کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟
-
مهدی خسروی 0
دوست ابریشمی من سلام
جزوات دیگه آخراشه
به زودی خبرشو اعلام میکنیم
من دیدم خیلی از شما ها دوست دارید که این جزوه به صورت PDF هم روی سایت قرار بگیره و درخواست برای این موضوع خیلی زیاد بود
ما هم بنابر درخواست های شما تصمیم گرفتیم بگیم:
چــــــــــشــــــــــــم!!!!!!!
جزوات رو به صورت PDF هم روی سایت قرار میدیم
خبر خوب دوم این که کلااااااااااا یه جزوه قرار میگیره و کل فرسنگ ها مرتب و منظم داخل اون جزوه هستش و لازم نیست چندین جزوه دانلود کنید
اینم بگما ! واسه راه ابریشمی شدن دیر نیست !
امروز بیاید باهم یه گپ دوستانه هم بزنیم
تاپیکشو تا چند لحظه دیگه میزنم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian دمتون گرم
️ خیلی عالی هستید
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام مهر و ماه چیه ؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خبری نشد از برنامه مهر ماه؟ من چند روز نبودم نمیدونم چی ب چیع!
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Hassan Rajjab Pour
نه هنوز
این هفته یا هفته دیگه میاد -
سلام
شاید افراد زیادی مثل من دوست داشته باشن بدونن که برنامه مهر ماه به چه صورته و چند ساعت در روز مطالعه وجود داره و آیا هفته اخر تابستان اعلام میشه یا روز دیگه اینوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر رضا فتح اللهی سلام میشه بیشتر درباره مهر و ماه توضیح بدید و اینکه چجوری باید بخریمش ؟
-
امیر رضا فتح اللهی سلام میشه بیشتر درباره مهر و ماه توضیح بدید و اینکه چجوری باید بخریمش ؟
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شدهملیحه محمد حسنی این برنامه ی راه ابریشمه
اگه راه ابریشم و خریده باشید ؛ میتونید از اون برنامه استفاده کنید و خریدنی نیست و همراه با راه ابریشمه
هنوز نیومده. و این هفته یا هفته دیگه میاد
-
ملیحه محمد حسنی این برنامه ی راه ابریشمه
اگه راه ابریشم و خریده باشید ؛ میتونید از اون برنامه استفاده کنید و خریدنی نیست و همراه با راه ابریشمه
هنوز نیومده. و این هفته یا هفته دیگه میاد
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh مطالب راه ابریشم برای کنکور کافی اند یا در کنارش به کلاس های کنکور هم احتیاج داریم ؟ من کلاس دهمم و از الان میخوام برای کنکور بخونم . راه ابریشم برای همه ی درس هاست ؟
-
امیر رضا فتح اللهی سلام میشه بیشتر درباره مهر و ماه توضیح بدید و اینکه چجوری باید بخریمش ؟
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهملیحه محمد حسنی سلام
اصلا تو آلا محصولی به اسم مهر و ماه وجود نداره کهمنظور شما احتمالا [ برنامهیِ راهِ ابریشمِ مهر ماه ] هست .
که هفته آینده منتشر میشه . -
ملیحه محمد حسنی سلام
اصلا تو آلا محصولی به اسم مهر و ماه وجود نداره کهمنظور شما احتمالا [ برنامهیِ راهِ ابریشمِ مهر ماه ] هست .
که هفته آینده منتشر میشه .نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط ملیحه محمد حسنی انجام شدهYegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
-
mohammadreza hatami
تا هفته بعد ایشالا خوشگل و تمیز و مرتب منتشر میکنیم
چرا از الان نگران برنامه مهر ماهی؟
میگن گذشته که گذشته، کاری نمیتونی بکنی
آینده هم که هنوز نیومده، بازم نمیتونی کاری بکنی
چرا الانی که وجود داره رو با این دوتا خراب کنی
ما تو زندگیمون اینو رعایت کنیم نصف مشکلاتمون حل میشه
حسرت گذشته و ترس از آینده فقط جلوی پیشرفت امروزمونو میگیرهنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
mohammadreza hatami
تا هفته بعد ایشالا خوشگل و تمیز و مرتب منتشر میکنیم
چرا از الان نگران برنامه مهر ماهی؟
میگن گذشته که گذشته، کاری نمیتونی بکنی
آینده هم که هنوز نیومده، بازم نمیتونی کاری بکنی
چرا الانی که وجود داره رو با این دوتا خراب کنی
ما تو زندگیمون اینو رعایت کنیم نصف مشکلاتمون حل میشه
حسرت گذشته و ترس از آینده فقط جلوی پیشرفت امروزمونو میگیرهآقا عرشیا با منطق کنکوریا به دنیا نگاه کنین لطفا
-
Yegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهملیحه محمد حسنی نه فقط درس به درسه
-
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Hassan Rajjab Pour در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاتیکت زدم گفتن تا اول مهر
-
Hhh Hh مطالب راه ابریشم برای کنکور کافی اند یا در کنارش به کلاس های کنکور هم احتیاج داریم ؟ من کلاس دهمم و از الان میخوام برای کنکور بخونم . راه ابریشم برای همه ی درس هاست ؟
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهملیحه محمد حسنی
بله کافیه
ولی بهتره که تابستون یازدهم تهیش کنید)طبق توصیه عوامل آلا) چون راه ابربشم دروس هر سه پایه و دربر میگیره
و فعلا از صفر تا صد ها و کارگاه تست ها استفاده کنید -
Yegane Dehqan میشه راه ابریشم رو پایه به پایه بخریم . مثلا میشه فقط واسه کلاس دهم بخریمش ؟
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهملیحه محمد حسنی نه عزیزم
ببین راه ابریشم یک پکی هست که هر ۳ تا پایه توی این پک هست و اصلا نمیتونی دهم و ... رو جدا کنی .
ولی مثلا میتونی تک درسش رو بخری . ( مثلا اینکه فقط درس زیست رو بخری که تو پک زیست هر ۳ تا پایه هم هست . )پک رشته تجربی یا ریاضی / یعنی اینکه اون پک درس تخصصی ها رو داره .
تک درس هم یعنی فقط یه درس حالا چه عمومی چه تخصصی .
پک دروس عمومی هم درس های عمومی رو یک جا با هم داره .
-
کی برنامه میاد ؟ مگه برنامه مهر از ۲۷ام شروع نمیشه ؟
-
Sama 1 معلوم نیست ، ما هم منتظریم
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour در کی برنامه مهر ماه رو قرار میدین ؟ گفته است:
Arshia Yazdian @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاتیکت زدم گفتن تا اول مهر
F GH 2 معمولا اختلاف زیادی هست بین مطالبی که توی تیکت به بچه ها گفته میشه و واقعیت اون ، چون عواملش به هر حال کارکنان درجه یک آلا نیستن و از تمام مسائل خبر ندارن ، جوری که آقای یزدیان هفته پیش توی تاپیک ((ساباط راه ابریشم )) گفتن که هفته بعد برنامه میاد ، شاید تا فردا یه خبری بشه
-
F GH 2 معمولا اختلاف زیادی هست بین مطالبی که توی تیکت به بچه ها گفته میشه و واقعیت اون ، چون عواملش به هر حال کارکنان درجه یک آلا نیستن و از تمام مسائل خبر ندارن ، جوری که آقای یزدیان هفته پیش توی تاپیک ((ساباط راه ابریشم )) گفتن که هفته بعد برنامه میاد ، شاید تا فردا یه خبری بشه
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین قربانی 1 ممنون که گفتین خداکنه زودتر بیاد
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sama 1 سلام نه برنامه از مهر شروع میشه 5 شنبه
-
من الآن نگاه کردم توی بخش اخبار و اطلاعیه ، برنامه تابستونه از ۲۶ تیر شروع میشده، ولی برنامه از ۲۱ تیر منتشر شده یعنی ۵ روز قبلش ، باید برنامه جدید هم چند روز قبل منتشر بشه که بتونیم شخصی سازی کنیم