پیله ها جز برنامه مطالعه مهر ماه نیست !
-
سلام دوست عزیز
ببین این برنامه چون برای همه چیده شده اشکالات زیادی داره
به نظرم که باید خودمون برنامه ریزی کنیم -
من پیله های عمومی رو تو اردو دیدم ، بهت پیشنهاد میکنم تو این یک هفته ببینی تموم کنی ، دینی چیزی نداره ، زبان هم خیلی لذت بخشه پیلش ، عربی هم کوتاهه ، فقط فارسی زیاده که اونم حجم زیادش برای تست هست خوت بزن تستا رو بعد با فیلم سریع چک کن ، اخر جزوه فارسی هم پاسخ کلیدی داره
برای همین میگفتم زود تر این برنامه رو بدین کسایی که مشکل دارن زود تر انجام بدن کارا رو که مهر به مشکل بر نخورن مندن اخر شهریور دادن 😑 -
من پیله های عمومی رو تو اردو دیدم ، بهت پیشنهاد میکنم تو این یک هفته ببینی تموم کنی ، دینی چیزی نداره ، زبان هم خیلی لذت بخشه پیلش ، عربی هم کوتاهه ، فقط فارسی زیاده که اونم حجم زیادش برای تست هست خوت بزن تستا رو بعد با فیلم سریع چک کن ، اخر جزوه فارسی هم پاسخ کلیدی داره
برای همین میگفتم زود تر این برنامه رو بدین کسایی که مشکل دارن زود تر انجام بدن کارا رو که مهر به مشکل بر نخورن مندن اخر شهریور دادن 😑mahdi shokry اره واقعا من اگه میدونستم پیله تو برنامه نیست ، شاید زودتر برا دیدن پیله ها اقدام میکردم😕
-
از همین امروز بیشتر از سه چهار روز تا شروع برنامه وقت هست خودمون بریم پیله رو بخونیم دیگه
-
mahdi shokry اره واقعا من اگه میدونستم پیله تو برنامه نیست ، شاید زودتر برا دیدن پیله ها اقدام میکردم😕
امیر رضا فتح اللهی اشکالی نداره پیله ها به جز فارسی بقیه خیلی هم مهم نیست ، مباحثش هم سخت نیست ، سریع میشه جمعش کرد .
-
سلام
بنده به شخصه پیله های دروس تخصصی رو یکبار دیدم و باز با این حال نظرم این بود که یکبار هم از اول مهر ببینمش ، ولی کلا تو برنامه پیله چیده نشده بوددوم اینکه قراره از اول مهر پکیج عمومی هارو بخرم ، پس از مهر پیله های اون رو نگاه میکنم
میخواستم ببینم دوستان چیکار میکنن در این باره
پیله هارو یعنی خودمون توی طول هفته تقسیم بندی کنیم و توی ساعات مدرسه اون رو نگاه کنیم ، یا دوستان پیشنهاد بهتری دارن ؟امیر رضا فتح اللهی تا شروع برنامه 12 روز وقت هست دیگه پیله چقدره مگه
البته اگه گ دو باشید سه چهار روز وقت دارید بازم میشه دید -
امیر رضا فتح اللهی تا شروع برنامه 12 روز وقت هست دیگه پیله چقدره مگه
البته اگه گ دو باشید سه چهار روز وقت دارید بازم میشه دیدmahsaaa rezaeee 😐کدوم برنامه ۱۲ روز مونده تا شروعش ؟ من که گزینه دو انتخاب کردم از دو مهر شروع میشه ؟
-
mahsaaa rezaeee 😐کدوم برنامه ۱۲ روز مونده تا شروعش ؟ من که گزینه دو انتخاب کردم از دو مهر شروع میشه ؟
امیر رضا فتح اللهی برای قلمچیا از 9 مهر شروع میشه
-
mahdi shokry اره واقعا من اگه میدونستم پیله تو برنامه نیست ، شاید زودتر برا دیدن پیله ها اقدام میکردم😕
امیر رضا فتح اللهی
منم
حالا بجز این منتظر جزوات فیزیکی موندم و الان که چند روز مونده به مهر نمیدونم باید چیکار کنم😕 -
از فردا شروع کنید ب خوندن، روزی ۸ تا پیله ببینید و خب قطعا تا مهر تموم نمیشه، دو روز از مهر هم پیله هارو ببینید، از بعدش برنامه رو پیش برید، و چون ۳ روز شهادت خالیه، درس بخونید و برسونید خودتون رو تا اخرش، منم همین کارو میکنم.
خیلی ناراحتم بخاطر این بی دقتی آلاء ولی خب چاره ای نیست، کاریش نمیشه کرد، باید باهاش کنار بیام.
مشکل اصلی الان جزوه ها هست ن پیله ها...
ک آلا هییییچ خبری بهمون نمیده و هنوز مارو گیج نگه داشته، نمیدونیم پرینت بگیریم، یا نگیریم... -
سلام
بنده به شخصه پیله های دروس تخصصی رو یکبار دیدم و باز با این حال نظرم این بود که یکبار هم از اول مهر ببینمش ، ولی کلا تو برنامه پیله چیده نشده بوددوم اینکه قراره از اول مهر پکیج عمومی هارو بخرم ، پس از مهر پیله های اون رو نگاه میکنم
میخواستم ببینم دوستان چیکار میکنن در این باره
پیله هارو یعنی خودمون توی طول هفته تقسیم بندی کنیم و توی ساعات مدرسه اون رو نگاه کنیم ، یا دوستان پیشنهاد بهتری دارن ؟امیر رضا فتح اللهی
دقیقااا...منم میخواستم دوباره پیله هارو ببینم😢 وقتی دیدم با اینکه گفتن تو برنامه مهر هست ولی نبود واقعا حالم بد شد..الان تو 4یا5روز چطوری تمومشون کنیم؟..حالا اینا ب کنارررر جزوه فیزیکی کی میااااددددددد؟؟ بخدا تابستون باpdfخیلی سخت بود..نمیشه اینطوری واقعا..اگر همین الانم موجود کنن(ک هنوز خبری نیست)بازم برای ماهایی ک شهرستانیم حداقل10روز طول میکشه تا ب دستمون برسه..کاش زودتر بفرستنننن....بعد وارد کردن نکات خیلی سخت و زمان بره..حداقل بگین کی میاد ک اگر دیر میشه ما فرسنگ اول رو پرینت بگیریم خودمون -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد