دو سوال سراسری
-
-
@yeganeh-fallah
سلام وقتتون بخیر

با احترام🌷 -
@yeganeh-fallah
سلام وقتتون بخیر

با احترام🌷Amirreza Vafaei Moghadam میشه یکم توضح بدین چیکار کردین این دو سوال رو مثلا تو سوال اول چرا دلتا تتا ۱ شد
تو سوال ۲ Qکه ۲ بود چه طور یک شد -
@yeganeh-fallah
سلام وقتتون بخیر سوال دومی چون تغییر حجم بخش فلزی و گوشتی رو میخواست براتون اصلاحش میکنم... میشه گزینه 2اینم راه حلش:

سعی کردم راه حلشو یکمی ساده تر توی این حل توضیح بدم ک یکمی مفهوم تر باشه
اون حل ک من برای سوال دوم تازه پایین اشتباهی نوشتم در واقع برای این سوال میشه:ک تغییر حجم ظاهری رو میخواد و جوابش میشه گزینه یک... این سوال سخت تره ولی حالا گفتم بفرستم ک اینم ببینید:

-
@yeganeh-fallah
سلام وقتتون بخیر سوال دومی چون تغییر حجم بخش فلزی و گوشتی رو میخواست براتون اصلاحش میکنم... میشه گزینه 2اینم راه حلش:

اون حل ک من برای سوال دوم تازه پایین اشتباهی نوشتم در واقع برای این سوال میشه:ک تغییر حجم ظاهری رو میخواد و جوابش میشه گزینه یک... این سوال سخت تره ولی حالا گفتم بفرستم ک اینم ببینید:

Amirreza Vafaei Moghadam قسمت بالا ساده کردن چه طور شد ۷ ب روی ۸
-
@yeganeh-fallah

Amirreza Vafaei Moghadam بعد چرا شد یک مگه فقط تغییرات حجم رو نخواسته بود
-
Y Yeganeh80 marked this topic as a question on

هر دو سوال