Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خانواده
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای

خانواده

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
124 دیدگاه‌ها 33 کاربران 1.9k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • امیررضا الهی 0ا امیررضا الهی 0

@m-sina بدون خودت یه جایی کاری کردی و مادرت رو حساس کردی بهترین راه حال این است که هر وقت سرکوفت زد بگی خدا خودش می بینه و من بیشر درس می خونم و قطعا به خاطر سر کوفت مادرم من در اولویت امداد الهی هستم البته اگر به دین اعتقاد داری

G آفلاین
    G آفلاین
    Galadriel
    دانشجویان درس خون
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شده

امیررضا الهی 0
    مامانا فقط نگرانن و از نگرانی اینارو میگن
    من سال دهم و یازدهم ترازام فوق العاده بودن اما باز مامانم گیر میداد
    ولی چون ترازم خوب بود کمتر واکنش میدادم
    سال دوازدهم فشار زیاد شد افت تراز پیداکردم و حساس تر شدم مامان منم هی بیشتر گیر داد

مژده ای دل…🌱💚

امیررضا الهی 0ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • G Galadriel

امیررضا الهی 0
      مامانا فقط نگرانن و از نگرانی اینارو میگن
      من سال دهم و یازدهم ترازام فوق العاده بودن اما باز مامانم گیر میداد
      ولی چون ترازم خوب بود کمتر واکنش میدادم
      سال دوازدهم فشار زیاد شد افت تراز پیداکردم و حساس تر شدم مامان منم هی بیشتر گیر داد

امیررضا الهی 0ا آفلاین
      امیررضا الهی 0ا آفلاین
      امیررضا الهی 0
      دانش آموزان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@f-seif-0 خوب ما هم با استناد به مفاهیم عقلانی مثل تراز رتبه درصد ساعت مطالعه و روند پیشرفت در کار به اون ها خودمون رو اثبات کنیم.

G 2 پاسخ آخرین پاسخ
      0

@f-seif-0 خوب ما هم با استناد به مفاهیم عقلانی مثل تراز رتبه درصد ساعت مطالعه و روند پیشرفت در کار به اون ها خودمون رو اثبات کنیم.

G آفلاین
        G آفلاین
        Galadriel
        دانشجویان درس خون

امیررضا الهی 0
        ولی من مورد داشتم ترازم میشد 6800 باز گیر میداد تو باید بالا 7500 باشی🙄 🙄

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

G آفلاین
          G آفلاین
          Galadriel
          دانشجویان درس خون

امیررضا الهی 0
          این ی وسواسه بعضی از مامان باباها دارن
          و فقط خود دانشاموز باید درست برخورد کنه بیخیال باشه من خودم داشتم درکشم میکنم واقعن چون هرکار کردم مامانم ب یچی دیگه گیر داد

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • IIAIII IIAII

امیررضا الهی 0 در خانواده گفته است:

Amirreza Vafaei Moghadam دوست عزیز من ساعات درس خوندن رو گفتم بعد از اینکه درسش رو مطالعه کرد در حد 2 دقیقه گزارش کار شفاهی یا حتی کتبی به خانواده یا فرد مورد نظر بده و از روند پیشرفتش اون فرد رو قانع کنه و حتی برای اینده با توجه به وضعیتش وعده بده و با مسالمت اوضاع رو کنترل کنه .

مادرم میدونه من روزی چند ساعت و چی میخونم
            مسالمت هم روی مادر من دیگه جواب نمیده

امیررضا الهی 0ا آفلاین
            امیررضا الهی 0ا آفلاین
            امیررضا الهی 0
            دانش آموزان آلاء

@m-sina چه طور ممکنه مسالمت تاثیری نداشته باشه مگه تو دختر یا پسرش نیستی مگه سر راهی بگو من اینقدر مطالعه می کنم نتیجه را هم در اولین ازمون نشان می دهم به من فرصت دهید من اول راهم و...... از این جور حرفا.

G IIAIII 2 پاسخ آخرین پاسخ
            0

@m-sina چه طور ممکنه مسالمت تاثیری نداشته باشه مگه تو دختر یا پسرش نیستی مگه سر راهی بگو من اینقدر مطالعه می کنم نتیجه را هم در اولین ازمون نشان می دهم به من فرصت دهید من اول راهم و...... از این جور حرفا.

G آفلاین
              G آفلاین
              Galadriel
              دانشجویان درس خون

امیررضا الهی 0
              نه اصن اینا جوب نمیده😂 😂 😂

مژده ای دل…🌱💚

1
              • G Galadriel

امیررضا الهی 0
                نه اصن اینا جوب نمیده😂 😂 😂

امیررضا الهی 0ا آفلاین
                امیررضا الهی 0ا آفلاین
                امیررضا الهی 0
                دانش آموزان آلاء

@f-seif-0 من گفتم و جواب هم داده اگه راهی دیگه داری بگو اگر نداری ایه یاس نخون.

