تمرکز (لطفا راهنمایی)
-
سلام دوستان وقت بخیر ...
تا حالا شده شما هم وسط فیلم دیدن (الا . ابریشم و...) حواستون پرت شه؟؟؟
چیکار میکنید؟
چ راهکارایی پیشنهاد میکنید؟؟
دست خودم نیست یهو خیلی بصورت ناخوداگاه فکرم میره سمت مدرسه و معلما و مشاور. و چیزای دیگه و غرق فکر کردن بهشون میشم.دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام دوستان وقت بخیر ...
چیکار میکنید؟
دست خودم نیست یهو خیلی بصورت ناخوداگاه فکرم میره سمت مدرسه و معلما و مشاور. و چیزای دیگه و غرق فکر کردن بهشون میشم.دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاmahsaaa rezaeee
سلام وقتتون بخیر، ویس داخل این پستم توی این تاپیک ممکنه تا حد زیادی بدردتون بخوره: پست -
سلام دوستان وقت بخیر ...
چیکار میکنید؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاmahsaaa rezaeee سلام یک روش هست به نام ایست ی کاغذ کوچیک کنارت میزاری وسطش مینوسی ایست فیلمو پلی کن هرچیزی تو ذهنت میاد که میخواد حواستو پرت کنه در حد یک کلمه بنویس اطراف همون ایست خود به خود حواست جمع میشه یعنی روشش برای من اثر میکنه شما هم امتحان کنید 👌
-
mahsaaa rezaeee
سلام وقتتون بخیر، ویس داخل این پستم توی این تاپیک ممکنه تا حد زیادی بدردتون بخوره: پستAmirreza Vafaei Moghadam ایده ی خوبی بود:ok_hand_medium-light_skin_tone:
-
mahsaaa rezaeee سلام یک روش هست به نام ایست ی کاغذ کوچیک کنارت میزاری وسطش مینوسی ایست فیلمو پلی کن هرچیزی تو ذهنت میاد که میخواد حواستو پرت کنه در حد یک کلمه بنویس اطراف همون ایست خود به خود حواست جمع میشه یعنی روشش برای من اثر میکنه شما هم امتحان کنید 👌
Asal Naseri 0 انجامش میدم:ok_hand_light_skin_tone: ممنون از همتون
-
سلام دوستان وقت بخیر ...
چیکار میکنید؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاسلام دوست عزیزم
ببینید تمرکز یه بحث اکتسابی هست پس یعنی میتونی با تمرین قویترش کنی برای اینکه به قول آقای یاری به تمرکز لیزری دست پیدا کنی باید ذهنت رو درگیر کنی برای درس خوندن اونم با کمیت زیاد اگه اینکار رو کنی در زمان ۱و۲ ماه به تمرکز خوبی دست پیدا میکنی برای مثال روزی ۱۰ ساعت درس خوندن.البته باید بگم که باید ذهنت رو تمرین بدی به صورت مستمر این فرایند درس خوندن رو ادامه بدی نه به صورت یکی روز بخون و دو روز نخون... .
پ.ن:میدانید که در بحث درس خوندن دو فاکتور بسیار مهم است برای دست پيدا کردن به موفقیت آن هم یکی کمیت هست و دیگری کیفیت(تمرکز و حافظه و ...) هست و ضمنا کیفیت بسیار مهمتر از کمیت هست برای بدست آوردن کیفیت بالا باید کمیت بالایی هم داشته باشی بنابراین نتیجه میگیریم که پشت بند کمیت،کیفیت هست به عبارتی نمیتوان با روز ۳و۴ ساعت درس خوندن به کیفیت بالایی دست یافت پس شما برای اینکه کیفیت یا همان تمرکز خود را بالا ببرید باید کمیت مناسبی هم داشته باشید.
موفق باشید.
-
سلام دوست عزیزم
ببینید تمرکز یه بحث اکتسابی هست پس یعنی میتونی با تمرین قویترش کنی برای اینکه به قول آقای یاری به تمرکز لیزری دست پیدا کنی باید ذهنت رو درگیر کنی برای درس خوندن اونم با کمیت زیاد اگه اینکار رو کنی در زمان ۱و۲ ماه به تمرکز خوبی دست پیدا میکنی برای مثال روزی ۱۰ ساعت درس خوندن.البته باید بگم که باید ذهنت رو تمرین بدی به صورت مستمر این فرایند درس خوندن رو ادامه بدی نه به صورت یکی روز بخون و دو روز نخون... .
پ.ن:میدانید که در بحث درس خوندن دو فاکتور بسیار مهم است برای دست پيدا کردن به موفقیت آن هم یکی کمیت هست و دیگری کیفیت(تمرکز و حافظه و ...) هست و ضمنا کیفیت بسیار مهمتر از کمیت هست برای بدست آوردن کیفیت بالا باید کمیت بالایی هم داشته باشی بنابراین نتیجه میگیریم که پشت بند کمیت،کیفیت هست به عبارتی نمیتوان با روز ۳و۴ ساعت درس خوندن به کیفیت بالایی دست یافت پس شما برای اینکه کیفیت یا همان تمرکز خود را بالا ببرید باید کمیت مناسبی هم داشته باشید.
موفق باشید.
@mr-perfect :ok_hand_medium-light_skin_tone: :ok_hand_medium-light_skin_tone:
-
Amirreza Vafaei Moghadam ایده ی خوبی بود:ok_hand_medium-light_skin_tone:
mahsaaa rezaeee موفق باشید🌷🌷