امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ساباط کاروان راه ابریشم (1)
-
Asal Naseri 0
خواهش میکنم -
ای بابا
-
@zahra-hamrang در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
Ali Alii دقیقا واقعا منم از کلیه به اینور ناامید شدم از زیست راه ابریشم کلا
کلی نکته ها بوده که استاد تو ویدئو ها نگفتن و سر تست زدن اکثرا غلط میزدمچون نکته هایی داشت که بلد نبودم
باز قبل کلیه چون مدرسه بود خودمون خونده بودیم ولی این قسمت هارو اصلا راه ابریشم جوابگو نیست من ترجیح میدم برم صفر تا صد بخونم
دوستم که با صفرتاصد ها جلو میره از من بیشتر بلده این مباحث رو
چیکار کنیم حالا؟
@مدیر-محصول-ابریشمخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
@مدیر-محصول-ابریشم -
@zahra-hamrang دقیقاا خیلی با حرفت موافقم زیستش یه مقدار درسنامه ها ضعیف بودن.یعنی من به شخصه از صفر تا صد راضی تر بودم(البته فقط زیستو میگم)انگار جنبه مرور وجمع بندی از رو جزوه خوانی داشت باید قبلش صفر تا صد هارو ببینیم.
شیمی عالی
ریاضی استاد ثابتی عالی
فیزیکم با استاد کارزانیان نتونستم ارتباط بگیرم و دوباره استاد طلوعیو تهیه کردم ایشونم عالی هستند ارزششو داشت. -
mahsaaa rezaeee هرچی جلو تر میره از زیست ناامید تر میشم واقعا
یعنی دوازدهم روهم اینطوری درس دادن؟
تو تورق سریع بهتر از این خلاصه تدریس ها مرور و جمعبندی میکردن و نکته تستی میگفتن اگه قرار به اینطوری درس دادن بود صفرتاصد و تورق سریع داشتیم چه نیازی به راه ابریشم بود؟:/ -
بچه ها واقعیتش درسنامه زیست همینه
همه فصول جزوه خوانی شده
من خودم چون دوازدهم دبیر نداشتم از صفر تا صدا استفاده کردم
به بچه های دیگه هم توی تجربیاتم همیشه گفتم متاسفانه درسنامه یکم ضعیف کار شده
حالا دو راه هست
یا خورد خورد درسنامه قوی ضبط شه
یا اینکه درسنامه رو با صفر تا صدا یه جوری برسونیم از تستای راه ابریشم استفاده کنیم
امیدوارم پیگیری شه -
sallar savadkoohi
واقعا دوازدهم هم اینطوری درس دادن؟؟
خیلی نگران شدم...
انگار استاد خیلی حوصله تدریس ندارن در قسمت های درسنامه
حتی در تست ها هم سریع جواب میدن میرن سوال بعدی -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to sallar savadkoohi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi بله متاسفانه ، من هم مردد هستم بین استفاده از صفر تا صد و راه ابریشم
-
Mohammad sabety گناه داره آقای موقاری اینجوری نگین
مجبور شدن سریع درس بدن و چقدر هم تو هر فیلم گفتن بچه ها حلال کنید و ... -
Yegane Dehqan
نه اصلا منظوری نداشتم
من عاشق استاد موقاری هستم، ان شاءالله همیشه سالم و سلامت باشن
بله متوجه هستم اما راستش بعضی از فصول برای ما کنکوری های ۴۰۱ خورد به کرونا مثلا فصل۵ و ۶ و ۷ دهم
و استاد خیلی سریع ضبط کردن و جزوه خوانی هست بیشتر
من صفر تا صد ها رو چک کردم خیلی بیشتر و مفهومی تر تدریس کردن و راستش خیلی بیشتر ازشون انتظار داشتم
ای کاش بعضی قسمت ها رو دوباره ضبط کنن
وگرنه که استاد عالی، گل و درجه یک هستن
من احترام خاصی بهشون قائل هستم -
Mohammad sabety بله متوجه هستم
کاملا درست میگی من کلی گفتم .
