مرور دروس
-
سلام به همتون امیدوارم حالتون خوب باشه
من دروس دهم رو تموم کردم و میخوام برم سراغ یازدهم چه برنامه ای بچینم که دهم رو هم مرور کنم که فراموش نکنم شما راهکاری دارین؟ -
-
-
من دروس دهم رو تموم کردم و میخوام برم سراغ یازدهم چه برنامه ای بچینم که دهم رو هم مرور کنم که فراموش نکنم شما راهکاری دارین؟عباس زنگارکی آزمون شرکت نکردی؟
-
عباس زنگارکی آزمون شرکت نکردی؟
@yeganeh-fallah سلام بله شرکت کردم اما میخوام تقریبا هر چند روز یه بار مرور کنم وقت گیر نمیشه؟
-
من دروس دهم رو تموم کردم و میخوام برم سراغ یازدهم چه برنامه ای بچینم که دهم رو هم مرور کنم که فراموش نکنم شما راهکاری دارین؟عباس زنگارکی سلام
اگر دفترای خلاصه نویسی داری ، میتونی از اینا استفاده کنی
اگر نداری تورق های آلا رو ببین -
@yeganeh-fallah سلام بله شرکت کردم اما میخوام تقریبا هر چند روز یه بار مرور کنم وقت گیر نمیشه؟
عباس زنگارکی نه
اگه حدودا یک ساعت وقت بزاری مشکلی نداره -
عباس زنگارکی سلام
اگر دفترای خلاصه نویسی داری ، میتونی از اینا استفاده کنی
اگر نداری تورق های آلا رو ببینMaster Alien سلام خودم نظرم اینه که الان که میخوام تستارو مرور کنم نکات رو بنویسم
روش خوبیه؟ -
Master Alien سلام خودم نظرم اینه که الان که میخوام تستارو مرور کنم نکات رو بنویسم
روش خوبیه؟ -
عباس زنگارکی با برنامه ی ازمون پیش برو
-
عباس زنگارکی با برنامه ی ازمون پیش برو
M Mashhadi ازمون؟
-
من دروس دهم رو تموم کردم و میخوام برم سراغ یازدهم چه برنامه ای بچینم که دهم رو هم مرور کنم که فراموش نکنم شما راهکاری دارین؟عباس زنگارکی سلام برادر خوبی؟؟؟
شما میتونی هر روز در حالی که داری ۱۱ ام رو میخونی چند تا تست هم از دهم بزنی👍 -
عباس زنگارکی سلام برادر خوبی؟؟؟
شما میتونی هر روز در حالی که داری ۱۱ ام رو میخونی چند تا تست هم از دهم بزنی👍Alireza Aminipour سلام عزیز خوبی ممنون از راهنماییتون
-
Master Alien سلام خودم نظرم اینه که الان که میخوام تستارو مرور کنم نکات رو بنویسم
روش خوبیه؟عباس زنگارکی اوکیه
-
M Mashhadi ازمون؟
عباس زنگارکی آزمونی که ثبت نام میکنی طبق برنامه راهبردیش جلو برو مرور هم داره