کمک درسی نهم
-
سلام . من دارم میرم به پایه نهم و میخواستم بدونم کمک درسی نهم برای امتحانات مدرسه و برای آزمون های ورودی مدارس نمونه دولتی و.... چی خوبه ؟
سپاس -
سلام . من دارم میرم به پایه نهم و میخواستم بدونم کمک درسی نهم برای امتحانات مدرسه و برای آزمون های ورودی مدارس نمونه دولتی و.... چی خوبه ؟
سپاسAydin Jafarpour
سلام مهم ترین چیز تسلط به دروس هستش چون ازمون تیزهوشان و نمونه فراتر از کتب درسی هست اگه تو امتحان سوالی رو بلد نبودی جواب نده نمره منفی نگیری برای ریاضی iq یا مبتکران خوبه بعد کتابای تکمیلی ویژه استعداد های درخشان رو هم بخونی خوبه بعد برای ادبیاتم مبتکران بخون و علوم هم iq عالیه برای عربی هم مبتکران بخون بقیه درسا هم یادم نمیاد ولی منظورم از بخون یعنی هم تسلط تو درس هم تسلط تو سوالات و تست هاست...
سوالات نمونه دولتی و تیزهوشان سالای پیش رو هم حل کن
برای تیزهوشان حتما استعداد تحلیلی بخون...
موفق باشی -
سپاسAydin Jafarpour سلام بچه هارو تگ کنید تا پیامتون دیده بشه
@دانش-آموزان-آلاء
ساجده نیکویی -
ممنونم خیلی سبز خوب نیستش؟ بعد میخواستم که درسنامه ی کاملی داشته باشه
-
Aydin Jafarpour
تو مدرسه تیزهوشان و نمونه کتابایی که گفتم رو پیشنهاد میکنن و کار میکنن این دلیل بر بد بودن خیلی سبز نیست ولی خب سطح iq و مبتکران بالاتر و سخت تر از خیلی سبزه و برای مدارس خاص مناسب تره...درسنامه هم دارن و iq علوم من یادمه درسنامش خیلی بیشتر کتاب درسی مطلب داشت حتی... -
Aydin Jafarpour
البته در ادامه اینکه گفتم مبتکران و iq بهترن اینم بگم که اگه درستون در حدی خوب نیست که بتونید اونا رو حل کنید خیلی سبز بخرید خیلی بهتره+اگه خیلی سبز خریدید نرید دیگه کتابای دیگه رو بخرید چون هم وقت نمیشه همه رو خوند و هم اینکه پول باید بدید و هم اینکه مهم یادگیریه و درسته که اون کتابا سطح بالاترن ولی اصلی ترین چیز همون مطالب کتابه که خیلی سبز پوشش داده...و اینکه در طول سال کتابا تغییر میکنن و بهتره صبر کنید و از معلمای مدرستون و مشاور مدرستون هم نظر بخواید... -
سلام من خودم نمونه قبول شدم و کتاب ۳۱ استان رو تست زدم ( فقط ازمون های نمونه سال های قبله ) و برای درسنامه هم فقط وقتی مشکل داشتم پیشتاز خیلی سبز رو میخوندم
اینم بگم که هیچ چیز مهم تر از کتاب درسی نیست .
توی خود ازمون نمونه هم درس دینی و قران رو خیلی جدی بگیر چون معمولا بچه ها بهش توجه نمیکنن خیلی تو قبولی تاثیر داره
شب امتحانی های خیلی سبز هم به نظرم خیلی کاربردی بودن . -
سپاساین پست پاک شده! -
سپاسAydin Jafarpour آی کیو
-
سلام من خودم نمونه قبول شدم و کتاب ۳۱ استان رو تست زدم ( فقط ازمون های نمونه سال های قبله ) و برای درسنامه هم فقط وقتی مشکل داشتم پیشتاز خیلی سبز رو میخوندم
اینم بگم که هیچ چیز مهم تر از کتاب درسی نیست .
توی خود ازمون نمونه هم درس دینی و قران رو خیلی جدی بگیر چون معمولا بچه ها بهش توجه نمیکنن خیلی تو قبولی تاثیر داره
شب امتحانی های خیلی سبز هم به نظرم خیلی کاربردی بودن .zahra ahmady ممنون یه سوال دیگه وقتی از پیشتاز استفاده میکردی واسه امتحانات مدرسه هم خوبه یا برای مدرسه باید یه کتاب دیگه تهیه کرد؟
-
zahra ahmady ممنون یه سوال دیگه وقتی از پیشتاز استفاده میکردی واسه امتحانات مدرسه هم خوبه یا برای مدرسه باید یه کتاب دیگه تهیه کرد؟
Aydin Jafarpour سلام فکر نکنم برای سال نهم نیازی به کتاب کمک درسی باشه دروس اونقدر سخت و پیچیده نیستن ...
میدونم روی صحبتتون با من نبود فقط خواستم نظرم بگم که تو این اوضاع الکی دنبال کتاب کمک درسی برای امتحانات مدرسه نباشید بازم هرچی خودتون صلاح میدونید
-
این پست پاک شده!
-
zahra ahmady ممنون یه سوال دیگه وقتی از پیشتاز استفاده میکردی واسه امتحانات مدرسه هم خوبه یا برای مدرسه باید یه کتاب دیگه تهیه کرد؟
Aydin Jafarpour در کمک درسی نهم گفته است:
خواهش میکنم
برای امتحانات مدرسه هم عالیه . هم سوال تشریحی داره هم تست های نمونه دولتی . درسنامش هم کامله