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

@f-seif-0 من گفتم و جواب هم داده اگه راهی دیگه داری بگو اگر نداری ایه یاس نخون.

G آفلاین
                  G آفلاین
                  Galadriel
                  دانشجویان درس خون

امیررضا الهی 0
                  من پایین تر گفتم بعضیا وسواس دارن یکی مث مامان خودمن وسواس داره نسبت به تراز و درس و اینا مخصوصن از وقتی کنکور98 داده شد بدتر شد
                  هیچ راهی برای تغییر اونا نیست فقط باید بی محل کنی و خونسرد باشی و تمرکزت رو بزاری رو هدفت وگرنه ضربه میخوری

مژده ای دل…🌱💚

1
                  • G Galadriel

امیررضا الهی 0
                    من پایین تر گفتم بعضیا وسواس دارن یکی مث مامان خودمن وسواس داره نسبت به تراز و درس و اینا مخصوصن از وقتی کنکور98 داده شد بدتر شد
                    هیچ راهی برای تغییر اونا نیست فقط باید بی محل کنی و خونسرد باشی و تمرکزت رو بزاری رو هدفت وگرنه ضربه میخوری

امیررضا الهی 0ا آفلاین
                    امیررضا الهی 0ا آفلاین
                    امیررضا الهی 0
                    دانش آموزان آلاء

@f-seif-0 خوب اگر کسی نتونی بی محلی کنه چی اگر نتونه حرف زور رو تحمل کنه چی باید در ایده هامون طیف عظیمی از شخصیت ها را در نظر بگیریم و الکی و بی پایه نظر ندیم.

G IIAIII 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

@f-seif-0 خوب اگر کسی نتونی بی محلی کنه چی اگر نتونه حرف زور رو تحمل کنه چی باید در ایده هامون طیف عظیمی از شخصیت ها را در نظر بگیریم و الکی و بی پایه نظر ندیم.

G آفلاین
                      G آفلاین
                      Galadriel
                      دانشجویان درس خون

امیررضا الهی 0
                      من براساس تجربه خودم نظر دادم اقای محترم 🙂
                      بهترین راه همینه من خودم نمیتونستم بی محل کنمو خیلی ضربه خوردم هم تو کنکورم هم سلامتیم نابود شد
                      و این هیچ ربطی ب شخصیت نداره ادم وقتی یادبگیره به هرچیزی واکنش نشون نده و خودشو اذیت نکنه اونوقته ک بزرگ شده
                      منم تجربمو به این اقا پسر گفتم که دوروز دیگه همچیشو نبازه و تازه به حرفای من برسه
                      یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بزاریم حتی اگه درکش نمیکنیم 🙂
                      موفق باشین

مژده ای دل…🌱💚

4
                      • G Galadriel

امیررضا الهی 0
                        من براساس تجربه خودم نظر دادم اقای محترم 🙂
                        بهترین راه همینه من خودم نمیتونستم بی محل کنمو خیلی ضربه خوردم هم تو کنکورم هم سلامتیم نابود شد
                        و این هیچ ربطی ب شخصیت نداره ادم وقتی یادبگیره به هرچیزی واکنش نشون نده و خودشو اذیت نکنه اونوقته ک بزرگ شده
                        منم تجربمو به این اقا پسر گفتم که دوروز دیگه همچیشو نبازه و تازه به حرفای من برسه
                        یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بزاریم حتی اگه درکش نمیکنیم 🙂
                        موفق باشین

امیررضا الهی 0ا آفلاین
                        امیررضا الهی 0ا آفلاین
                        امیررضا الهی 0
                        دانش آموزان آلاء

@f-seif-0 درود خدا بر تو و خانواده ات وسلام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

IIAIII آفلاین
                          IIAIII آفلاین
                          IIAII

امیررضا الهی 0 باشه دفعه بعد بهش میگم یه فرصت دیگه بهم بده
                          ببینم جواب میده یانه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

@m-sina بدون خودت یه جایی کاری کردی و مادرت رو حساس کردی بهترین راه حال این است که هر وقت سرکوفت زد بگی خدا خودش می بینه و من بیشر درس می خونم و قطعا به خاطر سر کوفت مادرم من در اولویت امداد الهی هستم البته اگر به دین اعتقاد داری

IIAIII آفلاین
                            IIAIII آفلاین
                            IIAII

بخدا هیچ کاری نکردم مثلا چه کاری کردم بنظرت؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • G Galadriel

