می تونم راه ابریشم رو زودتر تهیه کنم؟
-
این پست پاک شده!
-
سلام ببخشید می خواستم بدونم میشه راه ابریشم را به سال زود تر تهیه کرد به مشکل بر نمی خوریم ؟
Zahra Yavari 0 سلام زهرا جان، نه مشکلی پیش نمیاد،اول اینکه بدرد سال یازدهمتم میخوره دوم اینکه سال دیگه هم داریش و برات آپدیت میشه.
-
به نظر من که زودتر تخصصی ها رو بخر و پایه ات رو خیلی قوی کن
باور کن رتبه برتر میشی -
سلام ببخشید می خواستم بدونم میشه راه ابریشم را به سال زود تر تهیه کرد به مشکل بر نمی خوریم ؟
Zahra Yavari 0 به نظرم سود میکنی
-
Zahra Yavari 0 برای شیمی و فیزیک که خودم دارم میتونم بگم که مشکلی ایجاد نمیشه
به شرطی که دهم و یازدهمش رو کار کنید
هر چند به نظرم فقط یازدهم رو کار کنید بهتره ، چون میتونید تابستون سال دوازدهم هم دهم رو خوب یاد بگیرید
و اینطوری توی سال دوازدهم هم کارتون راحت تره و میتونید تسلطتون رو بیشتر کنید و تست بیشتر بزنید -
Zahra Yavari 0 سلام زهرا جان، نه مشکلی پیش نمیاد،اول اینکه بدرد سال یازدهمتم میخوره دوم اینکه سال دیگه هم داریش و برات آپدیت میشه.
Maryam Fayazi خیلی ممنون عزیزم
-
Zahra Yavari 0 برای شیمی و فیزیک که خودم دارم میتونم بگم که مشکلی ایجاد نمیشه
به شرطی که دهم و یازدهمش رو کار کنید
هر چند به نظرم فقط یازدهم رو کار کنید بهتره ، چون میتونید تابستون سال دوازدهم هم دهم رو خوب یاد بگیرید
و اینطوری توی سال دوازدهم هم کارتون راحت تره و میتونید تسلطتون رو بیشتر کنید و تست بیشتر بزنیدReza Panahi ممنون 🙏
-
به نظر من که زودتر تخصصی ها رو بخر و پایه ات رو خیلی قوی کن
باور کن رتبه برتر میشیMohammad Gh 👌👌🌹
-
Zahra Yavari 0 به نظرم سود میکنی
مصطفي عباسیان ممنون
-
Maryam Fayazi سلام مریم جان شما که داری، تو هر فرسنگ که نوشته فصل یک و دو دهم را تو این باره زمانی باید بخونیم تدریس میشه به طور کامل یا خلاصه طوره ؟؟