از شروع برنامه تهیه کردم و عقب موندم. هفته اولو خوب خوندم و بدون هیچ استرسی اما یسری مشکلات به وجود اومد خونمونو عوض کردیم مجبور شدم دوهفته برم شهر دیگ خونه مادربزرگم
کتابامم بردم اما اونجا انقد شلوغه که کلا از برنامه عقب موندم
خیلیی استرس گرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم سردرگمم الان ک میام تست بزنم میبینم اون ۱۰روزیم ک از برنامه خوندم انقد سرعت برام مهم بوده ک خیلی چیزا یادم رفته لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم و از روش خوندنتون بگیدببخشید که طولانی شد ممنون ازتون -
-
-
Yegane Dehqan بازم ممنون
-
Bahram 0 توی تاپیک راه ابریشمی ها پیام بدید و هر درسِ راه ابریشمی رو که خریدید رو بگید تا عضوتون کنن .
(اسم تاپیک : ویژه راه ابریشمی ها ) -
Yegane Dehqan ممنون. یه سوال دیگه چیجوری عضو گروه های خصوصی راه ابریشم بشم یجایی رو پیدا کردم گفته بودن پست بزارید عضوتون میکنم ولی هنوز نشدم، جای دیگه ای هست بگم؟
-
Bahram 0 سلام
از اول مهر برنامه از صفر شروع میشه .
ولی الان بشین پیله ها رو ببین که اون موقع راحت تر بشه کارت .
۱مهر ( پنجشنبه ) هم برنامه شروع میشه . -
سلام خواستم بدونم من که تازه عضو راه ابریشم شدم و میخوام از اول مهر باهاش پیش برم لازم نبود فیلمی رو تا الان ببینم؟
فکر کنم باید پیله هارو تابستون میدیدم
@راه-ابریشمی-ها
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا -
@sara-83
شدن که نمیشه
ولی حتی اگه یه درصد هم میشد باز یه جورایی گول زدن خودتون بود
فقط فیلم دیدن به هیییچ دردی نمیخوره
فیلمارو باید خود خود ببینین و کنارش حتما حتما تست زیاد بزنید
نگران تموم شدن فیلما نباشید
تازه شهریوریم -
sallar savadkoohi فکر کردم شاید با دو سه شب نخوابیدن حل بشه
-
@sara-83
سلام شروع کنید پیله ها رو ببینید
نمی تونید همه فیلم ها رو تا مهر ماه ببینید
آخرین فیلم مشاوره ای که تو پنل راه ابریشم قرار گرفته رو ببیند، دقیقه ۱۲ به بعد
از مهرماه هم برنامه از اول داده میشه و هر ۳پایه پوشش داده میشه -
@sara-83
از اول مهر یه برنامه میدن و میتونین از اون استفاده کنید یه جاهاییشم شخصی سازی کنید
ولی اونجایی که گفتین تا مهر حداقل بتونم فیلمارو ببینم جالب بود
اون همه فیلمو اگه میشد تو 12 روز دید که کسی غصه نداشت:) -
سلام. بنظر من این دوازده روز رو یا استراحت کنید یا خودتون جمع بندی کنید. برنامه ی مهر از صفر شروع میکنه و از چیزی عقب نمیفتید. از مهر با ابریشم پیش برید
-
-
-
سلام دوستان. من تازه راه ابریشم رو تهیه کردم. اوایل تابستون ده و یازدهم رو (هم عمومی و هم اختصاصی) از فصول اول شروع کردم ولی به دلایلی یکماه نتونستم درس بخونم و عقب افتادم الان که راه ابریشمو گرفتم نه بلدم چیکار کنم و چطور پیش برم( !!!) و نه میدونم چیکار کنم که تا اول مهر حداقل بتونم همه فیلما رو ببینم اگه میشه یه توضیح مختصر درباره نحوه استفاده از راه ابریشم بدین و اینکه راهنماییم کنین چطور از الان شروع کنم
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour دانش آموزان آلاءreplied to Yegane Dehqan on ۱۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yegane Dehqan اره الان دیدم
دگ من بگمشون نه نمیارن ک
پست 3 از 80