سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
خانواده
-
امیررضا الهی 0
مامانا فقط نگرانن و از نگرانی اینارو میگن
من سال دهم و یازدهم ترازام فوق العاده بودن اما باز مامانم گیر میداد
ولی چون ترازم خوب بود کمتر واکنش میدادم
سال دوازدهم فشار زیاد شد افت تراز پیداکردم و حساس تر شدم مامان منم هی بیشتر گیر داد -
@f-seif-0 خوب ما هم با استناد به مفاهیم عقلانی مثل تراز رتبه درصد ساعت مطالعه و روند پیشرفت در کار به اون ها خودمون رو اثبات کنیم.
-
امیررضا الهی 0
ولی من مورد داشتم ترازم میشد 6800 باز گیر میداد تو باید بالا 7500 باشی -
امیررضا الهی 0
این ی وسواسه بعضی از مامان باباها دارن
و فقط خود دانشاموز باید درست برخورد کنه بیخیال باشه من خودم داشتم درکشم میکنم واقعن چون هرکار کردم مامانم ب یچی دیگه گیر داد -
@m-sina چه طور ممکنه مسالمت تاثیری نداشته باشه مگه تو دختر یا پسرش نیستی مگه سر راهی بگو من اینقدر مطالعه می کنم نتیجه را هم در اولین ازمون نشان می دهم به من فرصت دهید من اول راهم و...... از این جور حرفا.
-
امیررضا الهی 0
نه اصن اینا جوب نمیده -
@f-seif-0 من گفتم و جواب هم داده اگه راهی دیگه داری بگو اگر نداری ایه یاس نخون.
-
امیررضا الهی 0
من پایین تر گفتم بعضیا وسواس دارن یکی مث مامان خودمن وسواس داره نسبت به تراز و درس و اینا مخصوصن از وقتی کنکور98 داده شد بدتر شد
هیچ راهی برای تغییر اونا نیست فقط باید بی محل کنی و خونسرد باشی و تمرکزت رو بزاری رو هدفت وگرنه ضربه میخوری -
@f-seif-0 خوب اگر کسی نتونی بی محلی کنه چی اگر نتونه حرف زور رو تحمل کنه چی باید در ایده هامون طیف عظیمی از شخصیت ها را در نظر بگیریم و الکی و بی پایه نظر ندیم.
-
امیررضا الهی 0
من براساس تجربه خودم نظر دادم اقای محترم
بهترین راه همینه من خودم نمیتونستم بی محل کنمو خیلی ضربه خوردم هم تو کنکورم هم سلامتیم نابود شد
و این هیچ ربطی ب شخصیت نداره ادم وقتی یادبگیره به هرچیزی واکنش نشون نده و خودشو اذیت نکنه اونوقته ک بزرگ شده
منم تجربمو به این اقا پسر گفتم که دوروز دیگه همچیشو نبازه و تازه به حرفای من برسه
یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بزاریم حتی اگه درکش نمیکنیم
موفق باشین -
@f-seif-0 درود خدا بر تو و خانواده ات وسلام
-
امیررضا الهی 0 باشه دفعه بعد بهش میگم یه فرصت دیگه بهم بده
ببینم جواب میده یانه -
امیررضا الهی 0 در خانواده گفته است:
@m-sina بدون خودت یه جایی کاری کردی و مادرت رو حساس کردی بهترین راه حال این است که هر وقت سرکوفت زد بگی خدا خودش می بینه و من بیشر درس می خونم و قطعا به خاطر سر کوفت مادرم من در اولویت امداد الهی هستم البته اگر به دین اعتقاد داری
بخدا هیچ کاری نکردم مثلا چه کاری کردم بنظرت؟
-
@f-seif-0 در خانواده گفته است:
@m-sina
@m-sina
جرا خیلی قبلن گریه میکردم همش یا حواسم پرت میشد یهو ب خودم میومدم میدیم انقد ناخون کشیدم رو دستم زخم شده
ولی دیگه پوست کلفت شدم
چون یجا ضربشو خوردم
حتی چن روز پیش ب مامانم گفتم دیگه حرفات برام مهم نیستنو من فقط کاری رو میکنم که فکر میکنم درسته و کمکم میکنه
مثلن پارسال همش گیر میداد تو چرا زیاد کتاب نمیخونی باید زیاد کتاب بخونی
منم بیشتر کتاب میخوندم تا دست از سرم بکشه مثلن حتی میرم ب پشتیبان قلمچیم میگف فاطمه ما کتاب نمیخونه فق تست میزنه
اخرشم همون کم تست زدنه زد ب کمرم
یادبگیر نسبت ب هرچیزی بیخیال باشی
این راز موفقیت و خوشبختیه تو فقط باید یک نفر رو از خودت راضی نگه داری اونم خودتی
اشتباهات منو بقیه رو تکرار نکن دوست مناره مادر منم یه روز به x گیر میده میگه برو سراغ y. فرداش میگه چرا اومدی سراغ y باید میرفتی سراغ x
-
@m-sina نه جان من اغراق نمی کنی یا از مادرت در ذهنت یک شخصیت خدایی نکره ظالم نساختی شاید این باشه که این همه گارد می گیری نرم باش و وعده بده. حتی سر خرمن
-
این پست پاک شده!
-
@f-seif-0 خوب اگر کسی نتونی بی محلی کنه چی اگر نتونه حرف زور رو تحمل کنه چی باید در ایده هامون طیف عظیمی از شخصیت ها را در نظر بگیریم و الکی و بی پایه نظر ندیم.
منظور دوستمون اینه که جلوش بگیم باشه هرچی تو بگی
پشت سر کار خودمونو بکنیم
نه اینکه درگیر بشیم تا حرفمونو به کرسی بنشونیم تا مادرمون اجازه بده چطوری درس بخونیمدرواقع بی محلی به معنی توهین نیست.
-
@m-sina نه جان من اغراق نمی کنی یا از مادرت در ذهنت یک شخصیت خدایی نکره ظالم نساختی شاید این باشه که این همه گارد می گیری نرم باش و وعده بده. حتی سر خرمن
بخدا من نرم رفتار میکنم. این مادر شماست که هرچی تو میگی قبول میکنه. مادر من فرق داره
-
@m-sina منم منظورم اولا شما نبودید ثانیا نه گفتم بی احترمی کنید گفتم با زبان نرم و عقلانی قانع کنید .
-
@m-sina بابا منم این مشکل کما بدتر از این رو داشتم قول دادم و عمل کردم زمانی که دید تلاشم را اعتماد کرد و فرصت داد.