افتادم تو هچل
-
سلام ب همه
من میخواستم برای شیمی یازدهم مبتکران بگیرم ولی اشتباهیخیلی سبز گرفتم
میدونم خیلی سبز هم خیلی خوبه ولی مطمئن نیستم خوب بتونم تستهاش یا درسنامشو درک کنم ، زیاد اعتماد ندارم ب خیلی سبز
در عوض تو اینترنت سرچ میکنی شیمی ، شیمی مبتکران اولین چیزیه ک تو پیشنهادات هس، هر جا هم تحقیق کردم میگفتن مبتکران بهتر مطلب رو جا میندازه
دوستان شماهایی ک خیلی سبز دارین واقعا خوبه؟مثلا بخش استوکیومتری یا اسید و باز کاملا قابل فهم هست ؟ (به دلگرمی نیاز دارم)
تجربیا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا راه-ابریشمی-ها-شیمی دهم یازدهم
کنکوری المپیادیا -
سلام
من خیلی سبز دارم
به منظر من بخش استوکیومتری خیلی سبز بهتر از مبتکرانه
چون من دهم رو مبتکران داشتم و درسنامه ش خوب بود ولی مسائل خیلی سبز بهتره راه حل هاش.
از روش های آقای پویان نظر توی پیله راه ابریشم هم برای حل مسائل استفاده میکنه. -
سلام ب همه
میدونم خیلی سبز هم خیلی خوبه ولی مطمئن نیستم خوب بتونم تستهاش یا درسنامشو درک کنم ، زیاد اعتماد ندارم ب خیلی سبز
در عوض تو اینترنت سرچ میکنی شیمی ، شیمی مبتکران اولین چیزیه ک تو پیشنهادات هس، هر جا هم تحقیق کردم میگفتن مبتکران بهتر مطلب رو جا میندازه
دوستان شماهایی ک خیلی سبز دارین واقعا خوبه؟مثلا بخش استوکیومتری یا اسید و باز کاملا قابل فهم هست ؟ (به دلگرمی نیاز دارم)
کنکوری المپیادیاMaster Alien سلام والا من تحلیل های پیام تائبی رو می دیدم میگف اصن شیمی مبتکران افتضاحه. نمیدونم چرا انقد همه پیشنهاد میکننش و میگن حتما بخرید!
سوالاش اصن خوب نیس و این حرفا
از بین همه ی کتاب های بازارم خیلی سبز رو توی شیمی پیشنهاد داد. -
سلام
من خودم شیمی دهم رو مبتکران خریدم و یازدهم خیلی سبز چون تو دهم پایین ضعیف بود و تو یازدهم دیگه به این هدف جزئیات نیاز نداشتم و تازه مبتکران فرا تر از کتاب میگه و گاها چون مسائل خارج از کتاب رو نمی فهمیدم دچار سردرگمی میشدم البته من تو دهم که کتاب های دوستام که خیلی سبز بود رو دیدم خیلی فرق نمی کرد ولی خب خیلی سبز بخواطر چاپ رنگی اشتیاق آدم رو از بین نمیبره -
دمتون گرم
-
سلام ب همه
کنکوری المپیادیاMaster Alien
سلام من خودم هم خیلی سبز دارم هم مبتکران اما بیشتر خیلی سبز استفاده میکنم چون خیلی بهتر دروس رو باهاش یاد میگیرم(واقعیه و دل گرمی نیست...عکسای مبتکران بیشتر حواسم رو پرت میکنه و شیوه خیلی سبز یکم بنظرم جدی تره و چون خودم بیشتر کتاب جدی دوست دارم خیلی سبز برام بهتده)
من اینم بگم کلا هیچوقت از اولین روز دهم تا کنون هیچوقت هیچ درسنامه ای از استوکیومتری نخوندم همون ریاضیه دیگه اصلا نیاز به خوندن نداره مفاهیم رو بلد باشی که stp یعنی چی و اینا مسائل استوکیومتری حلن...(البته ادم با ادم فرق داره مثلا یکی از دوستام تو همین استوکیومتری که بنظر من مسخرست و هیچی نداره کلا لنگ میزنه نمیدونم چرا...)
در کل کتاب مهم نیست یاد گیری مهمه...
خوب همین هیلی سبز رو بخونی و یادبکیری از صد تا مبتکرانم بهتره...
موفق باشی -
سلام ب همه
کنکوری المپیادیاMaster Alien بب کی گفته مبتکران خوبع تستاش با درسنامش مشکل دارم
فقط زیادی گفته تستاشم الکی پیچونده
بب انقدا چیز نباشید یزره فکر کنید برید ببینید سال ۹۹ ۹۴ ک سخترین بودن یزره هم شبی سوالای مبتکران هس یا ک ن
مبتکران نخرید الکی شلوغ کرده