فیزیک رشته ریاضی آزمون سهآ 🌹
-
@ftm-montazeri یه بار آقای وفایی برنامه درس خوندنشون رو توی ویس گفته بودن و فرستادن برام .
اگه اونو پیدا کنی توی تاپیک ها متوجه میشدی چه جوری هست برنامشون .🌹Yegane Dehqan در فیزیک رشته ریاضی آزمون سهآ 🌹 گفته است:
@ftm-montazeri یه بار آقای وفایی برنامه درس خوندنشون رو توی ویس گفته بودن و فرستادن برام .
اگه اونو پیدا کنی توی تاپیک ها متوجه میشدی چه جوری هست برنامشون .🌹اره اتفاقا شنیدم صحبت هاشونو
🌷 -
Yegane Dehqan با کامپیوتر انجمن نمیاد بالا اصلا خیلی بده😑
@roghayeh-eftekhari سلام چطوری؟💙
بهتر بابا ، انقدر انجمن شلوغ بود کههه 😐
خداروشکر جو آروم شد و همه ساکت شدن 💃👌 -
Amirreza Vafaei Moghadam داداش دست مریزاد داره 😍👏
ان شاء الله امسال به آرزوهات میرسی 🤲🔥🙂 -
Amirreza Vafaei Moghadam خواهش میکنم، ممنونم از لطفتون
@roghayeh-eftekhari 🌷🌷🌷🌷
-
@roghayeh-eftekhari سلام چطوری؟💙
بهتر بابا ، انقدر انجمن شلوغ بود کههه 😐
خداروشکر جو آروم شد و همه ساکت شدن 💃👌Yegane Dehqan سلام الحمدالله من خوبم تو چطوری ؟
هووف نه بابا اصلا با گوشی نمیتونم درست با انجمن کار کنم( تازه اگر با گوشی بتونم بیام انجمن😂) کاش زودتر برای ویندوز انجمن درست شه😕
من که اینقدر تو تایپکای که مربوط به من نبود تگ شدم که سردرد شدم اصلا یه وضعی😂😐 -
Yegane Dehqan سلام الحمدالله من خوبم تو چطوری ؟
هووف نه بابا اصلا با گوشی نمیتونم درست با انجمن کار کنم( تازه اگر با گوشی بتونم بیام انجمن😂) کاش زودتر برای ویندوز انجمن درست شه😕
من که اینقدر تو تایپکای که مربوط به من نبود تگ شدم که سردرد شدم اصلا یه وضعی😂😐@roghayeh-eftekhari من که دارم با ویندوز وارد می شوم و هیچ مشکلی ندارم حتما مشکل از شما است
-
@roghayeh-eftekhari من که دارم با ویندوز وارد می شوم و هیچ مشکلی ندارم حتما مشکل از شما است
arthur morgan عه؟! ولی من تو گوگل سرچ میکنم بعد وارد سایت میشم کلا هیچ کاری انجام نمیده چکار کنم؟
-
arthur morgan عه؟! ولی من تو گوگل سرچ میکنم بعد وارد سایت میشم کلا هیچ کاری انجام نمیده چکار کنم؟
@roghayeh-eftekhari با پشتیبانی در میان بگذارید انها بهتر می توانند که کمکتون بکنند
-
@roghayeh-eftekhari با پشتیبانی در میان بگذارید انها بهتر می توانند که کمکتون بکنند
arthur morgan نمیدونم والا حالا تا ببینم چی میشه خیلی ممنون
-
Yegane Dehqan سلام الحمدالله من خوبم تو چطوری ؟
من که اینقدر تو تایپکای که مربوط به من نبود تگ شدم که سردرد شدم اصلا یه وضعی😂😐@roghayeh-eftekhari خوبم خداروشکر🧡
نیا خب انجمن یه ذره ریلکس کن تا ۳ مهر قوی شروع کن برای دهم 😁 ( یا یازدهم میری؟😬 نمیدونم 😁) -
@roghayeh-eftekhari خوبم خداروشکر🧡
نیا خب انجمن یه ذره ریلکس کن تا ۳ مهر قوی شروع کن برای دهم 😁 ( یا یازدهم میری؟😬 نمیدونم 😁)Yegane Dehqan خداروشکر❤️
من بالاخره دیوونه میشم😑گوگل کلا ریست کردم بروز کردم بازم نمیاد
چاره ای ندارم مثل اینکه نباید بیام😂😐
دهم میرم -
Yegane Dehqan خداروشکر❤️
من بالاخره دیوونه میشم😑گوگل کلا ریست کردم بروز کردم بازم نمیاد
چاره ای ندارم مثل اینکه نباید بیام😂😐
دهم میرم@roghayeh-eftekhari الان چون کنکوری ها نگران جزوه و ... هستن اینجا شلوغ شده😬
ولی خداروشکر اروم شد
تو هم اینجا میای خودتو درگیر نکن و فقط به سوالای درسی نگاه کن 😁🧡 -
@roghayeh-eftekhari الان چون کنکوری ها نگران جزوه و ... هستن اینجا شلوغ شده😬
ولی خداروشکر اروم شد
تو هم اینجا میای خودتو درگیر نکن و فقط به سوالای درسی نگاه کن 😁🧡Yegane Dehqan حالا آلاء بذاره من بیام بقیش حله😂
غیر تایپک شهدا و کارگاه نویسندگی بقیه تایپک های غیر درسی رو نادیده گرفتن😎😂
درسیم که کلا این چند روز پر شد از راه ابریشم خداروشکر الان همه چی امن و امانه😂😑
چشم 🤩❤️ -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد