IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
منبع ریاضی کدوم باشه بهتره؟!
-
هرکسی داره میشه بگه بهم که راضی بوده یا نه؟
من سیر تا پیاز گاج رو گرفتم برای دهم اما راضی نبودم ... -
-
مهدیه احترامی 0
سلام
برای درصد های زیر 50 به نظرم خیلی سبز مناسب تره
البته من سطح چاپ جدیدشو نمیدونم ولی کلا خیلی سبز به یه کتاب استاندارد و متوسط معروفه توی ریاضی -
sallar savadkoohi ممنونم
-
milad havazyari دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to مهدیه احترامی 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه احترامی 0
مهر و ماه برا هر سطحی بهتره -
milad havazyari
مهر و ماه درسنامش عالیه ولی تستاش کسایی که زیر 50 هستن رو اذیت میکنه
تستای خیلی سبز یکم ملایم تر و راحت تره -
استاد ثابتی حتی دوره رایگان
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to امیررضا الهی 0 on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
امیررضا الهی 0
سلام!!!!
من خودم راه ابریشمی همه دروس هستم...
و نیازی ندارم برم توی چنل های تلگرامی ببینم...جواب به این کامنت شما ک نوشته بودی:
Amirreza Vafaei Moghadam من احساس می کنم خودت هم از این طریق استفاده می کنی که اینقد تند و سریع واکنش دادی مگه نه شیطون.
و تا اومدم جوابتو بدم ناظم پاک کرد.