امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
فیزیک رشته ریاضی آزمون سهآ
-
Amirreza Vafaei Moghadam
دشمنت شرمنده
اخه من برنامه رو دیدم انگار کنکورچه و پیش/پس ازمون ها توش نبود .
( ۱۲ تجربی گزینه ۲)
خودت برنامه ریزی نمیکنی؟
( ببخشیدا اینهمه سوال میپرسم) -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Yegane Dehqan
پیش آزمون پس آزمون رو ک قرار میدن قبل آزمون توی سایت میبینی خب... ولی کنکورچه ها رو شاید آخرع هر فرسنگ بطور آزاد توی سایت 3a بخوان برگزار کنند... هر موقع وقت داشتی توشون شرکت کنی... شاید اینجوری باشه... شاید بخاطر همین توی برنامه نذاشتنش
این شات رو ببین:
-
Amirreza Vafaei Moghadam اها
از کدوم برنامه میخوای استفاده کنی که اصلا نگران نیستی؟من میخوام به خودم اعتماد کنم و نگرانیم رو بزارم کنار
راز موفقیتت چیه؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Yegane Dehqan
این ویس رو گوش کن گفتم برنامم چطوره.
خب حالا موضوعه موفق شدن...
والا هنوز ک به هیچ موفقیتی توی مسیر کنکور نرسیدیم
اما این ویدئو رو ببین: -
Amirreza Vafaei Moghadam ممنون بابت توضیحات
منم میخوام زود شروع کنم و خودم برنامه رو شخصی سازی کنم ولی مثل برنامه آلا میخوام باشه (تقریبا) ، ولی نمیدونم ریاضی رو که یه ذره مباحثش پیچیده هست رو چه جوری بخونم 🥲🥲🥲🥲 -
Amirreza Vafaei Moghadam ویدیوی خیلی خوبی بود 🥲
مرسی ازت -
Yegane Dehqan در فیزیک رشته ریاضی آزمون سهآ گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam ممنون بابت توضیحات
منم میخوام زود شروع کنم و خودم برنامه رو شخصی سازی کنم ولی مثل برنامه آلا میخوام باشه (تقریبا) ، ولی نمیدونم ریاضی رو که یه ذره مباحثش پیچیده هست رو چه جوری بخونم 🥲🥲🥲🥲خواهش میکنم این چ حرفیه
نگران نباش خونسردی خودتو حفظ کن و با آرامش کامل برای برنامه ریزی های خودت محاسبات انجام بده و تصمیم بگیر
این نکته یادت باشه ک برای موفقیت توی دروس %(#ff0000)[ریاضی] و %(#ff0000)[فیزیک] و %(#ff0000)[شیمی] باید زیاد تیپ تست های خوب تحلیل کنی... باید دانش آموز تست دیده ای باشی... سوالات آزمون ها و... رو قشنگ تحلیل کنی... -
Amirreza Vafaei Moghadam ببخشید وارد بحث تون شدم
الان شما که برنامه رو واسه خودت تغییر دادی تنوع درسی هم اضافه کردی؟
خب نمیدونم میدونید یا نع من هنوز برنامه ای ندیدم که حالا بخوام تغییرش بدم.ولی فکر میکنم برنامه الا ۳تا درس داره توی روز
حالا نمیدونم که بازم درس اضافه کنم یا نه
و به عنوان سوال آخر این که چقد طول کشید که بدنتون به این مدل سبک زندگی عادت کرد؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Ansel on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@ftm-montazeri
سلام وقتتون بخیر،
ن بابا این چ حرفیهالان شما که برنامه رو واسه خودت تغییر دادی تنوع درسی هم اضافه کردی؟ / خب نمیدونم میدونید یا نع من هنوز برنامه ای ندیدم که حالا بخوام تغییرش بدم.ولی فکر میکنم برنامه الا ۳تا درس داره توی روز / حالا نمیدونم که بازم درس اضافه کنم یا نه
- %(#ff0000)[الان توی این برنامه تنوع درس ها رو تغییر ندادم... آخه برنامه فارغالتحصیل ها رو ک ببیینی همه درس ها هستش دیگه...]
چقد طول کشید که بدنتون به این مدل سبک زندگی عادت کرد؟
- %(#ff0000)[ببین والا اگ کاری رو میخوای انجام بدی مصمم انجامش بده ینی مثلن شب ک تا دیروقت بیدار بودی صب زود بیدار شو روزش نخواب... بجاش شبش ساعت 8 شامت رو بخور ساعت 9 مثلن بخوابی دیگه... اینجوری خودکار تنظیم میشه... از فرداش خودکار ساعت 10 میخابی ساعت 5 بیدار میشی... اگ کاری رو تصمیم میگیری انجام بده توش با خودت کنار بیا مصمم انجامش بده...]
-
Amirreza Vafaei Moghadam ببخشید سلام
بله درسته
ممنون -
Amirreza Vafaei Moghadam در فیزیک رشته ریاضی آزمون سهآ گفته است:
@ftm-montazeri
سلام وقتتون بخیر،
ن بابا این چ حرفیهالان شما که برنامه رو واسه خودت تغییر دادی تنوع درسی هم اضافه کردی؟ / خب نمیدونم میدونید یا نع من هنوز برنامه ای ندیدم که حالا بخوام تغییرش بدم.ولی فکر میکنم برنامه الا ۳تا درس داره توی روز / حالا نمیدونم که بازم درس اضافه کنم یا نه
- %(#ff0000)[الان توی این برنامه تنوع درس ها رو تغییر ندادم... آخه برنامه فارغالتحصیل ها رو ک ببیینی همه درس ها هستش دیگه...]
چقد طول کشید که بدنتون به این مدل سبک زندگی عادت کرد؟
- %(#ff0000)[ببین والا اگ کاری رو میخوای انجام بدی مصمم انجامش بده ینی مثلن شب ک تا دیروقت بیدار بودی صب زود بیدار شو روزش نخواب... بجاش شبش ساعت 8 شامت رو بخور ساعت 9 مثلن بخوابی دیگه... اینجوری خودکار تنظیم میشه... از فرداش خودکار ساعت 10 میخابی ساعت 5 بیدار میشی... اگ کاری رو تصمیم میگیری انجام بده توش با خودت کنار بیا مصمم انجامش بده...]
ببخشید یه سوال دیگه این که گفتین ازمون میرسید تحلیل کنید
یعنی توی همون بازه ۱۴ ساعت که توی روز واسه خودتون برنامه ریزی کردید اضافه که میومد ازمون تحلیلی میکردید دیگهیعنی یه تایم خاص به تحلیل ازمون هایی که شرکت نمیکردید اختصاص نمیدادید
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Ansel on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@ftm-montazeri سلام، اوممم ن تایم جداگانه ندارم تایم اضافه تهش دارم آخه تایم مطالعه من از تایم برنامه بیشتره و اینکه چون فیلم ها رو زودتر تموم میکنم و مرور هم میکنم یه خورده اضافه هم میارم ازون طرف بعد اگ به زمان بندیم دقت کنی یه 2 ساعت اضافه هم میارم ک برا صبحونه و نهار و شام هستش خب من ک از اون 2 ساعت همیشه کامل استفاده نمیکنم باقی میمونه... تایم های استراحتمم 15 دقیقه در 90 دقیقه هستش ینی توی این 90 دیقه هر زمانش خسته شدم حداکثر تا 15 دقیقه استراحت میکنم اما همیشه ک 15 دقیقه استراحت نمیکنم معمولاً کمتره مقدارش... برای همینم معمولا خیلی وقتا تایم اضافه میارم...
-
Amirreza Vafaei Moghadam درسته
ممنون بابت راهنمایی هاتون
خیلی خوب بود -
@ftm-montazeri یه بار آقای وفایی برنامه درس خوندنشون رو توی ویس گفته بودن و فرستادن برام .
اگه اونو پیدا کنی توی تاپیک ها متوجه میشدی چه جوری هست برنامشون . -
Amirreza Vafaei Moghadam ماشالله
یه اسپند دود کن برا خودت چش نخوری
انشالله همیشه موفق باشی -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to مصطفي عباسیان on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
مصطفي عباسیان
سلام مرسی ممنونم خیلی لطف دارین
تازه اول راهه امیدوارم زودتر همه چیز رو خوب جلو ببرم -
@ftm-montazeri
Yegane Dehqan
مرسی -
Amirreza Vafaei Moghadam داداش دست مریزاد داره
ان شاء الله امسال به آرزوهات میرسی -
Amirreza Vafaei Moghadam خواهش میکنم، ممنونم از لطفتون
-
Yegane Dehqan با کامپیوتر انجمن نمیاد بالا اصلا خیلی بده