امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
همه تا الان دهمو خوندن ؟
-
ممنون حتما
-
Mr. Perfect آخ دقیقا
اصلا برنامه تابستونشون خوب نبود ،چون مثلا همون اولین روز برنامه ده ساعتی بود ،خب همه که نمیتونن کلا انقدر بخونن ،بعدم چه نیازه ده ساعت شروع کنی بعد یهو دو هفته اخر استراحت کنی و دیگه نخونی
یه مشکل دیگه ام بود ،به خاطر نبودن درس های عمومی و سریع تموم کردن دهم اومده بودن مثلا تو یه یه روز 4ساعت شیمی گذاشته بودن ،کی میتونه اخه 4ساعت شینی بهونه . -
Yegane Dehqan
سلام هیچ اشکالی نداره بنظر من منم مثل شما
یه مدت افسرده شده بودم
اما الان حس بهتری دارم
اشکال نداره همه چی درست میشه قول میدم️ -
Yegane Dehqan شما که وضعت خوبه
من دو هفته است دندون درد و آبسه دندون و ... اصلا نتونستم ازمون بدم، جمع بندی هم تا نصفه ها
حالا امیدوارم تا اول مهر حالم خوب شه که بتونم برم سر درس -
من کلا معتقدم که برنامه باید مبحثی باشه نه زمانی.
اگه تحقیق کنید میبینید که افراد موفق هیچ وقت خودشونو قید و بند زمان نمیکنن برای مثال میگم اگه رونالدو بخواد تمرین کنه هیچ وقت نمیگه که ۲ ساعت تمرین میکنم میگه به فرض ۱۰۰۰ تا فلان سبک رو تمرین میکنم منظورم اینکه ۱۰۰۰ تا فلان مدلی میزنه تا تمرین کنه برای درس هم به نظرم همینطوره باید خود را از بند زمان رها کرد و به کیفیت توجه کرد.
کلا روش برنامه زمانی از نظر روانشناسی هم چند تا مشکل دیگه هم داره از حوصله بحث خارجه.
-
@ftm-montazeri ان شاءالله که بهتر شی
منم به خاطر دندون درد عقب افتادم -
samaneh aghazadeh چیکار کردی که حس بهتری داری الان؟
من هدفم رو خیلیییی دوست دارم و واسش هم تلاش میکنم ولی متاسفانه اخرای تابستون نشد که زیاد تلاش کنم .
به خاطر این عذاب وجدان دارم اصلا🥲 -
Mr. Perfect در همه تا الان دهمو خوندن ؟ گفته است:
قید و بند زمان نمیکنن برای مثال میگم اگه رونالدو بخواد
نکته خوبی بود
-
Yegane Dehqan افسرده نشید بابا دوباره می ایید از اول می خونید منم اول خیلی این طور بودم ولی بعد که فکرش کردن با خودم گفتم ارزشی نداره پس نگران نباشید دوباره از اول همه چیز تکرار میشه
-
arthur morgan بله بله حق با شماست درسته
-
Yegane Dehqan مرسی عزیزم🤍
با اختلاف مزخرف ترین درد ممکن همین دندون درد
-
Yegane Dehqan
راستیتش یه انیمه شروع کردم
میدونم مسخرست ولی خودمو از همه چیززز دور کردم -
Mr. Perfect
مثال خیلی خوبی بود. -
Mr. Perfect
سلام
تقریبا با حرفتون موافقم
فقط ی مورد. بنظر من باید در برنامه هم کمیت حفظ بشه و هم کیفیت. اگه بخواد فقط به کیفیت اهمیت داده بشه ممکنه از اون طرف زمان برای خوندن همه مباحث کم بیاره
و از طرف دیگه بخواد فقط به کمیت توجه بشه ممکنه کیفیت بیاد پایین و در آخر به نتیجه مطلوبش نرسه
به صورت کلی باید با توجه به توانایی دانش آموز ی زمان به دروس اختصاص بده که تو اون زمان بحث رو خیلی خوب تموم کنه
هردوش باهم خوبه -
-