@m-sina
                              @m-sina
                              جرا خیلی قبلن گریه میکردم همش یا حواسم پرت میشد یهو ب خودم میومدم میدیم انقد ناخون کشیدم رو دستم زخم شده
                              ولی دیگه پوست کلفت شدم
                              چون یجا ضربشو خوردم
                              حتی چن روز پیش ب مامانم گفتم دیگه حرفات برام مهم نیستنو من فقط کاری رو میکنم که فکر میکنم درسته و کمکم میکنه
                              مثلن پارسال همش گیر میداد تو چرا زیاد کتاب نمیخونی باید زیاد کتاب بخونی
                              منم بیشتر کتاب میخوندم تا دست از سرم بکشه مثلن حتی میرم ب پشتیبان قلمچیم میگف فاطمه ما کتاب نمیخونه فق تست میزنه
                              اخرشم همون کم تست زدنه زد ب کمرم😂 😂
                              یادبگیر نسبت ب هرچیزی بیخیال باشی
                              این راز موفقیت و خوشبختیه تو فقط باید یک نفر رو از خودت راضی نگه داری اونم خودتی
                              اشتباهات منو بقیه رو تکرار نکن دوست من

IIAIII آفلاین
                              IIAIII آفلاین
                              IIAII

@f-seif-0 در خانواده گفته است:

@m-sina
                              @m-sina
                              جرا خیلی قبلن گریه میکردم همش یا حواسم پرت میشد یهو ب خودم میومدم میدیم انقد ناخون کشیدم رو دستم زخم شده
                              ولی دیگه پوست کلفت شدم
                              چون یجا ضربشو خوردم
                              حتی چن روز پیش ب مامانم گفتم دیگه حرفات برام مهم نیستنو من فقط کاری رو میکنم که فکر میکنم درسته و کمکم میکنه
                              منم بیشتر کتاب میخوندم تا دست از سرم بکشه مثلن حتی میرم ب پشتیبان قلمچیم میگف فاطمه ما کتاب نمیخونه فق تست میزنه
                              این راز موفقیت و خوشبختیه تو فقط باید یک نفر رو از خودت راضی نگه داری اونم خودتی

اره مادر منم یه روز به x گیر میده میگه برو سراغ y. فرداش میگه چرا اومدی سراغ y باید میرفتی سراغ x

0
                              • IIAIII IIAII

@f-seif-0 در خانواده گفته است:

@m-sina
                                @m-sina
                                ولی دیگه پوست کلفت شدم
                                چون یجا ضربشو خوردم

اره مادر منم یه روز به x گیر میده میگه برو سراغ y. فرداش میگه چرا اومدی سراغ y باید میرفتی سراغ x

امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                امیررضا الهی 0
                                دانش آموزان آلاء

@m-sina نه جان من اغراق نمی کنی یا از مادرت در ذهنت یک شخصیت خدایی نکره ظالم نساختی شاید این باشه که این همه گارد می گیری نرم باش و وعده بده. حتی سر خرمن

امیررضا الهی 0ا IIAIII 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

@m-sina نه جان من اغراق نمی کنی یا از مادرت در ذهنت یک شخصیت خدایی نکره ظالم نساختی شاید این باشه که این همه گارد می گیری نرم باش و وعده بده. حتی سر خرمن

امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                  امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                  امیررضا الهی 0
                                  دانش آموزان آلاء
                                  این پست پاک شده!
                                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

IIAIII آفلاین
                                    IIAIII آفلاین
                                    IIAII

منظور دوستمون اینه که جلوش بگیم باشه هرچی تو بگی
                                    پشت سر کار خودمونو بکنیم
                                    نه اینکه درگیر بشیم تا حرفمونو به کرسی بنشونیم تا مادرمون اجازه بده چطوری درس بخونیم

درواقع بی محلی به معنی توهین نیست.

1

IIAIII آفلاین
                                      IIAIII آفلاین
                                      IIAII

بخدا من نرم رفتار میکنم. این مادر شماست که هرچی تو میگی قبول میکنه. مادر من فرق داره

1
                                      • IIAIII IIAII

منظور دوستمون اینه که جلوش بگیم باشه هرچی تو بگی
                                        پشت سر کار خودمونو بکنیم
                                        نه اینکه درگیر بشیم تا حرفمونو به کرسی بنشونیم تا مادرمون اجازه بده چطوری درس بخونیم

درواقع بی محلی به معنی توهین نیست.

امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                        امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                        امیررضا الهی 0
                                        دانش آموزان آلاء

@m-sina منم منظورم اولا شما نبودید ثانیا نه گفتم بی احترمی کنید گفتم با زبان نرم و عقلانی قانع کنید .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • IIAIII IIAII

بخدا من نرم رفتار میکنم. این مادر شماست که هرچی تو میگی قبول میکنه. مادر من فرق داره

امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                          امیررضا الهی 0ا آفلاین
                                          امیررضا الهی 0
                                          دانش آموزان آلاء

@m-sina بابا منم این مشکل کما بدتر از این رو داشتم قول دادم و عمل کردم زمانی که دید تلاشم را اعتماد کرد و فرصت داد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه