محاسبات
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ب همگی
تو محاسبات مشکل دارم ، ویدیو محاسبات سریع هم دیدم از حرف آخر ، کنکور آسان است، آریان حیدری و...
ولی هرکدوم اونقد نکات میگن ک خود اون نکته ها سخت ملکه ذهن میشه
نمیدونم چیکار کنم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام ب همگی
تو محاسبات مشکل دارم ، ویدیو محاسبات سریع هم دیدم از حرف آخر ، کنکور آسان است، آریان حیدری و...
نمیدونم چیکار کنمنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaster Alien
یه تعداد کسر طولانی از سوالات کنکور های اخیر در بیار
مثلا ۱۰ تا
به همراه جواب آخرشون
این ۱۰ تا رو به مدت یه هفته هرشب شرو کن به ساده کردن؛ یه مدت بعد دیگ ملکه ی ذهنت میشه کدوم عدد با کدوم عدد ساده میشه و دستت راه میوفته.
برا هفته بعد ۱۰ تا کسر جدید پیدا کن و به همین ترتیب .. -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Master Alien سلام
اگه راه ابریشمی هستی می تونی از پیله محاسبات درس شیمی استفاده کنی . خیلی می تونه بهت کمک کنه.
دوست عزیز محاسبات رو با تمرین ملکه ذهن کن
دنبال چند منبع نباش چون دچار سردرگمی میشیاگه تند حرف زدم معذرت میخوام
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۰، ۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام منم همین مشکل تک محاسبات داشتم. همبن کاراییم کردم کلیپ دیدم و اینا ولی کلا با این راه کلیپا نمیشه درست کرد. به نظرم بزو کتاب فیزیکتو در بیار کمک درسی بشین سوالاش و حل کن فقط اخرش ک محاسبات یعنی کاری به قسمت فیزیک سوال نداشته باش و فقط محاسباتش و از رو پاسخنامه انجام بده خیلی بهت کمک میکنه . من خودمم ک الان محاسباتم بهتر شده فقط با تمرین زیاد تا کنکورم انقدر درسارو دوره میکنیم ک محاسباتت عالی میشه پس سراغ کلیپای من دراوردی حرف اخر نرو
-
سلام ب همگی
نمیدونم چیکار کنمMaster Alien حرف آخر که خوبه محاسباتش
من الان کاملا بلدم روشاشو . قبل حل کردن خودشون عایا خودت استپ کردی بعد خودت حل کردی؟
-
سلام ب همگی
نمیدونم چیکار کنمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaster Alien سلام
به نظرم ویدیو های حرف آخر خوبه چون منم خیلی تو محاسبات ایراد داشتم و این ویدئو ها خیلی کمکم کرد.
به نظرم اگر چند بار هر ویدیو را ببینید متوجه خواهید شد. -
سلام ب همگی
نمیدونم چیکار کنمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaster Alien در محاسبات
گفته است:
سلام ب همگی
نمیدونم چیکار کنمباید ببینی و تکنیک هاشو حفظ شی خب. و مسلما باید یه سری تمرین محاسبات تو برنامه روتین روزانت باشه خب. فک کنم مهر و ماه یه کتاب براش داره