اخه خودمم ناراحت میشم یاد این میافتم که درسنامه ها رو مجبور شدن سریع ضبط کنن . -
sallar savadkoohi
جدی بنظرتون درسنامه ضعیفه؟
من اتفاقا درسنامش بنظرم خلاصه و عالی مخصوص تسته(خدایی به کارم هم اومده)
در عوض با تستاش حال نمیکنم و بنظرم قوی نیستن
برای همین تنها درسی که هر سه سال کتاب تستشو دارم همین زیسته -
سلام
برای درسی مثل زیست شناسی سال دهم حذفیات زیاد داشتیم که تست های دهم تو راه ابریشم اصلا با این حذفیات پیش نمیرن
اگه میشه تو جزوه ای که از اول مهر منتشر می کنید دیگه این حذفیات نباشن تو تست ها -
منم به شخصه از درسنامه زیست راه ابریشم راضی نبودم
اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشتم
من صفر تا صدهای دهم و یازدهم ووراه ابریشم رو دیدم ولی قطعا وصددرصد صفرتا صدا خیییلی بهترن
واستاد از رو خود متن کتاب پیش میرن ولی تو راه ابریشم بیشتر رو جزوه هستیم ویه جورایی حس مصنوعی دارع
کاش راه ابریشم زیست دوباره ضبط بشه
چون اینجوری که پیش رفتع مجبورم ۱۲ رو از صفر تا صدا پیش برم -
Mohammad sabety
دقیقا من هم داخل برنامه مطالعاتی تابستان گیاهی دهم رو اصلا متوجه نشدم دقت کنید فرسنگ های اول یه درسنامه جامع و کامل داره ولی هرچی جلو تر میره تعداد درسنامه ها به اندازه تعداد گفتار های فصل ها میشه -
Alireza a2 به خاطر اینه که استاد ی مقطعی کرونا گرفته بودن و یه مقطعی هم تصادف کرده بودن
-
مهدی خسروی 0 متوجه شدم ولی امسال که وضیعیتشون خوبه الحمدلله بهتره دوباره ضبط کنن با توجه به اینکه گیاهی درصد مهمی داخل کنکور داره و یه درصد زیست دانشگاه رو جابهجا میکنه
-
سلام امیدوارم خوب باشین
اگر بنده رو قابل بدونید میخواستم یک انتقادی به کار مشاور های عزیز بکنم
برنامه ای که آلا برای راه ابریشم داد برنامه ای بود که ما هیچ کار اضافه ای علاوه بر اون برنامه نمیتونستیم بکنیم
مشکل من با خود برنامه نیست ای کاش مشاورا به این میپرداختن ما چجوری میتونیم این برنامه رو برای خودمون شخصی سازی کنیم که خدایی نکرده به مشکل نخوریم البته اینو بگم من تو این تابستون با آزمون و خطاهای بسیار به یک فرمول خوب رسیدم و تقریبا میتونم بگم فهمیدم با توجه به شناختایی که از خودم دارم برنامم رو شبیه سازی کنم
در مورد ساباط هم یه چی همیجوری میپرونم
سامانه احترام به ایرادات طرح شده!! -
Alireza a2
بله درست میگید
ای کاش دوباره ضبط میکردن اما احتمالش خییییلی کم هست که دوباره ضبط کنن
فقط تست و چاپار میخواد اضافه شه
فقط فصل۱ زیست۱ دوباره ضبط شد
اگر درسنامه ای ضبط نشه، مجبوریم از صفر تا صد های رایگان هم کمک بگیریم چون خیلی خلاصه گفتن در ابریشم
امیدوارم زیست۳ رو حداقل یکم مفهومی تر و ملایم تر رفته باشن جلو...آقا عرشیا خواهش میکنیم ازتون که به گوش استاد بپرسید، بالاخره ما شاگردان استاد هستیم و میدونم استاد موقاری به نظرات ما اهمیت میدن...
@مدیر-محصول-ابریشم