ساباط کاروان راه ابریشم (1)
-
آقای یزدیان ما دیگه از استراحت داریم زخم بستر میگیریم
اگه میشه یکم ما رو هم در جریان بزارید که دیگه تا این استراحت تا زیر زبونمون مزه نکرده کار های مقدماتی رو انجام بدیم
بچه ها لطفاً لایک و تایید کنید تا متوجه بشن حرف همه ماست@ادمین @مدیر-محصول-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
ali vahedy آره واقعا از استراحت دیگه خسته شدیم.
-
بچه ها یه سوال
شما هم موقع استراحت عذاب وجدان میگیرید که چرا درس نمیخونید یا فقط من اینجوری ام ؟ -
بچه ها یه سوال
شما هم موقع استراحت عذاب وجدان میگیرید که چرا درس نمیخونید یا فقط من اینجوری ام ؟Yegane Dehqan خیلی
-
بچه ها یه سوال
شما هم موقع استراحت عذاب وجدان میگیرید که چرا درس نمیخونید یا فقط من اینجوری ام ؟ -
بچه ها یه سوال
شما هم موقع استراحت عذاب وجدان میگیرید که چرا درس نمیخونید یا فقط من اینجوری ام ؟Yegane Dehqan
منم -
من کی اعتبارم زیاد میشه بتونم رای منفی بدم ؟
-
ای کاش یکم فیلمای مشاوره ای درست میکردین که یه توضیحاتی در باره درس خوندن کنکوری بدن . واقعا انتظارم از مشاورین الا خیلی بیشتر بود به خصوص اقای یاری . جزوه ها هم که خبری ازشون نیست . ماییم و کلی از پرسش های بی پاسخ در این چند هفته.
-
ای کاش یکم فیلمای مشاوره ای درست میکردین که یه توضیحاتی در باره درس خوندن کنکوری بدن . واقعا انتظارم از مشاورین الا خیلی بیشتر بود به خصوص اقای یاری . جزوه ها هم که خبری ازشون نیست . ماییم و کلی از پرسش های بی پاسخ در این چند هفته.
mahdi shokry والا دیگه کاسه صبر لبریز شده ، هیچ کس توی انجمن نمیاد جواب دانش آموزا رو بده
-
Arshia Yazdian
سلام آقا ارشیا، یه پیشنهاد دارم: زمان ثبت سفارش برای جزوات لطفا بگذارید خودمان درس هایی رو که میخواهیم سفارش دهیم(سفارش به صورت پک کامل نباشه) مثلا من خودم الان جزوه ی ریاضیات رو دارم و اگه یکی هم شما برام بفرستین هم کاغذ اسراف میشه و هم پول اضافه باید بدم...(یا شاید مثلا کنکوری های سال پیش که راه ابریشمی بودن فقط نیاز به جزوه یک درس داشته باشن... یا اصن شاید یک نفر فقط راه ابریشم یک درس رو خریداری کرده!) مطمئنا بچه ها هم با نظر من موافق هستن... با سپاس از زحمات جنابعالیامیر وحدتی خیلی پیشنهاد خوبه ، ولب اصلا خبری از چگونگی و روند ثبت نام نیست
-
اگه میشه یکم ما رو هم در جریان بزارید که دیگه تا این استراحت تا زیر زبونمون مزه نکرده کار های مقدماتی رو انجام بدیم
بچه ها لطفاً لایک و تایید کنید تا متوجه بشن حرف همه ماست@ادمین @مدیر-محصول-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
ali vahedy در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
دوستان برنامه منتشر شد
-
دوستای خفن راه ابریشمی سلام
امروز پس از طوفان سخت جزوات که مشغول آماده کردن اون بودیم یکم سرم خلوت شد
منم گفتم تا فرصت هست بیام و یه سری به رفیقام بزنم
امروز باهم یه صحبتی داشته باشیم، یه دورهمی ابریشمی
حتی دوستایی که ابریشمی نشدن هم بیان و کنار هم باشیم
از بحث آزاد بگیر تا انتقاد و پیشنهاد و هرچی
حالا اصلا بگم ساباط چی هست؟ چرا اسمشو گذاشتم ساباط راه ابریشم؟باز هم اسمی عجیب؟کی انتخابش کرده اصن؟
بزار برای این که سر صحبت باز شه شما این سوالات رو جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian سلام ببخشید اقای یزدیان من پی دی اف گزینه دو ماله فارع تحصیل باز نمیشه برام وعلاوه بر اون راجب جزوه ها خبر ندارید بخدا مردیم از استرس
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد