کمک به دانش آموزان کم برخوردار
-
سلام به همه ی دوستان آلایی عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه
راستش دوستان میدوند که هزینه ی تحصیل تو این شرایط اقتصادی اونم برا یه دانش اموز کنکوری زیاده
و ممکنه خیلی از خانواده ها از پس هزینه ها بر نیان
حالا منو دوستام میخواییم به یکی از این دانش اموزا کمک کنیم و از شماهم میخوام اگه میتوند کمکشون
کنید
از شما میخوام که اگه کتاب تستی دارید برا بچه های انسانی و لازمش ندارید بگید که بفرستیم براشونو یه سوال از آلاء آیا هنوز طرح پرچم آلاء وجود داره ؟؟
ینی امکانش هست که آلاء بتونه کمکشون کنه وو راه ابریشم رو رایگان در اختیارشون قرار بده ؟!@مدیر-محصول-راه ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء -
@مدیر-محصول-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها -
سلام
درباره سوال دومتون.
بله هنوز طرح پرچم هست(فقط شرایطش رو حتما مطالعه کنید)
https://forum.alaatv.com/topic/35153/طرح-پرچم-ویژه-کنکور-1401-بورس-تحصیلی-آلاء-و-شرایط-آن -
-
سلام
درباره سوال دومتون.
بله هنوز طرح پرچم هست(فقط شرایطش رو حتما مطالعه کنید)
https://forum.alaatv.com/topic/35153/طرح-پرچم-ویژه-کنکور-1401-بورس-تحصیلی-آلاء-و-شرایط-آن -
@roghayeh-eftekhari
از هر مدرسه در سراسر کشور ۱۴ نفر می تونن از طرح پرچم استفاده کنن (درصورتی که شرایطی که گفتیم رو داشته باشن) -
@roghayeh-eftekhari
از هر مدرسه در سراسر کشور ۱۴ نفر می تونن از طرح پرچم استفاده کنن (درصورتی که شرایطی که گفتیم رو داشته باشن)@m-an
ببخشید فرم رو باید از کجا تهیه کنن؟
-
@m-an
-
@m-an
fatemeh hossieni
وارد اون اینکی که براتون تو پست اول گذاشتم وارد بشید. هم توضیحات و هم لینک فرم اونجا گذاشته شده -
fatemeh hossieni
وارد اون اینکی که براتون تو پست اول گذاشتم وارد بشید. هم توضیحات و هم لینک فرم اونجا گذاشته شدهروی اون قسمت pdfفرم زدم ولی چیزی نیومد
آدرس عکس)
-
روی اون قسمت pdfفرم زدم ولی چیزی نیومد
آدرس عکس)
fatemeh hossieni
با سایت وارد بشید و دانلود کنید
با اپلیکیشن نمیشه دانلود کرد -
fatemeh hossieni
با سایت وارد بشید و دانلود کنید
با اپلیکیشن نمیشه دانلود کرداها خیلی ممنونم بابت راهنمایتون لطف کردین
من فرم رو برا این دوستمون ارسال کردم انشاءالله ک آلاء هم موافقت کنه با بورسیه ایشون -
اها خیلی ممنونم بابت راهنمایتون لطف کردین
من فرم رو برا این دوستمون ارسال کردم انشاءالله ک آلاء هم موافقت کنه با بورسیه ایشونfatemeh hossieni
خواهش میکنم
حتما توضیحاتی که تو تاپیک بود رو هم بهشون بگید
ان شاءالله -
fatemeh hossieni
خواهش میکنم
حتما توضیحاتی که تو تاپیک بود رو هم بهشون بگید
ان شاءاللهبله همه ی شرایط رو اسکرین گرفتم و فرستادم براشون