فرسنگ اول عربی
-
توی معرفی استاد از دوازدهم در فرسنگ اول صحبت می کن ولی هیچی توی فیلم ها و حتی حزوه نیست الا خیلی عجیب شده 😂😐
-
@fatemeh_baghaee تازه قسمت اول ادبیات هم نیس
Saeid Zare آره اونو منم همین الان دیدم اعصابم خورد شد.
واقعا آلا قشنگگگ داره هرچی خوبی ازش دیدیم رو از دماغمون در میاره. -
سلام دوستان چرا در فرسنگ اول عربی خبری از صفحه یک تا چهار عربی دوازدهم نیس؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمSaeid Zare سلام، امیدوارم حالت خوب باشه دوست من !
دلیلش اینه که صفحه یک تا چهار فقط ترجمه هست و اقای علیمرادی تو کلیپ راهنمای فرسنگ یک گفتن که متن کتاب تو گام به گام بررسی میشه !
اصلا لازم نیست نگران باشی ! و اینکه تست های کنکورچه ترجمه صفحه یک تا چهار رو هم پوشش میدن !
موفق باشید . -
Saeid Zare سلام، امیدوارم حالت خوب باشه دوست من !
دلیلش اینه که صفحه یک تا چهار فقط ترجمه هست و اقای علیمرادی تو کلیپ راهنمای فرسنگ یک گفتن که متن کتاب تو گام به گام بررسی میشه !
اصلا لازم نیست نگران باشی ! و اینکه تست های کنکورچه ترجمه صفحه یک تا چهار رو هم پوشش میدن !
موفق باشید .disgustion 0 دوست عزیز گام به گام کجاست
-
Saeid Zare سلام، امیدوارم حالت خوب باشه دوست من !
موفق باشید .disgustion 0 خب گام ب گام رو باید بخریم، مگه ن؟
-
@fatemeh_baghaee تازه قسمت اول ادبیات هم نیس
Saeid Zare معرفیش نیست که احتمالا خود استادنداده یا توی پیله گفته
-
disgustion 0 دوست عزیز گام به گام کجاست
Mohammadmahdi Molaie اقای علیمرادی گفتن که هفته دوم بررسیش میکنیم ! احتمال خیلی زیاد همون موقع منتشر شه !
-
تازه ی چیز دیگ، جزوه دین و زندگی هم نیست😆
-
disgustion 0 خب گام ب گام رو باید بخریم، مگه ن؟
Amir Haji abdollah نه ! گام به گام یه مجموعست که کتاب درسی رو بررسی میکنه (به صورت فیلم) !
-
مشکلات زیاده واقعا عجیبه از آلا🤷🏻♂️
-
Amir Haji abdollah نه ! گام به گام یه مجموعست که کتاب درسی رو بررسی میکنه (به صورت فیلم) !
disgustion 0 اره میدونم، ولی مجموعه رو باید بخریم، رایگان نیست...
-
بنظر من فعلا زیاد فک نکنید دربارش، الکی اعصاب خودمون رو خورد میکنیم، تا اخر هفته درست میکنن ب احتمال زیاد.
-
Amir Haji abdollah از اون فاکتور میگیریم 😂
-
Mohammadmahdi Molaie اقای علیمرادی گفتن که هفته دوم بررسیش میکنیم ! احتمال خیلی زیاد همون موقع منتشر شه !
disgustion 0 باید بخریمش؟؟؟
-
mahsaaa rezaeee اگه اینجور باشه که دیگه بدرد نمیخوره 😕
-
mahsaaa rezaeee مطمئن نیستم ! فکر کنم منتشر شه ! اگرم نشد یا باید گام به گام رو بخریم ! یا باید از رو کلیپای صفر تا صد ترجمه رو ببینیم !
-
دوستان چرا خودتون رو الکی اینقد نگران میکنید؟
گام به گام
بخشیه که راه ابریشم برای حل و بررسی کتاب درسی دروس عمومی گذاشته و لازم نیست خریداری بشه
همونطور که الان چاپار هم نیومده گام به گام هم لازم نبوده بیاد و به موقعش میاد
یکم صبر کنید بچه ها ، این حد از عجله یکم زیاده -
mahsaaa rezaeee مطمئن نیستم ! فکر کنم منتشر شه ! اگرم نشد یا باید گام به گام رو بخریم ! یا باید از رو کلیپای صفر تا صد ترجمه رو ببینیم !
disgustion 0
گام به گام بخشی از خود راه ابریشمه دوست عزیز
چرا باید دوباره بخری؟
شاید لازم نبوده الان منتشر بشه -
disgustion 0
گام به گام بخشی از خود راه ابریشمه دوست عزیز
چرا باید دوباره بخری؟
شاید لازم نبوده الان منتشر بشهmahan alizadeh میدونم ! تو کلیپ راهنمای فرسنگ اقای علیمرادی گفتن هفته دوم با گام به گام متن و ترجمه کتاب دوازدهمو بررسی میکنیم چون جدیده ! ولی هنوز گام به گام منتشر نشده ! از این جهت گفتم !
-
mahan alizadeh میدونم ! تو کلیپ راهنمای فرسنگ اقای علیمرادی گفتن هفته دوم با گام به گام متن و ترجمه کتاب دوازدهمو بررسی میکنیم چون جدیده ! ولی هنوز گام به گام منتشر نشده ! از این جهت گفتم !
disgustion 0
خب ما که هنوز به هفته دوم فرسنگ اول نرسیدیم که منتشر بشه 😂🤞